KK Partizan

1. polako, treba otici dublje u analizu da bi se skontale prave zelje...

2. Kinzi igra za 30k eno pise jbg nemas ti tu sta

Sad je mator i cena mu je visestruko manja a i pristao je na manju platu iz postovanja prema klubu i to pise isto xd

3. poverovacu ti samo ako je gonzo potpisao tekst

4. DA LI JE OVO JAVNO PRIZNANJE DA JE DULO MAG?

Molim vas ponovite to da Kinzi ne kosta uopstep puno i da je u jednom ABA ligasu video sansu da kroz EL obnovi karijeru i zabode jos koji mastan ugovor u rusiji ili turskoj?

5. Gaz a kako si ti video njegov post na našoj temi???
    Hahaha

6. Da l me zajebavaš ti šta pišeš to

7. Au bre brate bio sam ironican kinzi kosta boga oca al nam se jebe tacno jer smo puni para i jer grobari placaju poreze i namete puca nam kurac

8. Dulo je odličan trener to će svi da ti kažu, polovina će napomenuti samo u Paći jer je najuren od tamo gde je otišao.

9. Daj ne drkajte gazija vise, zalosno, vidite da je prso jbg.

10. Danak u krvi uvesti groblju lol

11. Tilmo ja ga baš ne drkam, lepo pišem sa njim uvek

12. Groblje aj platite tv pretplatu fali nam neka zver na 4-5 :-P

13. Znam boh al sad je on u rastrojstvu, pricas ti normalno a on se oseca kao ukrajinska kurva kod roko sifredija, zna da je sve to normalno al na kraju ce biti jeban u dupe.

14. MI
    I

SMO
    M
    O

GROBARI
    R
    O
    B
    A
    R
    I

NAJJAČI
    A
    J
    J
    A
    Č
    I

SMO
    M
    O

NAJJAČI
    A
    J
    J
    A
    Č
    I

15. Nego gonzo, kako si video da sam kopirao tvoj post?
    Snajperises ili ti je neka od hijena brze bolje dojavila, da mozete da se okupite kao pravi copor dok ste jos u velikom broju na sajtu?

Ja oduvek čitam i Partizanove teme, to manje više znaju svi koji pišu na njima. Eto kako sam video tvoj post. Niko mi nije dojavio, niti ima razloga. A fora sa hijenama ti je odavno pukla, u stvari ni u početku nije bila dobra.

sto se tice "jajarenja" savrseno me zabole da ulazim u diskusiju sa hijenama na ciganskoj temi a ovo uopste nije fora sa protestom nego cista realnost.

Znači ne treba da razmeniš mišljenje ako se već ne slažeš sa onim što sam napisao i ne bi hteo da ulaziš u diskusiju, nego je lakše ko poslednja pička da post kopiraš i odgovoriš na njega na sasvim drugoj temi? Avangardno razmišljanje, zaista nemam šta da odgovorim na to.

16. nije to nista brate, nacuo sam iz pouzdanih izvora bliskih njemu da je i kod ortaka dok su peglali pes pricao o tvom postu i da znas da su ti se svi smejali

17. Hahaha jebi se pseto.

18. Do kad cete da dolazite i istovarate govna ovde?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.