KK Partizan

1. Ja ne znam sine u kojim ti snovima živiš, kakve reprezentacije, kakvi kurci, mnogo ste vi ljudi na internetu, zaboravljate realan život. Da ja svaki dan treniram po 8 sati ne bih ni vezan išao da igram za reprezentaciju ove zemlje.

Reče dečko koji ima nick Pakao Juga. Večeras ću nick da promenim u Arkan da bude približni debilno.
    Vi čitate šta se vama sviđa, šta ne, napušavate. Polako, lagano, ljudi smo razgovaramo.
    Bogdan je najbolji igrač naše lige, to niko ne spori. Totalno je druga priča ako očekuje da mu neko tritka jaja da igra za reprzentaciju od koje će da ima više koristi nego ona od njega. Ako je pametan, cenim da jeste. Svi koji bi mu pušili samo da igra pušite i nama ostalima. Opet kažem da jedan čovek ne može da bude veći od nacionalne selekcije pa sve da je Džordan jbg. Da, ovo isto bih napisao da se radi o Zvezdinom igraču verovali ili ne.

2. Kako vas je kar'o Bogdan, nabio vam pristisak lololo

3. Al' dobro je da vas je tako snažno jebao. Zbog reprezentacije.

4. кк партизан џони малопре лоло

5. Jebote kakvo Žofrijevo pismo. Zbog ovoga se živi. Kako sam srećan što sam GROBAR. Drago mi je što moj pokojni deda nije uspeo kao malog da me prevari da budem musavac... Laka ti deda zemlja al bio sam u pravu.

6. “Dragi moji prijatelji,

želeo sam da vas ovim putem pozdravim i napišem vam par reči. Bilo mi je potrebno par dana odmora, posle duge i teške sezone i velikog emotivnog naboja. Teško mi je bilo i naći prave reči. U isto vreme sam presrećan zbog osvojene titule i tužan što ću napustiti Partizan. Znao sam da će jednoga dana to morati da se desi, ali sam se trudio da o tome nikada ne razmisljam. Za nastavak moje karijere sam odabrao ambicioznu rusku ekipu Himki, i srećan sam i uzbudjen zbog toga.

Od mog dolaska u Partizan, nakon što je Leo prvi otvorio vrata, stvari su se dešavale kao u snu. Konačno sam pronašao ono sto sam verovao da negde postoji, dobio sam svoju šansu i iskoristio je, osvojio ABA ligu i domaće prvenstvo, potom i prvenstvo Evrope sa reprezentacijom, kao i Top 16 i prvenstvo ove godine. Duboko sam počastvovan što sam deo Partizana, tog jedinstvenog kluba sa neponovljivom istorijom, njegov vojnik, igrač i kapiten. Prvi put u istoriji, jedan klub van Francuske je doveo tri mlada Francuza i radio sa njima, sa ljubavi i pažnjom kakvu nigde i nikada nisam doživeo, i jako sam ponosan na to. Nikada se nismo osetili nikako drugačije nego kao deo porodice. Dani 'prva tri musketara' su gotovi. Novi dani dolaze, i možda će ponovo biti neka tri 'musketara' u Partizanu! Duletova 'francuska legija' (bilo mi je simpatično kada sam pročitao negde to) je sa svim ostalima uspešno odradila svoj posao! Da je rekao 'kroz zid!', išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!

Odnos i ljubav prema klubu prevazilaze okvire naroda, grada i države. Shvatio sam da je Partizan jedna velika porodica i biti deo nje me čini ispunjenim. Prošle godine, posle prvenstva sam otisao u Ameriku na treninge za draft, na aerodromu u Čikagu, ljudi su mi prilazili da mi čestitaju titulu i slikaju se. Bio sam potpuno šokiran.

Od trenutka od kada me je Dule postavio za kapitena, i posebno posle utakmice protiv Cedevite, osećao sam jednu dodatnu i veliku odgovornost da se titula osvoji. Da nismo osvojili titulu, ne verujem da bih imao snage da napustim klub, barem do prve sledeće titule.

Sezona je bila duga, i teška. Povrede saigrača i bliskih prijatelja uvek ostave trag, od Davisa, do Lea i Dragana. Ova titula je za njih, koji su žrtvovali svoja tela za zajedničku stvar. Oni su čvrsti i jaki i vratice se još bolji!
    Istina je da smo primili mali broj plata od početka sezone i istina je da sam odlučio da oprostim deo duga prema meni, kao i neki drugi bivši igrači i kapiteni. Odluku sam doneo sam, i saopštio je klubu. Ovo govorim javno, a ne zbog jeftinog samoreklamiranja, koje ne podnosim, nego zbog nastavka jačanja odnosa i ljubavi svih nas prema klubu.

Za Beograd i Srbiju - hvala vam svima što ste me primili kao najrođenijeg. Gostoprimstvo, komfor, način i kvalitet života i duh su neverovatni. Živeo sam i osećao se kao kod kuće.

