KK Partizan

1. e pozdrav Tucani pitah za tvoje zdravlje nije te nešto bilo, otkako se ja malo aktivnije vratih

2. Laptop bio u servisu a i ja nisam bio kući nego u Bgu. Ne volem sa telefona da svraćam.

3. Al Duletova faca posle drugog kucanja plakanje.

4. Gagić mi je totalna enigma. Imao je i prošle godine, pred kraj sezone ovakve bljeskove, ali kako se sezona završi, kao da mu neko klikne na opciju "vrati na fabrički podešeno" i već na jesen nema pojma o životu. Valjda je više jednom rasčistio u glavi.

TI SI PRVI CENTAR GAGULA...

5. Muslijevo odsustvo mu je značilo mnogo...

6. E to je pravi opis Gagule. Ovo finale je nestvarno odigrao, usudio bih se da kažem da je pored, naravno, Bogdana bio ključ pobede u finalu.

7. хахахахахаха коко је мени смешна ова слика начи хахаха као да тепић пита звезду типа јел волиш да сисаш курац курвице мала а онда јој се смеју хахахахаха
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10441173_722279837832622_5854824992106012110_n.jpg

8. Necu sada da diskutujemo na tu temu da ne ispadne kako zelim da vam umanjim uspeh i slavlje jer to nije slucaj ali bice prilike...

9. Kakvo prskanje Milenka zadnja dva meseca... auuuu koliko sam se mislio da ćemo da puknemo bez pleja toliko je tepara izdominirao u par utakmica..... oni nemaju nekog igrača da iskoči i bude konstantno dobar pa onda tako izmišljaju da je tadilone šuter zadatka, boban dominator, simon kapitenčina, lazić the glove geri pejton iz najboljih dana... A u stvarnosti su šupalj kurac izvikani...lazić koji igra na ivici faula i nekog loži da je to korektna odbrana, jeste majstore đuro ostojić korektno... Jedinu prevagu su imali sa ovim crncima i blažićem... crnju boli kurac kolko para toliko muzike a blažić je paljevina tipa gurović ako uđe ušlo je i sledećih 10 ako prsne maši kazan za rakiju 40 minuta....

10. Ma kakav Lazić, MZT krajnji domet. Njegova odbrana je hvatanje rukom svakoga ko ga prepiša i non-stop držanje otvorenim dlanom, postavljanje noge, izbacivanje kuka kada prolaziš pored njega, a kao što smo videli u ovoj seriji namerno udaranje sa leđa igrača bez lopte. Odvratna debilčina. Voleo bih da im ostane. Što više takvih gluperdi tamo, lakši nama posao.

11. Realno Dzoni...sto vise Simonovica, Dragicevica, Lazica...nama bolje

12. Jedinu finalnu seriju domace lige u poslednjih 25 godina Dule je izgubio protiv #KKP i to bas protiv PSD,Zoca i Saleta. Bilo je 3:0 za KKP

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.