Бурек, пита и босанчероси ŠIZENIJE

1. OVO SAM JA DANAS FOTKALA U JEDNOM SHOPING CENTRU U ZAGREBU!!

A jesmo retardirani u pizdu mile majke.... slobodno se sprdajte....baš se sramim :(

http://i62.tinypic.com/inweh1.jpg

2. Ne vidim retardiranost u pokušaju da se dobiju mušterije, dok se proizvod prodaje najmanje što je bitno je kako se zove.
    Iz nekog razloga mi je interesantna ova lingvistička nomenklatura bureka i lisnatih peciva, više zbog toga što mi se prijelo nego što me stvarno zanima ko je u pravu.

3. a pazi elemente u tragovima koje sadrži.....a ni spomen piletine :)))

4. komad, ovo
    SA PILETINOM
    je upostvo za upotrebu

POJESTI SA MLADOM TREBOM
    naime

5. ahaaaa.....onda to nije za mene :P

6. mlad petlić koji šalje goooooooozu?

rajderu, zove te komad dizijete sirnicu

7. Комад је само 1974!

8. Kod mene u prodavnici se nenormalno dobro prodaje smrznuti burek sa sirom, a navodno sad kreću da prave i sa mesom.
    160,oo RSD - 1 kg

9. 160,oo RSD - 1 kg

to je dobar dil.

10. Kako su glupi još će i picu burekom prozvati.

11. Ne samo što je dobar dil, već je roba upakovana u providnoj ambalaži, a znamo koliko je veća šansa da kupac kupi robu kad je vidi golim okom.

12. jebote, jel išo neko od bosanaca ikad u Tursku na letovanje, ili nekim drugim povodom? nemoguće mi je da 100% stanovništva bude toliko složno u jednoj nebulozi kao što je ta da je burek njihov patent i da je po difoltu sa mesom kao i da u ostatku sveta gde se jede burek ta reč obavezno podrazumeva da je sa mesom.

13. Znaci to je otprilike jedina stvar u kojoj se slazem sa balijama. Burek je samo sa mesom i tacka. Tako je bilo i tako ce biti znaci burek je burek.
    Burek znaci pita sa mesom, prase je prase ne moze se prasetom ovca zvati.

14. pazi, pita sa sirom i burek sa sirom nisu ista stvar, tako da ako burek sa sirom ne postoji onda ne znam kako nazvati to jelo jer nije pita

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.