Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Postavljam temu ovako intrigantno sta bi neko od nas radio kada bi posedovao kalasnjikov.Ja da kazem bi ga presvega koristio da zaplasim one koji mi isisavaju zelju za zivotom, one koji me obelezili cudakom i smatraju da ne treba postojim, a koristio bi ga isto da se cuje moj glas ako se pozalim na veliku muku a ono me ignorisu.
Vratio bi ga policiji u sklopu akcie razoruzajmo srbe
Skoro cuo spiku neko teo vrati pistolj vojsci ovi ga otresli fazon juce osla isporuka zakasnio si prijatelju, mrzelo ih
Puko bih
Imam kalas i potvrdjujem za iste stvari koristim
nastavio bih da sejem hedare na dugo na dust2
seo bi u masinu za putovanje kroz vreme i otputovo u boj na kosovu
Pretopio bi ga u plug i zaorao muški, da nahranim nejač lebom.
car be like: da ubiješ obilića el da???
Da šenluči iz kalaša kad turci pobede uz pesmu:
Čulo se ko kalaši
Da Obiliće mrtav si
donirao bih ga u dobrotvorne svrhe za decu sa Kosova
Крцао бих орахе и лешнике
terao reditovce na vukajliju maike im ga
reditovce mozemo samo richtung bleiburg
Kad bi meni dali kalašnjikov,
ja ga ne bih potrošio sam.
nastavio bih da sejem hedare na dugo na dust2
исто исто и наравно на цс 1.6 јер је то једини прави цс који постоји
Dalakovac, Markovac, Mala Krsna, Lajkovac, caje, suje....
Ja sam imao 2 komada, u G.Milanovcu model B1 (s drvenim, fiksnim, kundakom), a posle u Nišu AB2 (s preklapajućim kundakom). I šta sam radio s njima? Pa nosao ih tamo-vamo, pucao iz njih. Čak bio deo počasnog plotuna na nekoj sahrani.
Cure te merkaju na ulici onako uniformisanog, a tek s kalašem preko ramena!
K'o i kod svakog vatrenog oružja čišćenje ti uništi bilo kakvu radost pucanja.
Levoruki ljudi su tek u problemu: čaure izleću na 'njihovu' stranu.
Eh sećam se '91 kad ćale došo iz Erdevika na odsustvo, doneo kalaš i aiwa video rekorder, lepi dani mog detinjstva
aiwa bio ozb brend
Baš mi analni pričao neki dan kako je plako kad mu je ćale rekao da je posudio aiwa rekorder svome drugu iz detinjstva i da će ga drug brzo vratiti ako mali analni bude dobro dete i ne bude plako.