Jebiga, prilagodio sam se ciganskoj tribini, to je taj nivou.
hahahahahhahahaah
ON SE PRILAGODIO NAMA
a njihova prozivanja
"letoje i to se uvek znalo i ptice toznaju sto pevaju iz gnezda
kurac ce pusiti i rumunska i crvena zvezda"
i ofc
vredjanje neke zene koja nikada nije ni imala veze sa klubom tokom minuta cutanja
LOOOOOL
Sprdanje bi bilo da su galamili DE VAM JE TITULA, KUĆO KOJI STE, KAKO IDE U EVROLIGI i tako to, pominjanje čoeka koji više nikakve veze sa klubom nema je čista trauma, navika iz mladosti.
Објасним ти коме је било упућено, дам ти пример јасан ко дан, који то показује и ти ми напишеш "то није спрдање, спрдање је ово што ја кажем". И онда ја изврдавам.
au brate kad cete jebeno da odrastete i da prestanete da postovecujete i nasu i vasu sipku sa navijacima cz i partizana?
mi smo jebeno morbidni jer tokom minuta cukanja neka bezrepa stoka peva covic vesni sto jebu je ko besni a vi ste moralisti koji su pevali zivom coveku da ga ceka drven sanduk i na njemu sveca.
nja nja nja skočimiš piše gluposti po forumu nja nja nja zvezda mi je sve nja nja šavija jebi me vrati se na aba ligu fali nam podrške mnogo eh kad se setim kako je nekad bilo super navijanje prošle godine
Panteri dominiraju temom, ono svi smo Srbi Vucic, SNS i to... eheheh jebem vas usta, saranicemo i FMP sa sve vatrogasnim aparatom. Cim prodje okupacija Partizana.
Nego ovo je greota ne prokomentarisati
Што се мене тиче, моја листа најбољих наших тренера, мислим на СЦГ, би била:
1. Жоц
2. Дуда
3. Кари
4. Дуле
Ahahahahha sunce ti jebem... Kolko ti imas godina? 12? Aca Nikolic, mrtvi Zeravica, Slavnic... nista to tebi ne znaci?
koliko mukice zude za tim da imaju neku legendu koga mogu da pozdrave aplauzom u EL, na kraju ce od kalinarija da naprave lebrona, nema veze sto covek ne moze da se sastavi ko srpska plata od prvog do prvog
Ja pomenuo Duleta?
( EDIT: Dobro se nisi vratio na 824 stranu i uhvatio rec Dule )
Ja sam pomenuo Peru koji cuti dok mu lemaju poluigrace, a onda se neko od garagana nadovezao.
oko liste trenera ne da nisam dao nikakav komentar nego nisam ni citao posto se iskreno plasim za mentalno zdravlje.
P.S. Delije, znate li kako se zove ono skandiranje Duletu? (cudno, na konferencijama zvezde i TRENER i PRECEDNIK pricaju o ONOM , i ONOME STO JE TRAJALO 17 GODINA. )
hahahahahhahahaah
ON SE PRILAGODIO NAMA
a njihova prozivanja
"letoje i to se uvek znalo i ptice toznaju sto pevaju iz gnezda
kurac ce pusiti i rumunska i crvena zvezda"
i ofc
vredjanje neke zene koja nikada nije ni imala veze sa klubom tokom minuta cutanja
LOOOOOL
Sprdanje bi bilo da su galamili DE VAM JE TITULA, KUĆO KOJI STE, KAKO IDE U EVROLIGI i tako to, pominjanje čoeka koji više nikakve veze sa klubom nema je čista trauma, navika iz mladosti.
Објасним ти коме је било упућено, дам ти пример јасан ко дан, који то показује и ти ми напишеш "то није спрдање, спрдање је ово што ја кажем". И онда ја изврдавам.
http://www.mvp.rs/media/kunena/emoticons/672369.gif
И како који курац нема везе с клубом, кад је фазон јуче отишао, а ви и даље кукате за њим. Шта, одричете га се?
Идем играти хакс, мање је глупа активност.
hahah jes video ahahah
au brate kad cete jebeno da odrastete i da prestanete da postovecujete i nasu i vasu sipku sa navijacima cz i partizana?
mi smo jebeno morbidni jer tokom minuta cukanja neka bezrepa stoka peva covic vesni sto jebu je ko besni a vi ste moralisti koji su pevali zivom coveku da ga ceka drven sanduk i na njemu sveca.
pls stahp
nja nja nja skočimiš piše gluposti po forumu nja nja nja zvezda mi je sve nja nja šavija jebi me vrati se na aba ligu fali nam podrške mnogo eh kad se setim kako je nekad bilo super navijanje prošle godine
Panteri dominiraju temom, ono svi smo Srbi Vucic, SNS i to... eheheh jebem vas usta, saranicemo i FMP sa sve vatrogasnim aparatom. Cim prodje okupacija Partizana.
Nego ovo je greota ne prokomentarisati
1. Жоц
2. Дуда
3. Кари
4. Дуле
Ahahahahha sunce ti jebem... Kolko ti imas godina? 12? Aca Nikolic, mrtvi Zeravica, Slavnic... nista to tebi ne znaci?
Nemoguce.
A kako onda vesna nema veze sa tekmom , zar se to odricete legende?
nego kad smo vec kod sipke
sta kazete za sutrasnju koreografiju koju musavci spremaju kalinariju
natpis glasi ovako:
JOS RADJAJU MAJKE KALINICE
i vako neka slika
https://pbs.twimg.com/media/CTADOCpWUAQY6gX.jpg
koliko mukice zude za tim da imaju neku legendu koga mogu da pozdrave aplauzom u EL, na kraju ce od kalinarija da naprave lebrona, nema veze sto covek ne moze da se sastavi ko srpska plata od prvog do prvog
http://www.mvp.rs/media/kunena/emoticons/672369.gif
Greska u vodjenju alo sudija, jebem ti majku u picku neces ti meni ziv izaci odavde
Pa mislim šta reći, vrhunac emocia braćala nerazumeš ti to brt ljubav e to znš brt
Мислио сам на сада активне тренере, не на листу свих времена.
Иначе, Мудо, ти си први поменуо Вујошевића, па је кренула спика око тренера ко је бољи и око навијања уопште.
ЕДИТ: Твој пост на 1424 страни.
http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2015/11/ZVEZDA-PARTIZAN_06.jpg
LOL kako vas kopiramo pa to ste i vi vašoj legendi ispisivali. Isto oskudno obučeni obojica.
Ja pomenuo Duleta?
( EDIT: Dobro se nisi vratio na 824 stranu i uhvatio rec Dule )
Ja sam pomenuo Peru koji cuti dok mu lemaju poluigrace, a onda se neko od garagana nadovezao.
oko liste trenera ne da nisam dao nikakav komentar nego nisam ni citao posto se iskreno plasim za mentalno zdravlje.
Де болан, нека те.
o leptejebo, to nije pricanje o duletu to je pricanje o utakmici.
nisam ja kriv sto ste ga pominjali juce pa sam se osmelio da ukazem na taj detalj
polako brt, jos uvek nam nije coki legenda, to tek kad nam sredi vajld kard za ABU dogodine
Како год. Ево све си у праву. Ја до сљедеће утакмице Партизана, ако будем у прилици да пратим, нећу више коментарисати било шта.
aj, da se ne ljubimo
http://www.mvp.rs/media/kunena/emoticons/1475199896.gif Калино, Калино, крвава хаљино, о мили роде, ево слободе
stevane idi pisi tamo onim sa rsb foruma, ovo tvoje jos i ima smisla , onaj natpis na maji je klasican transfer