Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Aaaa, pred praznim tribinama se igra. BOSANAC!
Ja bi pustio samo mišu Tumbasa da prisustvuje utakmici.
"BOGDANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE"
Inače, čujem da će od iduće sezone u KSL Zvezda protiv vas igrati sa juniorima, da se podigne nivo regularnosti takmičenja, jer regularno je samo kad nas derete 40 razlike.
Vaš problem je u tome što bi onda svaki taj junior imao isto po 500000E platu, jer imate neki taj megalomanski trip sa trošenjem.
Shvatićete jednog dana da nije vaš problem Partizan nego neke druge stvari.
A to da vas deremo 40 razlike vam je svakako bliska budućnost. Vidiš kako već gravitira od 20-28 ove dve sezone.
Da, provejava to mišljenje Direktore za 5 tekmi.
Ja sam ti juce rekao da ce sto posto biti pet a u petoj na krv i noz
Čim se probije ona magična granica od 30, znaj da je jasan znak da prestaneš da gledaš narednih par godina.
Ma nebitno to, samo neka bude regularno. Ja i ne gledam ovo finale.
Da, zato i rekoh da provejava. Mnogo ljudi priziva tu petu, ali trebalo bi ako dođe do 5. utakmice, da se ukine ono pravilo bez publike. Jebiga, biće tu tenzije, ali sranje će biti ako takva jedna utakmica bude bez ljudi na tribanama.
Gledaj Šalabe, nećeš sva pravila savladati ako ne budeš gledao ;)
+1
i das igra na vidovdan
Ocemo da karamo ove nubove veceras? pozz
I da se pozove Adem Ljajić i simfonijski orketar RTS da izvedu himnu pred početak.
dotpevaju i
KO BUDE BOLJI POBEDU NEK SLAVI
Ko pobedi ostaje u hali i slavi pobedu uz jednočasovni koncert Merime Njegomir!
posle koncerta se nalazimo kod ajdučke česme
i idemo u blic krig na kosovo
očas proteramo šiftare
i opičimo na male goliće na gazimestanu
I opet Adem Ljajić peva himnu pre početka utakmice na male goliće, ali ovaj put zagrljen sa Sinišom Mihajlovićem.
kad to vide sveti car Lazare
on iz svoga groba tad ustade
i vaskrnut pogleda dečicu
pusti suzu, zagrli Milicu
pa izvadi sto tovara blaga
da otkupi sve naše dugove
i licence za Jevropu plati
da budemo bolji neg Rvati
Kad Adem zapeva iz sveg glasa:
VOSTANI SINIŠA
DAVNO SI ZASPAO
U MRAKU LEŽAO
SAD SE PROBUDI!
Publika je veceras zabranjena jer je Bobi Uvo Marjanovic najavio da ce vas jebati jako kurcom u guzice groboshke pa da ne gledaju ljudi jbg.