KK Partizan

1. Nemoj tog Gordona. Vidiš da nam se i zdravi povredjuju.:-)
    Gazi jel stvarno Pekmen muno pare za preporod il je to fora?

2. Jeste Pekmen dao kintu oko 100k dolara valjda..

Kad su ga pitali on rekao: Jeste, pozajmio sam Partizanu pare,a ako ne budu vratili poslacu im Rubija kao uterivaca lolo

Sad nasi kazu da nisu zainteresovani ni za Perkinsa ni za Gordona leleee

Ma furaj bez ikoga, au picku materinu..Macvana na pleja kad se Tepic umori

3. Bez Tepica i Pavlovica prekosutra :/

4. Olimpija je kanta od ekipe i moramo da ih nakantamo i bez njih dvojice

5. Zaboravio si Murića. :(

Jebeno da li će da bude neka utakmica da odigramo sa punim 'rusterom'?

Mislim i ja da treba da ih nakantamo Mlatoni, to jest, ako ne igra i Pavlović, dovoljno je samo da ih pobedimo, pa i 1 razlike. I on da igra, ista priča, ali imam osećaj da će biti baš teška utakmica za gledanje.

6. Macvanu se tacno trebamo klanjati...covjek krpi sve moguce povrede, sve je do sada ove sezone na njegovim ledjima...a uz sve to izgara na terenu kao da mu zivot zavisi od toga.

7. Bez Tepica i Pavlovica prekosutra :/

Kuj će pleja da nam glumi?

8. ima dap uknemo 10 razlike...

9. Kuj će pleja da nam glumi?

Valjda Milosav.

10. Kuj će pleja da nam glumi?

Isto kao i u prosloj, kad smo igrali protiv mnogo jace Cedevite, Dalo.

ima dap uknemo 10 razlike...

Dont bi ridikilus men, ovo je 15+ razlike, a ako igraju ova dvojica ide i na 25+.

Valjda Milosav.

Jok. Milosav zamalo da zajebe protiv Krke, nema on taj slif za prevodjenje, pogotovo kad vrse presing. Kombinovacemo samo sa brzim prenosom kad loptu uhvate Macvan, Milosav pa i Andric.. Bez cekanja pasa za pleja, nego istrcati sa njom na polovinu pa cekati crnce. Pomoci ce mali Vanja i to je to..

11. Koja improvizacija jebemti.

12. http://www35.zippyshare.com/v/85265462/file.html#.VK67elwrkSg.twitter

Stigao sam jutros u svoj rodni grad
    13 godina je proslo od tad
    video je nisam, potrazicu je

zvonim na vrata, mali kalemegdan
    kulturno cu reci dobar dan
    otvara mi stranac i kaze
    ona ne zivi vise tu

Nervira je zasto stalno pominjem to
    da nije vise zvezda da se sve promenilo
    ali ostalo je jedno
    da grobarski kurac voli
    O DA

13 godina je proslo kao tren
    svesna je da trofej nikad nece biti njen
    13 godina je proslo
    a ja nju i daljeee jebem
    O DA

stigao sam jutros u svoj rodni grad
    13 godina je proslo od tad
    video je nisam, potrazicu je
    zvonim na vrata, mali kalemegdan
    kulturno cu reci dobar dan
    otvara mi stranac i kaze
    ona ne zivi vise tu

svesna je da trofej nikad nece biti njen
    13 godina je proslo
    a ja nju i daljeee jebem

sve je isto samo sto je sada ef em pe
    ali grobarski kurac ona i dalje voli

13. Bez cekanja pasa za pleja, nego istrcati sa njom na polovinu pa cekati crnce.

Koje crnce? :D
    Prošla su srećna vremena, kada u crnci bili House, Palacio, Lazme, Gist, Jerrels, Bo, Kinzi, koje je vredelo čekati da im se da lopta. Ako budemo davali Dalou loptu po prenosu na njihovu polovinu smeši nam se najubedljiviji poraz u istoriji kluba u Pioniru. Moje skromno mišljenje. :)

14. Ahahahahahahaha odlična obrada.
    DI DŽEJ Gazimudo!

15. Koje crnce? :D
    Prošla su srećna vremena, kada u crnci bili House, Palacio, Lazme, Gist, Jerrels, Bo, Kinzi, koje je vredelo čekati da im se da lopta. Ako budemo davali Dalou loptu po prenosu na njihovu polovinu smeši nam se najubedljiviji poraz u istoriji kluba u Pioniru. Moje skromno mišljenje. :)

Pa rekao sam crnce, ne crnac. Pa on je ipak kao plej. Kad je prevedu, dace je njemu, pa ce on da tapka do 5 sekundi pred kraj, i onda ce da uvali kosku nekome da igra 1 na 1 ili sutne iz okreta preko ruke uz fejd avej :D A onda ce Macvan da popizdi i da podeli 10 asistencija i vrati to na mestololo

Dajte da se ne zajevamo, olimpia nie ekipa, odracemo to sa pola gasa, samo ako se primeni isti pristup kao protiv cedevite. Crvrsto od pocetka, i to je to. Ja verujem u 15 razlike MINIMUM. Pa makar i bez Macvana Pavlovica i Tepica. A ako budu igrali dvojica od te trojice, ide na 30+ lagano, taman da im vratimo za ono drugo kolo i blamazu tamo.
    Pa ovima ce Milutinov najopustenije da ubaci 10 poena i ima 10 skokova.

p.s. DALO NIE PLEI ali bole nas kurci, nek ih razvali onako bangav

16. p.s. DALO NIE PLEI ali bole nas kurci,

Crnac koji ne igra crnca u Partizanu. Al ovaj je Frncuz, nije Amer. Možda zato...:-)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.