jugs
E, da se terate malo u kurac. Ako vam je do politike, uclanite se u neku stranku, ova tema je za kosarku.
#taraba
rece navijac koji 6 godina nije vadio toleta iz usta.
inace kada procitam izjave covica "crvena zvezda trenutno nema dugova osim prema nekim igracima iz prosle sezone" pa cekaj postojite 2 sezone i u drugoj godini imate dugove iz prve? sta ce biti trece godine?
Gagićev tast je inače iz Valjeva, propali biznismen koji već neko vreme pokušava da se poveže s SNS-om, a glupi Gagula mu je za to legao kao kec na deset.
У таверни, док је у позадини ишао Владо Георгиев, а Гагула јео Каприћозу. Конабарици је испала крпа, ватра је тихо пуцнула, столица се заљуљала, пепо пао са цигаре Е У ТОМ ТРЕНУТКУ је Ћоки понудио плату Гагули од 10 000 000 за две сезоне.
#истина
Него, ај озбиљно, јел доводите плеја или не? Јел ово Дулов спин или стварно нема ништа од тога
Знаће се у понедељак.
Pa ako nije dosao kad je Dulo rekao da ima izgleda ti proceni da li ce doci kad kaze da nema nista od toga
Da u ponedeljak definitivno plej
Договорили се Ћоки и Дуло, ви нас пуштате #куп, ми вас после у #аба да би се састали тек у финалу.
#интереси #српскакошарка
Zaboravio si #zbogreprezentacije
E, da se terate malo u kurac. Ako vam je do politike, uclanite se u neku stranku, ova tema je za kosarku.
#taraba
rece navijac koji 6 godina nije vadio toleta iz usta.
inace kada procitam izjave covica "crvena zvezda trenutno nema dugova osim prema nekim igracima iz prosle sezone" pa cekaj postojite 2 sezone i u drugoj godini imate dugove iz prve? sta ce biti trece godine?
inace situacija se preslikava kao sa vaterpolom.
http://www.vkcrvenazvezda.com/
takodje je smesno sto nigde nisu crvena zvezda veterani (kako se i zovu) vec samo crvena zvezda. ej kao da vas je dima pravio.
http://www.vkcrvenazvezda.com/klub/istorija.html
#prekrajanje istorije. nisu nasli za shodno da pomenu to da su se ugasili i da je ovo drugi klub?
Beate, ti mene znas 6 godina? I kad sam ja pomenuo toleta, sa bilo kog acc-a? Deder nadji mi to, ako nadjes, castom te niksicko.
bratecastim
e jebe mi se da se raspravljam sa duplacima, idi navijaj za fmp
Макар не обелоданимо примања играча који је отишао, а о овима који су ту ћутимо
#позивналинч #образ
Па није Ћоки луд да објави за колико су вас измузли Шилб, Браун и Самарџиски.
А Хаус?
bravo janpi brate, svadjaj se sa delijama, svadjaj se sa PRAVIM grobarima, a ne ovim 15-godisnjacima koji prate tek 5 godina. Svaka cast!
e da javi se kad ti odaberu defku pozz
Dzoni si ti menjao uvodni post?
kakva uvreda, mnogo si me zajebo sad.
inace toliko transffer postova i toliko klubova da se tesko skapira ko za koga navija.
http://www.mozzartsport.com/vesti/vujosevic-covic-nudio-gagicu-15-000-evra-mesecno-u-taverni-u-valjevu/97540
Gagićev tast je inače iz Valjeva, propali biznismen koji već neko vreme pokušava da se poveže s SNS-om, a glupi Gagula mu je za to legao kao kec na deset.
У таверни, док је у позадини ишао Владо Георгиев, а Гагула јео Каприћозу. Конабарици је испала крпа, ватра је тихо пуцнула, столица се заљуљала, пепо пао са цигаре Е У ТОМ ТРЕНУТКУ је Ћоки понудио плату Гагули од 10 000 000 за две сезоне.