Целе сезоне смо се трудили да одиграмо коректно и како треба и на томе честитам свим играчима. Дали смо све од себе, али стицајем околности дошло је да ипак остајемо у другој лиги. Циљ који је постављен на почетку сезоне није испуњен.
Е сад, шта би било кад би било , да смо победили неке утакмице у којима смо изгубили од смешних противника и сл. , оставићемо иза себе. Поклели смо на последњем кораку од једне од најстаријих екипа са традицијом и шампионским менталитетом. То што су завршили у баражу је само што нису могли да се похватају да играју када треба. Селектор репрезентације и репрезентативац су им у тиму ..
Што се тиче саме утакмице, генерална слика је да смо имали само једну шансу за гол у 20 минута. Опет, не верујем да је оно била постава коју је Тког хтео да изведе али шта да се ради. Напад мртав, паса није било, одбрана није била добро постављена. Пар голова не јаке одбитке, пар на моју грешку, пар на њихову вештину, и ето.....
Време је да пресечемо и направимо неке промене, сада на време, како би спремни ушли у следећу сезону где је циљ пласман у прву лигу, по могућству директно.
Прво и најважније. Желео бих да се захвалим Ткогу на свему што је дао ХБСВ-у, на утрошеном времену, потрошеним живцима, и резултатима које је остварио. Али, због неиспуњеног циља и неких пропуста које је имао решио сам да раскинем његов уговор као капитена/селектора ХБСВ-а.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ја имам да изјавим следеће :))
Целе сезоне смо се трудили да одиграмо коректно и како треба и на томе честитам свим играчима. Дали смо све од себе, али стицајем околности дошло је да ипак остајемо у другој лиги. Циљ који је постављен на почетку сезоне није испуњен.
Е сад, шта би било кад би било , да смо победили неке утакмице у којима смо изгубили од смешних противника и сл. , оставићемо иза себе. Поклели смо на последњем кораку од једне од најстаријих екипа са традицијом и шампионским менталитетом. То што су завршили у баражу је само што нису могли да се похватају да играју када треба. Селектор репрезентације и репрезентативац су им у тиму ..
Што се тиче саме утакмице, генерална слика је да смо имали само једну шансу за гол у 20 минута. Опет, не верујем да је оно била постава коју је Тког хтео да изведе али шта да се ради. Напад мртав, паса није било, одбрана није била добро постављена. Пар голова не јаке одбитке, пар на моју грешку, пар на њихову вештину, и ето.....
Ко зна зашто је то добро ......
http://www.haxball.com/?roomid=040190f26de5c27423a648770d673e66ff170b7c7452f5ddd8629c5334585738
Nasa liga...
Laki pravi da se zezamo
8.коло = РЕД : БЛУ 3:0 (7:3 , 5:2, 1:0)
Добра игра црвених, ретко кад овако одиграмо ...
Пуно
Izgovori, izgovori i izgovori.
VD PREDSEDNIKA SAVEZA NAPOLJE!!!!!!!!11111111
TKOG NAPOLJE!!!!!!!!!11111111
par po par, puna mreza lolo
Време је да пресечемо и направимо неке промене, сада на време, како би спремни ушли у следећу сезону где је циљ пласман у прву лигу, по могућству директно.
Прво и најважније. Желео бих да се захвалим Ткогу на свему што је дао ХБСВ-у, на утрошеном времену, потрошеним живцима, и резултатима које је остварио. Али, због неиспуњеног циља и неких пропуста које је имао решио сам да раскинем његов уговор као капитена/селектора ХБСВ-а.
Нови капитен/селектор је То.
Под Тоовим вођством активираћемо се и на ЕСЛ-у, 3в3.
http://www.esl.eu/eu/team/admin/5733495/#/eu/team/5733495/ страница нашег тима, приступите сви ви репрезентативци а и ви који нисте, а пасворд ћете добити од мене преко ПВТ-а .
Променићу и списак репрезентативаца. Његово стварање је у току.
Nema na cemu... :)
Evo, Marko i Kslea, ispunjen vam je san...
Nek se jave svi na koje mogu racunati za sledecu sezonu na SHBu!
Ту сам :)
hahahha madafake :D
http://www.haxball.com/?roomid=943dff68fd551b3e33efd00df81af52c2f0e2d3123da6b31b1dca54572b8a175
ja ne mogu da udjem tkoze.
Мош на мене рачунати
odlicno koleeee :) aj pravi sobu sad
ne mogu ni ja da udjem...
http://www.haxball.com/?roomid=c62c9bac73123faf1dfb734e16d1b51edf8535d9ae7ac7a8bde7d0ab1dda7ab9
ne mogu udjem ni kod tebe, kaze da si pokrenuo neku staru verziju :D