Prijava

Међу вас је стигла нова занимација-
Такмичење у писању компарација!

Ношен мишљу о томе на који бих то начин могао унети мало живости на сајтоу, паде ми на моју лукаву мачију главу једна идеја. Сви се сећате Бурзе и његових маестралних дефки која су красила веома духовита поређења, додуше не и за Амантина, па га је мајсторски испрозивао у култној теми ТИПОЛОГИЈА СРАЊЕ ДЕФИНИЦИЈА, теми којој се увек вратим када ми недостаје смеха. Фале обојица, дефинитивно. Но, да наставим. Овај натјецај има за тематику писање поређења, тј компарација. Нате већ- исек'о га к'о бурек за понети, поцепао га к'о свиња масан џак, опр'о га к'о Перволом, смаз'о га к'о МАЧАК ШНИЦЛУ итд. Дакле, наслов дефке ваше поређење, тело нешто у фазону "ултимејт, надри, анфакабл, пржи га Милојко САД ГА ЛОМИ" а пример нека шмешна ситуација у којој сте употребили дату комперејшн. Фикција прихватљива, мада непожељна, јер ми је као и увек намера да подстакнем квалитет који може наћи примену и у стварном животу. Значи, не неко претеривање типа крештав као смех Лее Киш у недељу поподне ради чијег се изговарања треба поломити језик као Иван Богданов пластичне столице на стадиону у Ђенови, мада, опет.. Ко га јебе, спрдајте се људи.

Kad gledam kako ovaj forum izgleda u 2015. i 2016. godini, smorim se kao baštenski patuljak.

Puši ga, ja teo sutra novo takmičenje hahahh

Prijava ovde, pre svega iz respekta prema Burzumu:)

mozda nije najbolje mesto da linkujem svoju drugu definiciju, ali vidim da to rade iskusne glave pa eto

Пријава!

Мачак, немој као прошло такмичење да започнеш па да други преузимају организацију. Немој да нас позиваш да га меримо, а онда оставиш Партизанки да нам га мери, овај да као и прошли пут преузме палицу у своје руке... јбт, шта ја ово пишем?!

Koji kurac, jes da još nisam provalio čiji si ti dupli, Mačak, ali sam mislio da ti je i Mlada Partizanka dupli

Radjare, ja se isto pitam.

E ja za ovo takmičenje neću da se prijavim, jer u komparacijama nikad nisam bio dobar. Al ću zato rado da ga pratim i, ako trebujete ljude, dobrovoljno se javljam za žiri.

Хахаха, насмејали сте ме сви од реда.. Жири није лоша идеја, али овде одавно нема непристрасних глава, сајтоа је постао ана.рс и скоро сви су ортаци саовим или оним барем ту на Вуки.. Шта знам Адвокадо, акобуде жирија, бићеш сигурно члан, али нзм још увек смишљам смишљам

Ja ne želim da učestvujem na ovom takmičenju.