Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Znači, nijedna od ovih 9 definicija ne valja ništa ? :(

EDIT : Pa naravno da je minimalan, imam samo 9 definicija :)

2. Извињавам се, мислио сам да имаш више од 9. Јесте хејт, ево Блеки је средио. :)

3. Беше ли неког хејта (ако се има у виду број мојих дефиниција) после поноћи, или ми се учинило?

4. Sređeno. Izvini zbog čekanja.

5. e moze li neko da proveri mene, sumnjivo mi je nesto, nije mi zbog proseka, ali samo mu zalepite nalepnicu hejtera, ukoliko se ispostave tacne moje sumnje...
    --------------------
    sumnje su ti netacne

6. čini mi se da sam ishejtovana. koliko primećujem skoro svaka definicija ima po bod manje..
    --------------
    sredjeno

7. Molim dežurnog moderatora da ubije bilo kog ko mi je lupio bar jedan minus u poslednjih 15 minuta po bilo kom osnovu.Hvala.

8. ja se izvinjavam što sam dosadna ali neko je uporan, popularnost mi ponovo opada
    edit : hvala mnogo!

9. Ja sam zadovoljan-oko mog monitora curi crveno...

10. E, još jedan minus...ubijte i njega, odoh da spavam.Hvala.

11. Ај нека неко провери шта ми је са профилом. За 2-3 дана сам добио око +50. Обично не добијем толико за месец дана. Да ли ме је неко частио или је можда неки баг везан за постере, јер ми је данас порасла за око 30, а окачих скоро постер.

12. А шта је било у питању ако није тајна (може и пвт) :Д
    Хвала у сваком случају и задивљен сам брзином! <3

13. Da proverite da nisam danas malčice hejtovan ili su se meni nešto cifre pobrkale :D

14. Jel bi mogli da proverite i mene? Tj. moje potencijalne hejtere? Hvala unapred... :)

15. Nema hejta, FlyingStrauss. Provereno.

16. Neki lik me je upravo hejtovao da bi me ispratio sa ceta.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.