Za moje saigrače od ove i prošle sezone - moju braću po oružju, moje šampione, bila mi je čast trenirati i igrati sa vama! Puno sreće vam želim! Viđaćemo se mi još!

Za moje Grobare ludake - hvala vam za svaki sekund buke od koje se ježi koža i od koje se ne oseća umor ili bol, za sve nezaboravne trenutke. Nikada ništa slično nisam osetio. Nastavite da nosite ekipu i da je podržavate u dobru i u zlu. Veliki naklon za sve navijače, za Vip portal, Avangardu, GTR (koji su nas svojim slikama i montažama nasmejavali i motivisali), za svu decu koja su sa nama skakala posle utakmica, za malu Maru, za sve devojke, žene i ljude u odelima koji u transu skaču i prave od Pionira najluđu dvoranu na svetu. Za našeg Mišu Tumbasa - imao sam tu čast da odigram utakmicu sa tobom u Partizanovom dresu i vidim kada si postigao trojku - tvoje prve poene za Partizan!
    Svi ste vi Partizan i vaš duh i vaša ljubav čine klub takvim kakav jeste - jedinstven i poseban!

Za Duleta i ceo strucni štab, Tošu, Sašu i sve zaposlene u klubu - ne mogu da nađem prave reči kojima bih mogao da opišem delić onoga što osećam prema vama. Hvala vam što ste verovali u mene, radili sa mnom, nadgradili ono što sam doneo iz svoje kuće i iz Francuske, na ličnom i profesionalnom nivou, što ste mi pokazali šta su ljubav, strast i posvećenost i napravili od mene čoveka za kojeg verujem da jesam.

Partizane moj - ostani mi veliki i silan i nikada ne prestani da sanjaš! Dani slave će se nastaviti i na ovom i na evropskom nivou. Pre, tokom i posle toga, biće i teških trenutaka, kriza i manjka para, ali sve to je samo jačanje karaktera i duha, što je uslov za sve.

Ti si moja ljubav prava, moja krv, moja kuća i porodica!

Naši putevi će se ponovo sresti!

..za slavni klub, svima znan...

Sa trinestom u nizu i četrnesta je blizu!

Mnogo ćete mi nedostajati i mnogo vas volim,

Žofre Lovernj”

7. Odgovoriću ti opušteno, meni bi bio ponos da igram za reprezentaciju uvek i svuda ali to je neko pitanje nacionalne svesti i pripadnosti. Bez dileme bih trčao do zadnjih granica izdžljivosti, ujeo protivnika za uvo ili mahao peškirom-šta god može da možda pomogne ekipi.

Bio bi ti ponos? Trčao bi? Igrao bi? Pa idi igraj, treniraj, šta te sprečava? Sa tolikom motivacijom koja isijava iz tih reči prestigao bi potencijal Tepića i Avdalovića za godinu dana, a oni su se uglavili u repku još kad je konkurencija bila mnogo jača. Lako je ovako pričati sa strane. Zamisli da treniraš 8 sati svaki dan i da to odeš onda negde da daš na raspolaganje, za koga?

Eto ti ako radiš, radiš tipa 8 sati i zamisli da treba sve što si zaradio za tri meseca da daš za žrtve poplava, pa daj šta te sprečava? Tako isto i reprezentativci, treba tri meseca života godišnje da daju, za koga, za reprezentaciju Srbije? LOL Znači oni što su na TV-u imaju pravo da budu patriote, a čim nisi na radaru nemaš nikakvu obavezu prema zemlji?

Ja sam iskren i kažem ne bih dao svoj trud na tacni za ovu zemlju, i svi ovi što prihvataju poziv za mene su debili najveći. Osim onih što tu vide interes da se pokažu i prodaju.

Reče dečko koji ima nick Pakao Juga.

Ovo ne podržavam.

Totalno je druga priča ako očekuje da mu neko tritka jaja da igra za reprzentaciju od koje će da ima više koristi nego ona od njega.

Ovo podržavam skroz, ne treba da se titraju muda nikome. Ali opet kažem, ja da sam neki kurac nikad ne bih igrao za reprezentaciju. Za koga bre, za Srbe?? Pa to je najgori narod u istoriji zemlje, a prošao sam sveta mnogo.

Ja iskreno i ne pratim Srbiju, slabo, navijam za Partizan jedino.

8. Ti si Pakle još veći mentol što im odgovaraš uopšte. Ja nakon svih njihovih poteza ni ne čitam više šta pišu. Oni obožavaju reprezentaciju. Zato su Bodirogu gađali flašama u Parizu zajedno sa šiptarima sa Pireja.

9. Jašta sam. Pišem tu rimljanima koji ukradu trofej i olupaju ga o pod, a pre toga nateraju sopstvenog kapitena da se popne na tribinu i isti trofej podigne iako se 20 metara od njih raduju igrači koji su zapravo pobedili u finalu... Tuga brate...

10. Meni je drago što se tako ponašaju. Tako oni posle kada pričaju nešto sasvim drugo, samo umreš od smeha. Neka rade i dalje to. Meni ne smeta.

