KK Partizan

1. посматрао си ти са страхом. маму вам бре јебем одурни сте. Па не бих гледао звездину текму, осим кад игра с КК Институција, типа никад. Још да гледам Звезда- Олимпија док мој тим игра Ф4 Евролиге не би ми пало на памет.

2. Prvi put ove godine gledam i šta fali, volim basket. Odurnost i ljigavost je vaša odlika, to sam vidio večeras.

3. "Mislim da Partizanu nije bilo potrebno da sudije rešavaju utakmicu".

Inače, Grok opet nije mogao da ne spomene Zvezdu.

4. 13 година је прошло а ја њу и даље јебем.

5. dobro bre shalabe imas 40 godina covece a ponasas se kao da imas 15...jebeno strasno ...proseravas se gore od onog dionisija

6. Nije naša igra bila toliko loša, koliko Olimpija igra dobro protiv nas ove sezone.

7. Dzanki, zaboravih da si ti stručnjak. Razumeš se u košarku skoro ko drugi golman Grenobla. I ovo malo što posetiš temu izbacaš gluposti.

8. Valjda je treći golman Grenobla bio u pitanju? Ili sam zaboravio.

Elem, ako bude sreće sledeću utakmicu možda i dočekamo bez povređenog igrača.

9. jbg ne posecujem temu zbog vasih objektivnih postova, kad ih vidim prikenja mi se

poz

10. Jel treći CKM? Nemam pojma veruješ, znam samo da je bilo provereno... :)

11. Fina utakmica franjevci, čestitam na pobedi. Mislim da ste 90% u plejofu, teško da može bilo ko da vas dobije do kraja, sem nas i eventualno Cibone, ali ne verujem da će da vas naduju preko 10 razlike, koliko ste ih dobili u Bg-u čini mi se. A i oni će kiksnuti sigurno negde, možda već protiv Zadra.

A da, pucate i od Budućnosti jbg.

12. Prvi put ove godine gledam i šta fali, volim basket. Odurnost i ljigavost je vaša odlika, to sam vidio večeras.

Лол, после повратка ћилма, ово су боље вести за наш намучени клуб. Обично како кренемо да побеђујемо постанемо одвратни, одурни и љигави. Иначе смо смешни, јадни и каче нас на трансфер блама.

БИРАМ ДА САМ ЉИГАВ
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/84/Covecija_ribica.jpg

13. Mislim da će gostovanje Metalcu biti baš zajebano

14. Нама ће свака текма да буде зајебана, али мора да се гризе

15. Opušteno cibona se raspada a kakve su šanse da se raspadnuti dokotrljaju do f4 2 sezone za redom.olimpija uz još jedan kiks i definitivno ispada iz trke toeto sad samo ostanemo na 4 mestu pa jebemo limenke za EL
    EDIT a što se tiče budzeta za EL daće nam peković bole nas kurac lolo

16. Mlatoni, mislim da će posle meča Metalac-Cedevita biti mnogo jasnija slika o snazi Metalca nakon povrede Bakića, ipak im je on bio jedan od najboljih igrača u timu. E ono što je sigurno, to je da će biti naloženiji protiv nas nego protiv Cedevite, kao i većina klubova u ligi.

17. Dobar je Mentalac, ali ozbiljan posao ćemo uraditi ako ih dobijemo. Bićemo i zdraviji nego danas, jer Pavlović maltene nije mogao da okrene glavu, a nemam stvarno pojma kako je Mačvan izdržao da odigra i to ne samo da odigra, neo opet da pocepa. Svaka časti i Milutinovu. Hvala i Muriću za tehničku na totalno čistom faulu. Ne znam koji mu je kurac. Možda će da se pridruži burazeru u Partizanu sledeće godine pa da odmah počne da čini stvari za tim lololo

18. Pa ovima ce Milutinov najopustenije da ubaci 10 poena i ima 10 skokova.

14 pts, 12 rbs

Kazu da ce i Tepara biti u timu, znaci igrace bar 10ak minuta..A u kladzi obavezno ISPOD granice, bice oko 7,8 poena

3 p

S obzirom da Sasa vrv ne igra, da je Tepic rovit ili nece igrati, Macvan ostaje kao jedina sigurica za poene

21 p

Sad dosao to da ti napisem, obavezno, granica samo 10,5 (o Milosavljevicu)

15p

PRORICEM U SUTRA!
    Pitajte u inbox, placajte na racun

19. Sto se tekme tice, nije nas samo Dino pustio
    https://pbs.twimg.com/media/B7BiAysCEAAyc2l.jpg:large

Fala brat! A mora da se zna za koga da igra. Ipak je fakat ko (ne) prima vecu platu od dvojice burazera.

Meni tekma nikad opustenija, znao sam da dobijamo i sve je zavisilo od nas.

Sto se tice naredne tekme , napokon kompletni , u picku materinu vise, valjda ce se ovi roviti oporaviti a vraca se i Muric.

Bice zajebana tekma , nisu losi Valjevci uopste, imali bi bolji skor da nisu igrali prvih nklk kola u gostima. Ipak, kao i sa musavima, ocekujem da kvalitet presudi, pa makar i za 1 razlike.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.