Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zato što tako liče na hodajući falus. Instant reklama za čkolu.
http://markazvaka.net/ucitelj-za-upoznavanje-lepseg-pola/
kako se bolesno smeje ona devojka pred kraj klipa, Smotani ispo kulina u odnosu na nju, a i nekako lepše priča kad ga intervjuiše muško.
Ahahah, uzima 15 evra za DVOCAS :D
Mada, ako pogledamo sa strane, ipak ima nekog smisla - kad polaznik njegovog kursa vidi da ON ONAKAV startuje ribe, svako bi se posle toga osmelio da i sam proba. Skola ne bi imala smisla kad bi je vodio lep muskarac sa normalnom pricom, ovo je brutalna demonstracija statisticke greske u praksi - falusni ubode jednom u hiljadu pokusaja, i to mu daje elana da i dalje tripuje "skolu zavodjenja".
''ja predlazem da odradimo zgibove u gradskom prevozu pred svima''
o.O
Suncetijebem imam vake cipele ko falusoglavi. :|
Sad bi ih dao u pomoć, al se plašim batinanja.
Hahahahahaha ovo je suvo zlato, kakav trupac krvtijebem, nemam zrno sažaljenja za njega.
Jok brate, probao sam da gledam da vidim kakvo je to čudo i ne mogu.
Ja zvanično odustajem.
Slabicu! Stavi se u polozaj zene koju je startovao pred kamerama, da vidis sta je muka!
Ajoooj majko mila, ona dva klipa sam gledala više puta pa sam oguglala koliko-toliko, ali ovo gledam već dva sata i ne verujem.
Inače je l' se i vama čini da ovaj ima isti glas kao Čeda?
Men lik neodoljivo podseća na Koštunicu kad sedi i priča, pokreti, govor, smorena faca...
jooooj taman sam mislila da je najgore prošlo, kad ono ova žena JOJ
da koštunica po govoru tela, a čeda po glasu, dobitna kombinacija
Ma de smem, treba mi monitor a mislim da bi ga razbio i bacio na pendžer.
Nego ozbiljno, gledam neke postove od ranije, nije moguće da se žene odistinski lože na takve bljuvotine, al mislim baš ono da im je merak. Pa ne znam kolko da si lep, bogat, šarmantan, pričaš na latino...
Ja sve vreme kontam da nas trpe, fazon daj ispričaj šta imaš kad već moraš pa da se jebemo. Ono, smeška se mistično, stidljivo drži ruke u krilu a ustvari steže zube i jednom rukom drži drugu da nas ne omane pepeljarom po zubima škrbavim.
Koji klip gledaš, Grujane? Ja sam sva tri gledala uz ogromne pauze, ovaj poslednji sam sad završila, a gledam isti već dva sata. Tužiću ga za nanet duševni bol.
Ali rečenica ove ribe na kraju:
-Već komuniciram s njim...ali ne želim više khekheh
khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe khe
Birate nepostojeći broj
Probao ona prva dva ali... što bi reko koštunica... ne ide.
Razumem te. Previše je bolno. Naročito onaj deo u drugom klipu kad okrene temu na Slobu.... Ovo ti sad već sigurno zvuči kao horor.
Jašta, priznajem nikad mi ne bi palo na um da iskorsitim blaženopočivšeg Slobodana kao šlagvort za bilo šta, verovatno zato i nisam instruktor zavođenja.
edit:
Evo mućkam glavu već par minuta i priznajem da nije lako, jedina eventualna konekcija koju vidim bi bilo da prilikom svršavanja dreknem "GOTOV SAM!", al bojim se da bi nakon toga pao jedan obostrani golden shower.