Po tabeli imamo vrlo dobre uslove za igranje baraza za ulazak u prvu ligu. Trece mesto je moguce ali samo uz skoro sve pobede.
E da, u sredu igramo protiv razjarenog klana u 22:30, tako da budite ovde.
A protiv Nerazura mozda i veceras a protiv njih je obavezna pobeda! Ako nahvatam ovog buku imamo vece sanse za pobedu, ako ne snaci cemo se... :)
Veceras najverovatnije igramo protiv Teletabisa i protiv njih ocekujem pobedu!
A za Makedonce Laki ne znam sta si mislio?
ali samo ako je ziv covek :) JAVI SE TKOZE!!!!
Мислио сам да играте лигу тамо вечерас , после СХБ-а , питао један лик 20 пута данас да играмо , Тодоров , уосталом види тамо .... снађи се капи! :))
Тодоров је ваљда админ на хаксмакедонија...
Хоће ли наша лига?
неки линк...
Igrali smo protiv Makedonaca Impre, To i ja i izgubili 2:1. Ocajno smo igrali...
Ja naravno ne mogu da udjem...
5.коло = РЕД : БЛУ 3:0 (1:0 , 1:0 , 1:0 )службени резултат
Od SHB meca nista, cekali smo ko ludi al se decko nije pojavio...
Наравно , добра ствар у свему је што си ставио линк на тему за МК лига меч и што је Тиаго ушао у собу и ми добили ....
Pa jebemliga Laki, ako ti se ne svidjam a ti me smeni... I mislim da makedonska liga nije toliko bitna kao ova nasa...
Не тражим ја ништа више од тебе него да само овде обавестиш кадда се игра и кад добијеш собу да је линкујеш овде .
Kandidujem se za novog kapitena na sledecim izborima.
EDIT: Da budem kapiten red blu tima.
Za mene ne vrijedi ni da spominjem :D trazio sam 5 puta, nisam dobio :D haha
Ok, od sad UVEK postavljam link ovde (sem kad zaboravim)... :)
http://www.dodaj.rs/f/O/Gp/4Z9cznhj/untitled.jpg
Po tabeli imamo vrlo dobre uslove za igranje baraza za ulazak u prvu ligu. Trece mesto je moguce ali samo uz skoro sve pobede.
E da, u sredu igramo protiv razjarenog klana u 22:30, tako da budite ovde.
A protiv Nerazura mozda i veceras a protiv njih je obavezna pobeda! Ako nahvatam ovog buku imamo vece sanse za pobedu, ako ne snaci cemo se... :)
Ja veceras stizem malo kasnije, imam trening.
Одакле нам 22 бода?
Alo, a naša liga?
Уписани службени против 2 тима који су се распали .... Коле прави собу за нашу
Ajde bre jebote.