VukaX - Нова екстензија за Вуку

1. Претпостављам да му је неко оригинално написао у старијој верзији Ruby on Rails-а и да је он само наставио да га (не) одржава у будућности. Реалистично говорећи, сада када би хтео да одради стварни редизајн сајта да би увео неке савременије ствари, укључујући рецимо апликацију за телефон, верујем да би морао практично да уради сајт испочетка.

2. al jbt ona verzija iz 2010 odlicno sljakala na androidu 2024, bukv bilo prostora da radis dizajn samo ako kapiras strukturu

recimo ovaj temeplejt sljaka kurca na mobu
    Brt nejasno mi da se neko primio uradi ovu pricu bez nekog pleninga a imo relativno sigruan key u rukama. Pucanje u slepo bukv

3. Не знам шта бих ти рекао јбг

4. tuyan sam care hvala ti za sve sto radis za nas

ps cekam jos mesec dva da isprobam osnovnu verziju lol

5. Pre dva dana se napusavali kurcem, sad dobri drugovi
    VukaX bracu miri

6. ma jok, car veliki dingospow ali ima to sorosevsko do 5% u sebi nesam to preboleo

7. ps cekam jos mesec dva da isprobam osnovnu verziju lol

Лагано, сумњам да ико реално користи. Пре свега радим за себе, па сад ако се неком свиди јбг.

8. Ofc, al ideje su odlicne.

Hard rispekt.

9. ja bih care ovo tvoje instalirao da umijem lol

10. Први пост на теми, треба ти цирка 3 минута

11. aa ovo je tampermonkey ja mislio da moram preko onog githuba ili nešto, ok onda

12. tesa objasnijo lol:

Хахахах нисам ни провалио, хвала на инфо

13. Нови апдејт:

Додате су пречице. Све почињу са ALT, дакле све испод је ALT + наведено дугме:

НАВИГАЦИЈА
    1 - пребаци на "дефиниције"
    2 - пребаци на "форум"
    3 - пребаци на "чет"
    4 - пребаци на "аутори"
    P - пребаци курсор на тренутно поље на претрагу (горе десно код аватара)

СПЕЦИФИЧНЕ
    Enter - на форуму шаље пост који сте написали
    K - на дефиницијама отвара форму за писање нове дефке, на форуму за писање нове теме
    U - на активној теми на форуму или на чету исто као да сте кликнули на дугме за upload
    M - на чету пребацује курсор на поље за куцање текста.

Урадио сам неке мини измене око CSS али нећете их врв ни приметити.

14. :kajtez gricka pvc kašičicu za kafu:

15. Kad ce neki antivuk apdejt

16. Нова мања верзија:

- додата је могућност да се фајлови шаљу као drag-and-drop или једноставним ctrl+v када их копирате однекуд
    - пошто слике умеју бити превелике, смањене су на thumbnail; када кликнете на њих, отвориће се модал са пуном сликом
    - пошто је Маск оправио Твитерове системе, сада се користи званични Твитер ембед јер боље изгледа
    - уклонио сам текст линка уколико је ембедован, реално непотребно и рогобатно, а може се видети свуда на десни клик
    - сада ALT + M пребацује на поље за писање и на форуму
    - проширен фидбек за слање фајлова и небитне измене у дизајну

17. Избацио фид са најновијим вестима у сајдбару форума, сада се ту налазе линкови ка најновијим спортским стримовима

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.