KK Partizan

1. Ma znam Box nego sprdam se oko tih rekorda, u smislu da nas toliko nisu zanimali ti rekordi, niti se o njima ikada pisalo, a sada samo neki rekordi. Ne znam čoveka koji znao da smo mi imali 15 pobeda za redom. Nikada se to nigde nije ni pisalo. Ja sam danas saznao za to.

2. I ja prvi put cujem.

3. Dž, moraš da shvatiš brate da je ovo relativno novo za nas. Posle 10 dina fazon jebemo i to presnažno jbg. Radujemo se svemu :-D

4. Nemoj tako Džoni, kada je bila 11 titula u nizu pisalo je da smo oborili rekord po broju vezanih titula. :)

5. Naravno, čuvam je u folderu pod imenom Silovanje.

Ako, valja se. Zdravo bio, tražio sam ovu sliku svuđe, a niđe je nema... Ide mi sad na wallpaper lolololo
    Nego, kad vas već smaram, imate li neke jebačke grobarske wallpaper-ove?

6. Mada ovo i nije toliko bitno, ali bih voleo da se izbegne polufinale CZT KKP

Ja bogme zelim vise od svega to polufinale.

Ulog evroliga. Njihov najbolji tim u istoriji protiv nasih jedva sastavljenih. Nije jedna tekma, pa da bude fazon usralo nas/vas.

I jos bolje sto je ABA liga jer tamo coki svinjar ne moze bas da vodi svoju politiku pa da KKP igra pred praznom halom zato sto su panteri gadjali nase bakljom u njihovoj hali.

I vise od svega na svetu bih zeleo to polufinale, i da ih izbacimo iz Evrolige, pa da moraju da rasprodaju pola tima koji su doveli sa "planiranim budzetom iz top16, dogodine, one tamo godine, mladim kategorijama bla bla za 1,2 miliona evra" i onda taman kad se zvezdana odledi da bude tamo gde joj je i mesto.

A ako ne uspemo da ih dobijemo, svaka cast momci, bolji ste i to je to. Mi cemo digramo evrokup. mozda prodjemo i grupu i to je to

7. I da, sto je najvaznije, ono je KK PARTIZAN. Jebena borba 40 minuta, udjes u utakmicu tako da protivniku pokazes da nema zasto da se trudi.. Jebeno su dali 1 poen do poslednjeg minuta prve cetvrtine!

http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/11831/grobari-i-pionir-poruka-ljubavi-strasti-i-vere

8. Mislim da se ove sezone može reći da su uloge zamenjene. Mi smo ti koji igraju sa mladim timom, a vi sa "zvezdama". Daleko od toga da vam je tim jedva sastavljen, gomilu krša koji vam je bio ponuđen ste odbili.

9. Po svaku cijenu bi trebali izbjeći mečeve sa CZT, jer bi to moglo da znači da vam za godinu - dvije KLS bude vrhunac dostignuća.

I jos bolje sto je ABA liga jer tamo coki svinjar ne moze bas da vodi svoju politiku pa da KKP igra pred praznom halom zato sto su panteri gadjali nase bakljom u njihovoj hali.

I vise od svega na svetu bih zeleo to polufinale, i da ih izbacimo iz Evrolige, pa da moraju da rasprodaju pola tima koji su doveli sa "planiranim budzetom iz top16, dogodine, one tamo godine, mladim kategorijama bla bla za 1,2 miliona evra" i onda taman kad se zvezdana odledi da bude tamo gde joj je i mesto.

Ovo ni Penzioner ne bi bolje sročio. :D

10. Turci jebeni su nas ujedinili, još to drži kapiram.

Lol Bohore. Nemoj da lupaš jebi ga. Mislim da će tenzije biti kao nikada ranije ako se sretnemo u polufinalu, preveliki je to ulog za obe ekipe. Neće biti mrtvih, ali će biti nekoliko prekida sigurno. Jer Dule uvek može da povuče ekipu lolo...Ja bih više voleo vas nego Cedevitu, jer ne vidim kako možete da nas dobijete u tri utakmice. A i gotivna je ta užarena atmosfera jebi ga :d

11. ПАРНИ ВАЉАК СЕ ЗАХУКТАВА, АСЕСОФТ ЈЕ ПАО ДВА ПУТА, КРКА, ПА САДА ЦЕДЕВИТА!

