Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Може за њега милкшејк, курцем ћу да му га направим и смутим.

2. Haha nit zivim u srbiji nit se tucem brate lijep sam i necu da me udari neko i unisti moje lijepo lice ti si ruzan zato hoces da se tuces jer nemas sta da izgubis

3. Да проба милкшејк од циганске курчине.

4. Jao pa ovo cigan haha tek sad nemamo sta da pricamo

5. Онда тићу е. И не спојлујте ми тему више.

6. muslimani su ruzni mozda si lep svojim izrodima i debelim pickama muslimanskim hahah

7. E ne zatrpavajte ovo trolam vas malo ne znam sta cu od zivota bednog

8. Brisi ovo moderatoru, nisam znao da ce se ovaj pripadnik romske populacije primiti

9. Nije zbog cirilice kao cirilice nego je mnogo lakse da guglas kada je napisano na pravo ime.

10. Jel gledao neko ovdje Horace and Pete i valja li sta

11. Napises pravo ime neko dodje i samo kopira i pejstuje.Ovako mora prvo da skapira kako se kaze na engleskom pa onda da kuca u guglu :) Otezavanje bezveze.

12. Gledao sam ja Pliduu svidela mi se.Crna atmosfera+dobar humor.

13. Shameless priprema desetu sezonu, bez par glavnih likova. Bice sranje al eto

14. Hvala tebra pogledacu, 10 ep 1 sezona ide lagano

15. Да имате мозга сконталу би. Ко вам је крив кад сте све хипстер до хипстера. Требао сам вас убацити у дефиницију. Гори сте од јасерштајна.
    Да ми је неко рекао да има бугара и влаха на вукајлији, вероватно би рекао да ми осеку мошнице.

Иначе, нисте ми одговорили какав је Блацк Мондау.

Диван дан желим.
    Малиша.

16. Јебига, не користим беспотребне англицизме у слободном говору. Сјебао сам вам алгоритам.
    Тужан смајли.

17. I ne treba niko da ti odgovori.

18. Па ти си ми сад одговорио.хД

19. Јебига, не користим беспотребне англицизме у слободном говору. Сјебао сам вам алгоритам.
    Тужан смајли.

Unistio si nam zivote i jos dodajes taj tuzan smajli da nas dodatno unistavas.Ma kako si ti samo surov mogao bi da prodjes kao Dzoker.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.