11. Ma samo vi nemojte da idete na njihovu temu...i oni ce prestati da dolaze ovde...bar se nadam

12. Neka dolaze ko ih jebe. Ignorišeš. Te priče neke pričaju, a pale se kako su šmekeri što su vikali "Bogdane ustašo". Od toga nema niže. Dobro, ono s pehrom je uspelo da bude niže doduše.

13. Kolko kenjate ja nisam siguran da sam ovo video ikada. Znači ono što je radila grupa navijača na nekim utakmicama smo radili Bohor i ja? Zašto ste vi onda skidali traku vašem kapitenu kada ih toliko cenite? I još brdo stvari ali ajde za početak: Džoni, zašto si skinuo traku jednom kapitenu Partizana a sada plačeš nad pismom drugog?

A ovo:

Bio bi ti ponos? Trčao bi? Igrao bi? Pa idi igraj, treniraj, šta te sprečava? Sa tolikom motivacijom koja isijava iz tih reči prestigao bi potencijal Tepića i Avdalovića za godinu dana, a oni su se uglavili u repku još kad je konkurencija bila mnogo jača. Lako je ovako pričati sa strane. Zamisli da treniraš 8 sati svaki dan i da to odeš onda negde da daš na raspolaganje, za koga?

Eto ti ako radiš, radiš tipa 8 sati i zamisli da treba sve što si zaradio za tri meseca da daš za žrtve poplava, pa daj šta te sprečava? Tako isto i reprezentativci, treba tri meseca života godišnje da daju, za koga, za reprezentaciju Srbije? LOL Znači oni što su na TV-u imaju pravo da budu patriote, a čim nisi na radaru nemaš nikakvu obavezu prema zemlji?

Ja sam iskren i kažem ne bih dao svoj trud na tacni za ovu zemlju, i svi ovi što prihvataju poziv za mene su debili najveći. Osim onih što tu vide interes da se pokažu i prodaju.

Bio bi mi ponos a sprečilo me je to što sam počeo da pušim, pijem, jebem i drogiram se.

Da ja radim, 8 sati dnevno, i posle tih 8 sati dnevno sam išao svaki dan u Šabac, Mitrovicu, Obrenovac, Progar, Boljevce, Kupinovo itd i punio i bacao džakove još minimum osam sati. A za žrtve pplava sam dao onoliko koliko mislim da neće previše oštetiti moju porodicu na koju moram da mislim. Stavio sam se na raspolaganje. Tako i oni ne treba da daju svoje zarade nego da se stave na raspolaganje da rade ono što valjda vole da rade? Ili to rade za pare, onda jbg, nema veze.

Zbog ovog poslednjeg sam mislio samo da ti napišem da se nosiš u pizdu materinu. Oni su debili da, ti si pametan. Ti si ultra mega giga grobari(cigani, svejedno) ludaci lik i jedan od onih koji vojsku služi civilno ili ima ravne tabane, nosi indeks do 40e godine da ne plaća prevoz, briše postove kad ispadne pičkica itd... Šta tražiš kojui kurac u ovoj zemlji? Traži azil, idi čisti vece gospodi jebem ti mater nezahvalnu. Srbi najgori narod? Pa napuši se Srbima kurca četničko-komunističkog, jesu Srbi najgori ali samo zato što takve ne vešaju po trgovima jer su pizdurine u genetskom kodu. Takvi kvare Srbiju a ne pijani četnici na ravnoj gori, huligani bez mozga ili ekipa iz SUR SFRJ pa čak ne ni oni jebeni LDPovci. Išta ćeš na srpskom ajtu uopšte onda? Idi na žargonaut ili neki drugi sajt ovog tipa pa se proseravaj i vređaj 99 posto ljudikoji taj sajt posećuju.

puši kurac i prco svinji mamu

14. mrš u pizdu materinu

15. Bio bi mi ponos a sprečilo me je to što sam počeo da pušim, pijem, JEBEM i drogiram se.

Da ja radim, 8 sati dnevno, i posle tih 8 sati dnevno sam išao svaki dan u Šabac, Mitrovicu, Obrenovac, Progar, Boljevce, Kupinovo itd i punio i bacao džakove još minimum osam sati.

Navikli smo vec da lazete i baronisete po nasoj temi, ali bas ovoliko... Na stranu ovo sa jebanjem, zaboravio si da napomenes da si nakon 8 sati rada i 8 sati bacanja dzakova, po povratku kuci nakon vecere odlazio u geronotoloski centar da kupas onemocale bake, a sredom u dezurnu veterinarsku stanicu da vadis kucama trnje iz sapa.

16. E brate nemam komentar stvarno... LOOOOL hahahahaha

17. Viga Džeriko haha, jesam ja neki magnet za idiote?

edit: znao sam da ne treba da patišpanjišem al nebitno

18. Pa da si barem osnovnu skolu pohadjao, umesto sto si poceo da jebes i pusis, znao bi da se magneti istih polova odbijaju. Prostim jezikom receno, jedan idiot nikako ne moze biti magnet za drugog, vec se takvi odbijaju.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.