KK Partizan

1. Objektivu našeg reportera nije promaklo “slavlje” Partizanovog centra prilikom jednog zakucavanja. Pretpostavljamo da je na ovaj način Gagić disrektno poručio navijačima Crvene zvezde da njegov tim ovaj put odnosi pobedu.

Gagić disrektno poručio navijačima Crvene zvezde da njegov tim ovaj put odnosi pobedu.

Pošto je Gagula u pitanju, mislim da možemo da se složimo da se samo uhvatio za kurac.

2. Sad sam u dilemi da li da opet menjam glavatar

3. Tu sliku truć treba da stavi na avatar. :D

4. Uh...koju staviti na avatar od ovih pitanje je sad...

Ali Gagicevo kucanje je nerealno hahahahahaha kakva kraljina hahaahha plac

5. I da, jesu li svesni panteri u kom su stanju raspada kad ih je jedan Gagic karao? Gagic? Karao? Djordje Gagic? Karao?

6. Sta tek reci za DUletov potez...ne da nije dobio ni jednu tehnicku na tekmi sto je iznenadjujuce...ali je odlicno vodio tekmu. Pohvale.

7. Radonjin potez glavom negde kod 6te sekunde je potez utakmice
    https://www.youtube.com/watch?v=Qk3B2oruHdc

8. HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

9. Једно 10-15 минута после кукавице, са разгласа је кренула ова песма, и гробари су певали речи песме баш како иде. Моје питање се односи на део "као да те никад нисам волео", на кога се ту мисли:))

http://www.youtube.com/watch?v=wdH2RRoidcs

10. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10448780_10201985645914571_6235007159253443897_n.jpg

Богдан Богдановић, иначе брат од тетке Марка Перковића ТОМПСОНА и оснивач Зенги Душко Вујошевић у стилу, полако корачајући напуштају терен хале Пионир док их уз корак прати песма "Кукавица" од можда и једине преостале чистокрвно српске навијачке групе у галаксији.

11. А били су ми готивни, ал кад сам видео да су мале пусике који прате вољени клуб из ложе...

12. Duletu ona tekma od sinoc treba da bude vodilja kako da vodi utakmice.
    Da ekipu fokusira na kosarku jer je ocigledno da ciganima mozemo da pariramo u svakom pogledu,tj da smo bolji od njih pa cak i sa kombinovanim sastavom.
    Juce je maestralno vodio utakmicu. Pocev od tajmauta, taktike(mada sam se mnogo nervirao na ono igranje fudbala kad samo cuvali loptu do kraja napada,pa onda sta bude), izmena kojima je odmarao igrace i konstantno drzao intezitet odbrane..
    Meni licno krivo sto Dalo vise minuta ne dobija, sasvim korektno deluje u odbrani. U napadu ga ne krasi sut, al ima dobre finte i moze da probije odbranu kad bi mu se dala sloboda..

13. Ček, Pavlović igra sledeću?

14. I da ne zaboravim, zabraniti Lovernju sudskim putem da šutira trojke.

15. Dušane ne znam stvarno šta si očekivao...navijanje je bilo skroz korektno kao i uvek hehe...svaka čsat na organizaciji na nivou NBA utakmic eje bila organizacija..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.