Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. Zajebi ovo, bolje mi da jurimo ove koji bojkotuju za HBB :P

2. Као прво касно је за то , јер су македонци одма уграбили прилику и раширили вест о свом форуму , већ сви знају за њега.Као друго , то ионако неће да потраје , само док се не заврши локаут СХБ-а , чисто уигравање и припрема за наставак лиге.

3. Zajebavam se jebote, je l' vidiš gej smajli na kraju?
    Nego, prijavljuj tim, ja sam se 5 minuta jebavao sa registracijom.

4. И не имитирај ме Џело!!!
    Ја сам један једини КОКОШКА!!!

5. Laki, predlozicu te tamo na SHB da udjes u krug ljudi zaduzenih za organizaciju buducih takmicenja. Ako to prodje, bices modulator ili tako neki kurac palac. Ja imam brdo ideja i rado bih radio tako nesto ali sam mnogo neozbiljan i zezam se sa ljudima pa cu da se drzim po strani, mozda kao neki asistent. Bice ti javljeno, mada vidim da i sam pratis tamo pa ces biti u toku.

6. Ајде Лаки направи тему код македонаца
    http://haxballmacedonia.forummk.com/f12-forum
    да не уђу неки пре нас...

7. Пријавио сам нас.Ликови су ставили лимит од 6 играча по тиму.Ја пријавио 10 ,неко ће морати да одпадне ...

ДОбро Гли али шта фали да и ти то радиш? Мислим , јесам ја стручан и то :)) , али добро дође нека занимација у зимским данима , још тебе сви знају , слушаће те , имаш утицаја ...

8. turi kokosku u HBSV a daj mene vama da budem moralna podrska lolo

9. Ипак само 1 тим од 6 играча.

Играће :

Тког (c)
    То
    Тиаго Силва
    Импресионизам
    Коле
    Кокошка

Ткоже , мораћеш да обавештаваш људе овде на теми када се играју ти мечеви а и остали на СХБ када се настави.То ниси радио уопште па неки нису ни знали да се игра.Значи када има меч кажи на теми када и када дође време ставиш линк.Ако се одлаже кажи да је одложено , бар толико мајку му :))

10. Znaci ja ne moram da se registrujem?

11. Kako nisam radio, skoro uvek kazem kada je mec...?

12. Па то ,"скоро" увек :))

Не мораш Марко.

13. Вечерас играм Лигу!

14. Ти нашо да дођеш у један од два дана када је не играмо :)) сутра мадафака ,осим ако се неким чудом , не појави довољно осталих ....

15. па што се не игра данас?
    и који је то други дан?
    и јебем му миша!

16. петак и субота , јер наводно неки људи имају живот , није ми баш најјасније шта им то значи али оно ..... и да ЛИВЕРПУЛ ЈЕ ПЕДЕР , СУАРЕЗ ЈЕ ПЕДЕР!

17. Ljudi, Lakiša nam postao mudolator na shb-u :)
    Dakle, sad nam je ulazak u prvu osiguran, a ko zna, možda i više...

18. Тако је :)) Од сада сам заједно са Калавером и Тимијем са ППП-а главни за организацију лига и делимично форума на СХБ

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.