KK Partizan

1. Džajteh je manji problem. Pazi ovo:

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=10&dd=26&nav_id=1055675

Zar nije Danilović pred odlazak rekao da je dug 5 milki? Po ovome ispada da je ipak veći i to skoro za trećinu.

2. баш даниловић зна колики је дуг. много занимљивије би било видети структуру дуга.

3. Truće pa da ga jebem ako predsednik kluba ne zna koliko iznosi dug. Strukturu duga, mada ne baš detaljnu, imaš u vesti na ovom linku što sam okačio.

4. па не личи он на неког председника који се бави таквим глупостима. и наравно да сам мислио на детаљнију. нпр. коме од играча се дугују толике паре.

5. E toliko detaljnu strukturu duga nema šanse da prikažu.

6. haha zamisli u zvezdi takvu detaljnu strukturu
    na fk mislim
    debeli trošio 30k evra na guščije paštete i boga oca na putne troškove
    to se ne sme pokazati

7. довољно је само колико се ком играчу дугује. то је и звезда објавила, али тек након што су ко зна како све пребацили дуговања као да звезда највише дугује фмп-у.

иначе мислим да би они то објавили доста детаљније, али ко зна који све менаџер има разлога да то спречи, па неће да им се замерају. јер ако хоће да крену из почетка и како треба, онда би и за њих најбоље било одмах срушити све старе митове да не би навијачи стално кукали за неким старим временима.

8. Truću mogu se objaviti eventualno oni na BAT-u jer obvijusli s njima ne postoji neki dogovor. Inace ovi svi da se objave je ravno tome da se rasvetle sve kriminalne radnje devedesetih.

Pricam uopsteno za nas sport ali i za KKPNS

9. Jaiteh i McCalebb i napadamo peto mesto ABA lige!!!

10. DRZAVNI PROEKAT BUU HAAA

11. Kako pisamo po ganima, u mlazu

#transparentnost #mi #jesmo #vi #niste

12. gde je transparentnost?lol

13. kako gde, pa upotrebljena je rec u tekstu LOL #nubare #ne #mogu #da #prepoznaju #transparentnost #jer #mi #jesmo #a #oni #nisu

14. Dolazi Brown, ništa od Kotona. :(

15. Cedevita otpustila Zubčića, Todoriću reguj. lolo

16. vi stvarno verujete da ce neki igrac koji je otpao u last cutu da dodje da igra za Partizan koji igra prejaku aba ligu , krk i domacicu?

17. Ako budemo u stanju da ga platimo, da. Ne živi košarkaš od toga koja takmičenja igra, već od para koje mu klub daje, ako ne budemo mogli da platimo stranca, neće doći. Prosto je.

18. Да, али ако за исте паре може отићи у тим који игра Еврокуп или Евролигу, отићи ће тамо јер ће га пре одатле узети неки богатији клубови....

Помиње ли се неко?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.