***Hejt*** je davanje minusa bez čitanja.
***Prijavljujete hejt*** samo ukoliko primetite veći nagli pad broja poena na definicijama.*Molimo autore da ne prijavljuju hejt ukoliko imaju manje od 10 definicija, jer je u tim slučajevima hejt jako teško utvrditi*
*Spem teme, postavljanjem pitanja i prijavljivanjem stvari koje nisu vezane za hejt iliti broj poena je **najstrože zabranjen**. * *Za svako pitanje imate određenu temu na forumu kojoj to pitanje više priliči nego ovoj.*

Pa uradite proveru. Onomad kad ste brisali lajkove, svašta je moglo da se desi :)
- BH
rešeno.
- BH
Jesi. Sređeno je.
- s
jesam li ja nekoga hejtovao sinoć pijan možda?kada sam pijan ništa mi se ne svidja od definicija.lajkove mi skidate redovno to znam, i pogledaj mi blekče ima li koji hejt mene skoro, čudno je da nema, kasni, uvek platim da me hejtuju u pretposlednju nedelju u mesecu.:)
- BH
Sve čisto k'o jutarnja rosa.
- s
znao sam, svi me vole, konačno kada su moderatori proglasili da sam kajzenov magistarski rad u botici

Ne znam da li se tripujem, ali u poslednje vreme od prvih 4-5 glasova obavezno dobijam bar jedan minus(za skoro svaku def ista priča). To ne bi bilo čudno da te iste def posle ne dobiju 20-30 pluseva za redom. Nije problem u tih par minusa, nego me zanima jel moguće da neko čeka nove def i samo udara minuse...