Вукајлија Премијер Лига 3 на 3. Сезона 1.

1. Veceras najverovatnije igramo protiv Teletabisa i protiv njih ocekujem pobedu!
    A za Makedonce Laki ne znam sta si mislio?

2. ali samo ako je ziv covek :) JAVI SE TKOZE!!!!

3. Мислио сам да играте лигу тамо вечерас , после СХБ-а , питао један лик 20 пута данас да играмо , Тодоров , уосталом види тамо .... снађи се капи! :))

4. Тодоров је ваљда админ на хаксмакедонија...
    Хоће ли наша лига?
    неки линк...

5. Igrali smo protiv Makedonaca Impre, To i ja i izgubili 2:1. Ocajno smo igrali...

6. Ja naravno ne mogu da udjem...

7. Od SHB meca nista, cekali smo ko ludi al se decko nije pojavio...

8. Наравно , добра ствар у свему је што си ставио линк на тему за МК лига меч и што је Тиаго ушао у собу и ми добили ....

9. Pa jebemliga Laki, ako ti se ne svidjam a ti me smeni... I mislim da makedonska liga nije toliko bitna kao ova nasa...

10. Не тражим ја ништа више од тебе него да само овде обавестиш кадда се игра и кад добијеш собу да је линкујеш овде .

11. Kandidujem se za novog kapitena na sledecim izborima.

EDIT: Da budem kapiten red blu tima.

12. Za mene ne vrijedi ni da spominjem :D trazio sam 5 puta, nisam dobio :D haha

13. Ok, od sad UVEK postavljam link ovde (sem kad zaboravim)... :)

14. http://www.dodaj.rs/f/O/Gp/4Z9cznhj/untitled.jpg

Po tabeli imamo vrlo dobre uslove za igranje baraza za ulazak u prvu ligu. Trece mesto je moguce ali samo uz skoro sve pobede.

E da, u sredu igramo protiv razjarenog klana u 22:30, tako da budite ovde.
    A protiv Nerazura mozda i veceras a protiv njih je obavezna pobeda! Ako nahvatam ovog buku imamo vece sanse za pobedu, ako ne snaci cemo se... :)

15. Ja veceras stizem malo kasnije, imam trening.

16. Одакле нам 22 бода?

17. Alo, a naša liga?

18. Уписани службени против 2 тима који су се распали .... Коле прави собу за нашу

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.