Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pazi ovo je samo za kKP i KKCZ, nisam tu gledao ostale sportove, mozda si se tu zajebao..
Npr, videh da je galenika dala zenskom KKP 25 miliona, tj oko 250k evra (vo imja oca ) :D
Pa video sam i eno naglasio sam ga i napisao da je PRELOL to je i za muski kk ozbiljna suma
Ali najjace: aerodrom dao radnickom 18 miliona za reklamu na stadionu..
Prvo: mi drugi jebeni aerodrom nemamo i reklama mu ne treba, drugo radnicki, trece 18 miliona
Evo o Radnickom, na tom istom sajtu:
http://javno.rs/istrazivanja/sport-u-ne-milosti-politike
E grobari potpisan vam je Marić Aleks i jošneki plej da li iz san antonija a nije parker, provjereno, ko će mi patiti pivu?
Platim ti ja 7 dana u sanatorijumu ako ovo nije istina.
Добро, газимудо, на том сајту су подаци о спонзорствима и донацијама у које су ти новинари што су истраживали имали увид. Тако да ту нема спонзорства НИС-а и слично. Па то што си сабирао по годинама ништа не говори кад главна спонзорства и нису тамо. Нисам ни уводио овај извештај у расправу да бисмо (поново) мерили ко је добио више, него да видите да ко су те "приватне фирме" и "пријатељи клуба" који помажу кад затреба.
Опет, чињеница је да Звезда има стабилније изворе финансирања, да је Партизан стално пред неким тужбама иако је увек имао веће приходе од улазница и од продаје играча и ја бих могао да кажем како ми сад смета што наше паре иду у Звезду. Али то би било лицемерно, јер ако сам могао да уживам у играма Мекејлеба, Робертса, Веселог и Кецмана, не могу сад да оспорим исто неком кад су у питању Вилијамс и Марјановић.
Malo racionalnog i zdravorazumskog razmišljanja.
Nego, zna li neko igrate li protiv Budućnosti u gostima ili kući? Sad čitam da u Duletovu kaznu ulazi i ta tekma. I eto njegove gluposti... S njim na klupi bi bili ravnopravan rival, ovako mislim da teško možete da dobijete.
Гостујемо Задру, па Будућност и Солнок кући са Гашићем на клупи. Не верујем баш да смо неравноправни ривали са Будућношћу кући, па и без Душка.
Imamo mi sada igrača na terenu koji može da pokrije Gašine nedostatke. :)
A možda i zatraži time out navikao da može u NBA. :D
Nisam siguran za pleja, za Marića odrađeno već. Insajderska prava od lika koji jedini nije licitirao sa pojačanjima Partizana do sad. A upoznat je
http://kosarka.hotsport.rs/2014/12/09/svi-kao-jedan-slusaju-duleta-grobari-unistavaju-mts-kartice/
Ovo je već urnebesno.
Т
Р
А
Н
С
Ф
Е
Р
Б
Л
А
М
А
Zadar 81 75 Partizan
Partizan 66 65 Buducnost
Partizan 88 62 Solnok
Zapamtite ovaj post
ЗАДАР МОРА ПАСТИ ! ! !
Мсм не мора ал би било лепо.
мора, било би лепо, неће
ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ!
ГРОБАРИ МАСОВНО УНИШТАВАЈУ ТРИ МТС КАРТИЦЕ!
Неки су се одлучили да их исеку, а неко је узо и запалио. Редакција помно прати наредне потезе популарних "Гробара" и извештаваћемо о свакој уништеној мт:с картици коју можете добити бесплатно уз наш нови број на трафикама!
http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2014/12/fotka.jpg
hahahahhahahaha
Ja sam ih zavrnuo pre 6 godina za neke pare. ZNAO SAM.
SMRT MTSU!