Smotani zavodnik

1. нема потребе. он сам стартује не мора нико да га ложи.

2. Ja evo svega mi placem za onaj komentar DAJ DA TI SE OBRATIM NA SARANSKOM JEZIKU

Kru ti jebem, evo ide na onu temu za poslednji put bla bla..

3. daj detalje sta se desilo ispred faksa, sta je rekao?

4. нешто типа ми блејимо и добацујемо неким рибама ал наравни ништа вулгарно него нека форица и он као сад, не бисте ви то смели кад сте сами то у групи, нека слепачка прича, ал онако као зналачки је то приметио иако га нико ништа није пито, и ја као мајке ти и он нешто кренуо да мрмља није се нико нешто ни обазиро, у фазону добро је ај пали буквално га искулирали. иначе он ту поседео с нама зна га један другар.

5. pogledao sam ovaj klip "sadržaj šmeka" i lik je zapravo u pravu za apsolutno sve što je rekao. druga je stvar što je on totalno creepy i izgleda kao debilčina, ali suštinu je pogodio, usudiću se da kažem da je u teoriji lepo objasnio kako treba muvati :D

6. jebo te, pustio ja ovaj klip da gledam i probudio devojku,nisam ni skontao da je malo glasnije (a mora jbg da bih razumeo sta pricaju). gledala me jedno 20 sekundi kao debila kad je videla sta gledam,prekrstila se i vratila se da spava. pitam se da li cu da je zateknem ujutru kad ustanem,a ako ne,jebi ga,kod pedje na casove! :D

7. izdržao sam 1minut49sec.
    bolid zrači nesamopouzdanjem, valjda nije prelazno.

al odgledaću. samo sutra.

8. Ovde su stajali linkovi za privatne fotke peđe gnjatića, ali sam ih zbog overlouda foruma uklonio, nađite ih sami

9. хахаха
    да иначе, лик без сумње познаје теорију али је потпуно неспособан да је практикује што се види на снимцима.

10. pogledao sam ovaj klip "sadržaj šmeka" i lik je zapravo u pravu za apsolutno sve što je rekao. druga je stvar što je on totalno creepy i izgleda kao debilčina, ali suštinu je pogodio, usudiću se da kažem da je u teoriji lepo objasnio kako treba muvati :D

to bi sve bilo super kad bi devojke bile programirane.......tako da moze da okaci svoju teoriju svojoj mami u cmar posto za muvanje ne postoji sablon i unapred spremljeno nesto, to je samo za amatere.

Svaka reaguje drugacije, najvaznije je stalno improvizovati....a ne tu on da mi sere kako treba prvo da se primakne njoj blizu face, pa onda se kao odalji i onda ona oce da ga vrati u intimnu zonu i ta sranja...tako da necu se sloziti, lik ne zna ni u teoriji nista i prica totalne gluposti

11. tj. on nemam nikakav plan B, on smislja teoriju u kojoj se podrazumeva da ce devojka da reaguje na te njegove signale pozitivno, ima samo jedan scenario zamisljen....i onda kad dobije kontru ili devojka ne reaguje kako je ocekivao, a u 998 od 999 slucajeva ne reaguju kako je zamislio, onda se pogubi i pocne onako da radi ustima kao golub neki

12. Čovek je blago retardiran, a to što ima školu i blog, jaka stvar.

13. Gurni im ga s leđa... Peđa!

14. Brate golub nema usta ima kljun hahahahahaha

15. daj nek mu neko dobaci link ove teme ako ga ima na fejsu

mada koliko se lik pravi pametan i koliko je umisljen ne bi me cudilo da ima vec profil ovde, ili da je u mod timu

16. to bi sve bilo super kad bi devojke bile programirane.......tako da moze da okaci svoju teoriju svojoj mami u cmar posto za muvanje ne postoji sablon i unapred spremljeno nesto, to je samo za amatere.

Svaka reaguje drugacije, najvaznije je stalno improvizovati....a ne tu on da mi sere kako treba prvo da se primakne njoj blizu face, pa onda se kao odalji i onda ona oce da ga vrati u intimnu zonu i ta sranja...tako da necu se sloziti

ja koliko sam ukapirao njega on je baš suprotni tip, on je govorio upravo ovo voditeljkama a one su ko mutave navalile da im demonstrira na licu mesta, što je baš nekul sa njihove strane. E, sad, jeste ispao pravi smotanko pa nije umeo da kaže makse bre fufo ovo je drugačija situacija neću da te muvam pred kamerama jer to ne ide tako. On je i pokušavao da ukaže da je situacija veštačka i da ne možeš baš svaku da muvaš u svakoj prilici. Ali jbg. Promaši čovek vrata na izlazu.. malko baguje, ali nema lošu dušu vidi se.

17. imali smo neke nesuglasice on i ja....nije mi vratio pare sto sam dao za kurs, a kurs mi nije pomogao nista

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.