KK Partizan

1. Upravni odbor:

Milan Iskrin, Miškovićev čoek od povjerenja, omogućio FKCZ masan ugovor sa Deltom kada je FKCZ dobio dresove Najkija i podršku od 1.2 miliona €, koje je Piksi negdje odnio, jebem li ga, to vi znate, Delta sport sada postoji na papiru, nema ni 5 ljudi da radi tamo.

Ilija Dražić, advokat i Miškovićev lični 'Konsiljere', pravni zastupnik firme „Alpina“, jednog od koncesionara za autoput Horgoš-Požega. Bio je angažovan i kao član UO Alfa banke, koja je navodno odobrila kredite jednoj od Miškovićevih kompanija. Suvlasnik, istina manjim dijelom, "agencije" koja je pripremala biografije igrača iz Teleoptika, zajedno sa vođama Alkatraza Džonijem Dedovićem i Vladom Maljkovićem. Krem de la krem.

Petar Grubor, jedan od jahača apokalipse koji su unaprijedili FK Partizan, partner u nekim revizijama.

Velibor Jojić - vlasnik mjenjačnica "Vip sistem". Član Organizacionog odbora EP u vaterpolu – Beograd 2016. Predsjednik KK Dynamic BG.

Sanja Lubardić - direktorka za eksterne komunikacije NIS-a

Maurizzio Vallo - izvršni direktor DDOR Novi Sad, inače blizak sa Terzićem jer su zajedno radili neke pare u OFK Beograd

Pero Šaranović - direktor nabavke u PharmaSwiss

Vladimir Vrbaški - opasna bitanga, član UO FK, Popovićev kamarad u svakakvim poslovima

Kao što vidimo, sve moj do moga, neki treći stepen rukovodilaca, uticajni u svojim preduzećima kao i ja što sam uticajan tamo, pojedinci osvjedočeni saradnici kriminalnog miljea, sačuvaj bože.

2. Ko vas jebe kad nemate Čovića legendu.

3. Za godinu, dve ćete svi hteti da se pravi Paća zamrzne a da se zovete Partizani Tirana.

4. Zašto si neljubazan? Došao sam ti u goste

5. kako neljubazan, odgovorih ti na pozdrav. da je ovo RL to bi znacilo da sam uhvatio tvoju pruzenu ruku i rukovao se sa tobom.

6. Mislio sam da je ćao kao javio si mi se a pozz odjebi Bohore87

7. kakav kiks sada da imam krunu odmah bi promenio nick u bohor

8. Sad cu ja nalog napraviti novi.

9. Vama bi važnije bilo da gledate šta sadašnja uprava radi po pitanju finansija, tj. rekli su "ove godine slabiji tim, moramo prvo finansijski da se konsolidujemo", pa da vidite da li se i kako se konsoliduju?

па и гледамо. пратимо да ли се исплаћују дулу паре редовно.

10. Nemanja Bezbradica novi je član Zrinjskog iz Mostara.

11. odakle onom bezbradici onaj prejebeni audi? a svi znaju da picke najvise vole audi?

evo odakle mu: neko ga gura, sto posto ima prebogatog oca. Prvo igra ono 3x3 sp kad ne moze u reprezentaciju, onda kao partizan a sad? zrinjski

12. Bezbradici je familija prebogata, ja ne znam što on koji kurac uopšte igra košarku, samo se drka po treninzima džaba, ustaje rano i te furke.

13. ja ne znam što on koji kurac uopšte igra košarku, samo se drka po treninzima džaba, ustaje rano i te furke.

како то мислиш? па многима је сан да заиграју за партизан. не важи то само за сиротињу.

14. Oteraše Galinarija, a hoće i Kazins za siromašne da ide. Ostadoste bez svih NBA zvezda.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.