Citati za bijednike

1. batali ih... kako je krenulo nabices im popularnost neshvacenih kritikovanih umetnika, ukapirace da se tako zaradjuje novac danas u Srbiji i eto ih u parovima ili sta je vec popularno.

2. ma da izmilkio sam vec dovoljno pricu, ovo s kacigom je poslednje bilo verovatno, sad sam mu skrolovao profil na kojem je napisao kilometarski post jer je imao jednog lika s laznog profila koji ga je podjebavao, mogu da zamislim sta je ovo sa stranicom uradilo njegovom krhkom egu

3. inace, na slikama iz kurira se vidi da je on slao printove novinama, tacnije da je on drukao

4. slazem se sa prvom polovinom teksta sto je ova pisala, aj kao ne svidja ti se ne moras bas da ga maltretiras i tako to...sve do dela gde nije pocela da kenja OVO ONO (kao ovo je jezik koji razumete) sve s visine kao oni su elokventni ostali su svi ulicari...i onda ovo ''ja sam mulicajka mogu da vas uhapsim i tucem pendrekom ne zajebavajte se''

5. ne bi ni bio maltretiran da nije kao ljigavac krenuo da ostavlja zajedljive komentare i kao hehe reklama besplatna hvala vam ;) a s druge strane pise kuriru kako se boji za sestrinu decu

6. Al takve treba jebati do kraja, to su tipovi koji su u svojoj glavi generali a realno im se svi smeju.

Tipa Reme, on zna sve o pivu, košarci, borilačkim sportovima, čak je mrtav ozbiljan izjavio da bi izdržao jednu rundu sa Stipe Miočićem jer je nekad trenirao i zna da se kreće.

7. hahahah aj ne seri leba ti.....ako nadjes link toga gde je to rekao popusicu kitu tvom najboljem ortaku.

Tipa s miocicem ne izdrzi alister ili tako neka kljusina od 198 i 120kg misica i trenira citav zivot sta sve ne, a da moze da izdrzi bilo koji obican covek sa njim hahah...bukvalno sa 7-8 sekundi bi zavrsio sa svakom polomljenom koskom u telu

8. Ček da nađem. Ni ja nisam verovao šta piše lik.

9. Ovde sam ja kenjao o svom viđenju meča ko i svi, a Reme MMA profesionalac se uključio da mi objasni.

https://vukajlija.com/forum/teme/21473?strana=54#post_3833752

Ovde je taj njegov post gde bi jebo stipu dobrim kretnjama haha

https://vukajlija.com/forum/teme/21473?strana=55#post_3833792

10. Najjaci su mi ovi likovi sto se loze da je Sap glup zato sto ima namjestene meceve. Lik je i dalje mrga od skoro 2 metra i 160 kg, da stvarno oce mogao bi obrisati patos sa 90% boraca.

11. Nije sap glup, lik ima phd iz hemije fazon

12. Ovde je taj njegov post gde bi jebo stipu dobrim kretnjama haha

pa dobro bre tilmo lebac mu jebem, citas li sta ljudi pisu, ili napravis pricu u glavi i trazis potvrde?

Ja sa svojih sedam kila viska i navikom da trcim jednom u dva meseca mogu da izdrzim jednu rundu sa dobrim kretanjem i udarcima jer sam nekada trenirao, mislis da lik koji dođe u poziciju da se bori za titulu i ima iza sebe opasan tim ljudi s kojima se sprema za mec karijere ima toliko los kardio da moze da udara minut i po?

prevod:

tilmo, nisam bas siguran da si u pravu to sto kazes da osoba o kojoj smo pricali ne moze da izdrzi minut ipo da udara. evo i ja, blago podgojen bi mogao da izdrzim tih minut ipo sa kretanjem i udarcima PATISPANJ ALERT jer sam nekada se tukao

znaci bukvalno nigde covek ne pominje da bi se stipom tukao.

13. kako svaka tema na ovom sajtu uspe da se pretvori u sport

14. ocekujem bombasa sledeceg da krene da pise kako je zvezda sns projekat

15. ne znam nesto mi nije zanimljiv nemam ja vremena da gledam te klipove od 4 minuta, vise volim ove sto pogadjaju s par recenica da me oblije znoj

16. pa ljudi bob sap je izlupao, al bukvalno izlupao kao dete neko ernesto hoosta koji je tipa jedan od najboljih kik boksera u istoriji...i to nista na znanje, nego udara rukama kao da te neko palicom pogadja u glavu

17. da, i to dvaput.

pritom se nije ni trudio da blokira ili izbegava njegove udarce, vec ih je nonsalantno primio skoro sve, i opet ga je izgazio, bukv poslije meca Sap izgleda kao da je istrcao par krugova oko igralista, a Hoost ko da ga je auto spucao

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.