Daleko od toga da navijam za kroate al ako bi posle pobede kroata otišlo govedo sa klupe ja bi odma potpisao.Plašim se da će govedo ostati na klupi i posle ovih kvalifikacija.
Ne verujem da će nas dobiti popaliće se ovi naši biće neki remi 1-1 ili neka userska pobeda sa golom u zadnjih 10 minuta.
Ма шта, отићи ће слиниша, доћи ће опет неки жонпи или рајевац или неко друго говедо које ће да извлачи 1:1 са словенијама и курцима, јебем их у уста да их јебем у уста неспособне.
Mrzim Mihajlovića i smatram da je govedo i jako loš trener, a igrača kao Ljajić smo čekali jedno 10 godina, tako da neću gledati sve dok Mihajlović ne ode, ali pogledaću ovu, jer igramo protiv ustašoa i 'oću da ih jebemo i to slušam komentatora na HRT-u po mogućnosti, kako plače kada im damo gol.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Upravo to Bačje, jedini način da se svi trgnu, jer ovaj meč je više od fudbala.
JEBI USTAŠOA!!
Aj ne kenjate jebo vas Pantić
Buuuu ne zove Ljajića, ajmo da svi da navijamo za najveću gamad od naroda jer će onda "šatro" nešto da se promeni...
Bolje i da se ništa ne promeni narednih 10 godina nego da nas jebeni rvati pobede sa 3 0 u Beogradu..
Jesmo najveća govnarija od naroda.
Daleko od toga da navijam za kroate al ako bi posle pobede kroata otišlo govedo sa klupe ja bi odma potpisao.Plašim se da će govedo ostati na klupi i posle ovih kvalifikacija.
Ne verujem da će nas dobiti popaliće se ovi naši biće neki remi 1-1 ili neka userska pobeda sa golom u zadnjih 10 minuta.
Ма шта, отићи ће слиниша, доћи ће опет неки жонпи или рајевац или неко друго говедо које ће да извлачи 1:1 са словенијама и курцима, јебем их у уста да их јебем у уста неспособне.
Trgnuće se hahaah.. Nije to repa da se trgne. To je mafija, ništa se tu nije "trglo prethodnih 30 godina pa neće ni sad ako nas nedabože naguze ujke..
Što se mene tiči može Sliniša i da ostane, evo Matić se vratio.. Mali balijać nam i ne treba...
БАТА ЂОРА СЕ ВРАЋА НА КОРМИЛО ПЛАВИХ, РЕКО КОД АНЂУСА ПРЕ НЕКИ ДАН
NEĆU NI GLEDATI!
ЗАШТО ДА ГЛЕДАМ ТЕ СИСИЦЕ КАД МОГУ ДА ГЛЕДАМ КОШАРКАШЕ И УЖИВАМ, КОЈИ ЈЕ БРЕ МОРОН ОТВОРИО ОВУ ТЕМУ...
АХА. ОК. НИЈЕ У ПРИНЦИПУ БИТНО КО ЈЕ ОТВОРИО ТЕМУ, НЕЋУ ДА ГЛЕДАМ.
Mrzim Mihajlovića i smatram da je govedo i jako loš trener, a igrača kao Ljajić smo čekali jedno 10 godina, tako da neću gledati sve dok Mihajlović ne ode, ali pogledaću ovu, jer igramo protiv ustašoa i 'oću da ih jebemo i to slušam komentatora na HRT-u po mogućnosti, kako plače kada im damo gol.
Ali ljudi, trebali ste slušati komentatora kada je Dinamo ispušio za LŠ, ja sam plakao. Čujem da ni sinoć nije bilo ništa bolje.
SUTRA UVEČE NASTAVLJAM JAGNJETOA AKO ODEREMO USTAŠOE!
Srbija je propala za vrijeme Mihajlovića! Tek kad on ode, doći će bolja vremena!
JEBAĆEMO ustaše
!!!
Jebaćemo Iva Čvabala
https://www.facebook.com/pages/Ivo-%C4%8Cvabalo/168036486573789
DANAS JE PRAZNIK FUDBALOA!
I dalje je ona slika sa Kolarovim kako je odsekao Modrićevu glavu najjača. umirem od smeha kada god je pogledam.
JEBI KOMAD 1389
http://www.youtube.com/watch?v=czoSTIKf3x8
POLUPAĆEMO VAS KO ĆIRILIČNU TABLU LOLOLO!!
ХАХАХАХАХАХА ИДИ У КУРАЦ КРАСНИ!