ФАБРИКА ЧУДА!

Кад ће бити одбанован ћилмо? Джони, реагуј!

12. Jbg Šom, baš mislim da nisam lupio. Vidjećemo.

13. Ne treba nam ćilmo trute imamo dia looooool

Mislim da se ove sezone može reći da su uloge zamenjene. Mi smo ti koji igraju sa mladim timom, a vi sa "zvezdama". Daleko od toga da vam je tim jedva sastavljen, gomilu krša koji vam je bio ponuđen ste odbili.

14. dusane, pošto vidim da treba da ti se crta... Naš tim, prosečno je star 22 godine, sa igračima koji nisu igrali ozbiljnu klupsku košarku do ove godine. Talentovanim, ali mladim.

Sa druge strane vi imate "jedva skupljeni, krš tim", sa igračima poput Pavlovića, koji je proveo sto godina u NBA, Mačvana, Tepića, Milosavljevića...

Normalno, favorit mi je, kao i do sad Zvezda, i mislim da ima jači tim, ali ne možete kenjati kako vi nemate krštenog igrača. Sad, druga stvar je što kukate, ali dobro, nije da ne znam na koga ste to povukli...

15. Реално је рекао. Ове сезоне је Звезда Партизан, а Партизан Звезда. Партизан као Звезда доводи скупе и јаке играче, а Звезда као Партизан гаји омладиће, дечицу и баца их рано у ватру. Али ћилмо је један, остало су бладе копије.

http://vukajlija.com/forum/teme/50704-kosarka?strana=17#post_2757212
    ЛЕ-ГЕН-ДАР-НО!

http://vukajlija.com/forum/teme/50704-kosarka?strana=18#post_2757338
    ЛОЛ

16. Nek bude da vaši igrači igraju iz ljubavi i za čarape i kikiriki, neću da ulazim u to. Ali priča kako je ovaj tim Partizana nikad slabiji ne pije vodu. Ekipa sa Pavlovićem, Mačvanom, Murićem, Milosavljevićem, Tepićem, klincima, pa i ona dva balvana na centru, i uz Gordona ili nekog drugog pleja recimo Floransa je više nego solidna EL ekipa i to zna svako ko iole zna nešto o košarci. Odustali ste od Evrope i pored ovako očajne konkurencije za plej of bilo je jasno da ćete se plasirati među 4, ekipa je skoro sklopljena ali kada se sve uzme u obzir to nije kasno, dakle kada bude trebalo bićete uigrani i u top formi.

Uz dobrog pleja uz Zvezdu ste igrački sigurno najjači u aba ligi i tu nema neke filozofije. Možete do sutra predstavljati da se borite protiv vjetrenjača i masona i da će osvajanje trofeja i pobjeda nad Zvezdom biti nesvakidašnji podvig, pobjeda Davida nad Golijatom ali papir i kvalitet i cijena vašeg igračkog kadra govori suprotno.

17. Другим речима: ФАБРИКА ЧУДА!

18. Pobeda nad vama nije podvig definitivno. Za koji god klub da navijate. Uvek vas useremo. To je tradicija već i klasika. Jedina neizvesnost u svemu tome je kakva će nam biti slavljenička majica.

19. Џони, види тамо да се одбанује ћилмо. Признао је да се зајебо за те грозне ствари због којих је банован, а увек је имао коректан приступ дискусији на кошаркашким темама.

Елем, видео сам на једном другом форуму један пост за који ми се чини да је врло реалан, па ћу вам пренети:

Чуо сам од једног члана управе да између Пековића и Павловића има договор. Наиме, Пековић ће плаћати Павловића да игра у Партизану 3-4 сезоне, па ће онда кад Саша оде у пензију, он плаћати Пекмена да овај игра исто толико. На тај начин клуб неће имати никакве трошкове, а и један и други ће зарадити паре! Тако да не треба да се секирамо, браћо Гробари, Дуле зна шта ради!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.