U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Radi u bekgraundu samo cete u jednom momentu skontati gomilu promena od jednom
Nece da spamuje svako malo sa nekim sitnim korekcijama videcete ide new year surprise sait odradjen top topina
Biće top topina takorekoć biće kanonizovan, dakle uveliko mrtav
neka mu dragi Allah podari lijepi džennet i vječni rahmet
Šhta se dogodhilo sa posherima?
Taman posla, imam velike planove za sajt za 2025.
Kaizenov Expo 2025
Stay tuned
da ga ugasiš za osamnaesti rođendan.
Прелол
#drugi kajtezov dolazak
Kajzere koji si ti ovde?
https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
Ovaj baja s kravatom ili neki drugi?
ja samo da podsetim gospodu koja i dalje pišu na ovom mrtvom sajtu da imamo 10 puta bolji diskord za to
za one sa kracim secanjem, imali smo vec diskord za to, i vrv je zamro, ne ulazim tamo.
tako ce i vas.
poenta je u ovom sugavom forumu jbg.
solidan mrk
imali smo i umro je jer pic nikom nije dao ulogu moderatora a ljudi počeli da spamuju. ako vam je do vukajlije eto vam je, meni je na diskordu bolje
ja sam mislim mod tamo, ja napravio taj diskord. mozda i nisam, posto sam zajebao :)
kolko vas ima na "novoj vukajliji", dvojica?
Sta se desava sa sajtom i da li treba da planiramo alternativu ako ces da gasis ovo?
Taman posla, imam velike planove za sajt za 2025.
да ово је напредњачка спика
казан прича о великим плановима за сајто 2025 а за 6 месеци није успео да испуни ни један захтев аутора
наравно знамо да се казан зајебава и да не мислим озбиљно да ради било шта за сајт
i mi autokratu imamo
kajteze pederu
isto koliko i vas na forumu hahahaha
naci i alt sait crko
Jbg treba bar tri dana da neki royben izdominira sait da bi presli drzi kajzara konce ovde sve pod kontrolom
Iskreno to je i zasluženo kad ste pristali da vas vodi neko poput pica