U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Gagatar i Tepara puštaju u nedelju FMP da pobede čisto da se ovi nadaju kako će nešto da osvoje lolo
Ne znam, možda se Dule naljuti i odluči da odere Železnik odmah.
Ja igram na CZT u nedelju, neka se korist od poraza mora izvuci
одакле ти толике паре да профитираш на квоти 1.04 лооооооооол
Staviš milion evra i dobiješ milion i dva evra :)
а добро, неће баш да вас потцене толико, ставиће неку 1.25 квоту, на 'иљаду динара пакла цигара! скоро.
јебемлига, не очекујем неку свемирску кошарку, мучење у првом полувремену, онда милутинов избија на 5 личних, гагић гађа тројке, дуле добија техничку и биће неких +12.
игра ли мачван, и шта је са милосављевићем, да л' игра он?
Milosavljević jok, Mačvan bi trebalo da igra.
Kaže Todorić ništa novo oko pojačanja, možda čekaju Blesingejma? To bi bila fora, a čak ne bi bilo ni rđavo. Vidim da mnogi očekuju nekog kalibra na pleju, ja se nadam nekome ko će da tapše loptu 15 minuta i ubaci dve trojke i probije prvu liniju odbrane. Ne mora mađioničar.
Što se tiče nedelje, naravno da ćemo jebati limenke.
4 razlike za Partizan. 46:50.
Tepara igrač utakmice. Potez meča kucanje Bezbradice preko Bobija.
Bogdanov šamara Dženkinsa, Gazimudo ipak stavio soma na Partizan pa je srećan. U Železniku dan žalosti.
prekid utakmice, navijaci napravili sranjo
ispustila lopta, nemaju rezervnu
americki crnci resili da se solidarisu sa fergusonom, porazbijali table i pokrali mrezice i lopte. utakmica odlozena.
ako vec predvidjamo nerealne situacije...
parket se podigo, ne moze da se igra lopta nece skace vertikalno.
Gagula polomio tablu glavom, a nema druge.
Tepić pogodio šut za pobedu.Pola hale umrelo od smeha.3 dana žalosti
Aj da ne sprdamo samo nase:
Marjanovic smuvao neku navijacicu na zagrevanju, muskarci se zamonasili poceli da citaju oce nas naglas, djenka i vilijams istripovali KKK i pobegli iz hale
Lazic priznao licnu gresku, Radonja poco da se dere na nj iskljuce ga sudije, Dule stipao covic vesnu u tunelu dobio iskljucujucu da pravi radonji drustvo i da ga tovari
Covic vikne iz prvog reda " NA BOBIJA! " i navijaci bace baklje na njega, nisu znali jbg
Radonja trazio akciju koja se ne zove " DAJTE VILIJAMSU LOPTU PA STA ON URADI, VI OSTALI PAZITE MOZDA VAM DODA" , Blazic se usro, Cirbes zvao devojku da ga pita sta je to..
У интересу оба ривала је да Партизан буде на крају трећи, како би се избегло срање у потенцијалном полуфиналу где неће добити нико ништа, него би оба тима била дисквалификована. А Партизан може да буде трећи само ако добија у континуитету, а пошто је Партизан труба која не може да добија у континуитету, мора неко да их погура. А једини тим који тренутно има мотива за то је Звезда Телеком. Звучи мало апсурдно али ако размислиш и није.
2 хен.
A u kurac. Možda će nas linenke dobiti u nedelju... A možda će i da ih dobijemo 3 razlike. Komša Džoni mnogo je 4...:-)
Realno cigosi, u interesu naše košarke, a da ne kažem REPREZENTACIJE, je da izgubite ovaj derbi. Ja to zbog reprezentacije.
Komšo Džoni idemo da gledamo utakmicu, al da me čekaš kod trafike, jel hoćeš komšo Dzoni? :-)
Biće utakmica s malo poena, tehničkom DV, pobedom Zvezde od jednocifrenog broja poena, i pet ličnih Gagića. Videću da iskombinujem da odigram to na kladionici, bezezanja.