Gde bežati u slučaju rata?

1. Пошто се ситуација погоршава из дана у дан, што бих ја рекао, да чујем предлоге?
    Ортак ми је предложио Тахити. Шта остали мисле?

2. Ортак ми је предложио Тахити.

We need money Arthur!

3. Ostati kuci i mudro sacekati da dodju rujani onda krenuti na kosovo i rvacku

4. Sta se pogorsava, ja jedino na ovom sajtu vidim neka doomerska predviđanja, okej uveli vam vojni rok ali to sto je srbija uvela vojni rok ne znaci da ce doci do svjetskog rata lol ne vrti se svijet oko vucica niti on zna nesto sto drugi ne znaju

5. Odlican pliduu uspavani jovori gotovs

6. Ti cekaj ruse ali se pripremi jer je nato dooosta blize xe xe

7. jaooo izdace vas nato ko afganistanere

8. Haha koja je to druga strana u ciju korist ce prevagnuti ?

9. ma bega nato odavde kad rujani dodju onda ces trgova i bulevara jovora gostiti

eno vido sam da ste tvrtka razmenili, lepo

10. Hahaha mašta može svašta

11. srbija uvela vojni rok

iskljucivo politicka odluka, izbori, politicki poeni, do granice da mi se cini da ce da se razvlaci, obecava, predlaze, crta, diskutuje i onda zajebe kad vise nema politickih poena od toga.

to sa vojskom veze nema. i mislim da je ideja radne akcije i slicna proseravanja, gde ces vojsci, umesto upotrebljivog oruzja da uce kako da koriste i da ratuju, da das pusku iz '54 i lopatu da se igraju vojske, uz neadekvatnu hranu i uslove.
    jer ovo prvo je mnogo skupo. inflacija od 200% skupo.

to je sve iskljucivo igranje na kartu "ove nove mlade generacije sve pederi drugosrbi, daj vojsku, kais, da se nauce reda i patriotizma". taj osecaj da se pretvori u politicke poene

12. Cara se nije oglasio nakon celtovog posta, da li konacno doslo do razumjevanja

13. Na tavan, poneti snajp i puno pasteta iz svecofora

14. U Hrvatsku sa lažnim papirima kome se bježi , tamo se neće ratovati a imaće priliku da podriva ustašku tvorevinu .

15. Ima neki film, Armand Asante glumi nekog podmorničkog kapetana, uglavnom srokali se svi živi nuklearkama, cela severna hemisfera zagadjena i u tom trenutku jedina mesta gde su ljudi još uvek živi su Australija i Novi Zeland, ali i oni iščekuju kada će taj neki readioktivni oblak da dodje i do njih.
    Poenta je da ako stvarno dodje do toga, nema mesta NA zemlji gde bismo mogli da budemo bezbedni u narednih 50-tak godina. Život će biti moguć POD zemljom. Ostaće živi oni koji su u već spremnim bunkerima (pre svega u Americi) i sa dovoljno velikim/održivim zalihama.
    No, da se vratimo na ove trenutne ratove. Rus-Ukr. Kad su krenuli Rusi, bio sam ubedjen da ako ne uspeju to što su naumili (blickrig i marionetska vlada), da će pre ili kasnije da upotrebe nuklearke. Ameri su izgleda to osetili i garant su sklopili neki dogovor da neće direktno da se mešaju ako Rusi obećaju da neće da rade nuklearne bombe.
    Kako vreme prolazi i Ameri baš izazivaju sudbinu, ja sve više mislim da Rusi i nemaju nuklearke, inače bi neki ludak već šibnuo neku, onako, reda radi, makar po Sibiru čisto da nas uveri da ih imaju.
    Izrael vs susjedi. Nema tu ozbiljnijeg dešavanja. Izrael ima odrešene ruke da počisti sve što mu smeta. Ameri ih paze i maze.

16. Jebaj ga sad ima teorija i po kojoj je cela nuklerana prica i ceo taj program prenaduvan kao sto je i let na mesec izbotoksirana lobotomitana prica za mejmune.

Sustinski ista propaganda moci za ostale mejmune vidi sta ja mogu

17. Situacija jeste dosta goruća. Verujem da što ste dalje od ratne zone to bolje za vas. Moj predlog bi bio Novi Zeland i eventualno neka ostrva blizu. Island je takođe dobra destinacija u slučaju katastrofe obzirom na njegovu udaljenost od ostatka Evrope i sveta.
    Verovali ili ne Švajcarska je isto dobar izbor bez obzira što je u središtu Evrope zato što postoji zakon da svaka kuća mora biti povezana sa podzemnim bunkerima raštrkanim po celoj zemlji. Fidži je takođe super izbor za bekstvo. Tu ste i sigurni, a i možete da uživate kupajući se :)