KK Partizan

1. Evo izgleda Hapoel umesto nas u kvalifikacijama... Jbg kapiram ja da para vrti i u EL a i nije interes da neko pukne 20miliona na ekipu i da ih izbaci jedan Partizan... Kao što izraelcima nije interes da na F4 ne ode Makabi i bar 2000 navijača već odosmo mi... Šta je tu je, igramo taj evrokup muški kao i evroligu do sada... pa koliko doguramo... Jedina loša strana ovoga je manje prostora za greške kod odabira igrača... Jer kad se Milosavljević povredio bukvalno su nam podmetali neke fince, mađare pa i naše igrače... Sad nema prava na grešku, koga dovedemo moraš 100 posto da budeš siguran da će da opravda igrama... Mnogo smo mi veliki klub da nas poremeti neigranje EL sezonu, dve... Za toliko ćemo da preživimo, bez da nam bilo ko pomogne

2. Иако сам гробар, ал дође му на исто на крају. Партизан игра лигу шампиона, иако нисмо први, а они Евролигу иако нису освојили.

3. Корнелије, играте квалификације за лигу шампиона из којих испадате. Ми играмо евролигу, није то исто уопште.

4. Konačno nam se, poslije 14 godina, pružila šansa da osvojimo i taj Eurocup :)

5. Ali koja sreca u musavaca i velicanje igranja u EL. A kao da je juce bilo kad sam citao njihove komentare tipa "serem vam se u tu EL kad ionako ne mozete da je osvojite".
    Sta ti je ciganski mozak,pa to nema nigde.

Srecno gani u EL, nemojte se blamirati kao protiv Cibone i kao protiv nas :*

A mi u Evrokup, jbg nesto losija ekipa,al bice samo jos zanimljivije

6. PUSXI GA PARTIZAN LOSXI SI!!! XD

7. Pa dobro bilo je vreme dodmorimo od el i da se vratimo na noge sledeće godine i ja sam zadovoljan.Realno ne bi prošli kvalifikacije ni da smo igrali zna se da nismo dobri u pripremnom periodu ko neki drugi klubovi lolo

8. sledeće godine

hahahaha, postadoste KK SLEDEĆE GODINE

9. Ja mislim na finansisku sitvaciju što se trofeja tiče tu ćete uvek biti kk sledeća sezona hehe

10. hahahaha, postadoste KK SLEDEĆE GODINE

Mislim da smo postali KK Svake Godine i to odavno

11. Ne znam čemu se toliko radujete. Vidimo se u Cipiripi kupu već u januaru.

12. Ne treba da vas čudi to što ni kvalifikacije niste dobili, svi znamo kakva je organizacija EBC. Realno, jedna UEFA, koja je ipak malo ozbiljnija, je dozvolila sebi sramotu da iz LŠ izbaci bivšeg evropskog i svetskog šampiona i sigurno klub sa najvećom reputacijom i pedigreom u jugoistočnoj Evropi. Šta onda tek očekivati za male klubove bez renomea, pa još u košarci.

13. Hhahaha, goveda se pomamila OPET?
    NIKADA NECES ODRASTI, MALI VESELJACE!

Bacice 500k jura u bunar, samo da bi opet pusili kurac u Evroligi? Razumem da su se zasitili grobarskog kurca, kazu da i riba hoce da dosadi kad si dugo godina sa njom, verujem da je situacija sa pusenjem kurca slicna...

14. Opet se nakotili razni Thilmoi i Directori na nasoj temi. Kup Tatjane Vojtehovski axaxaxa Cipiripi Kup xaxaax Goran Trobok kup xaax i ostalim foricama...

Zaboravljaju da su taj Cipiripi kup igrali prosle godine, gde ih je zamalo karao jedan Budivelnik sa kojim smo se mi igrali u Beogradu i pustali klincadiju da igra protiv njih? Je l' vas nije sramota jebote...ispusicete karu u Evroligi kao i prosle godine (nadam se da gresim, voleo bih da prodjete u TOP16 da osetite car igranja u TOP16 lololo), a onda vracanje na staro...fokusiramo se na ABA blablabla pa kad tu ispusite fokusirate se na KRK pa onda na Superligu kako se vec ovo zove...

15. Ne znam Džeri, što se mene tiče neka idu ljudi tamo. Tačnije, ja sam tek danas video da se o tome odlučuje, bio sam siguran da su oni to već izborili 1. mestom u ABA ligi.

Nama Cipiripikup i najzad nadam se malo jeftinija propusnica. Jedno 60E kad bi bila idealno. I baš me zanima kakvu ćemo ekipu sklopiti. Pazi, sad bi možda bilo idealno da zavaljamo Bertu i Bogdana, da uzmemo pare za njih i saniramo šta možemo.

Zna li neko koliko je uopšte Partizan dužan para?
    Ja to nikako da saznam.

16. Ma bilo bi do jaja kad bismo dogurali malo dalje u tom EK...jes da nije bas kvalitetno takmicenje al nek se igraju momci...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.