Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pristojno te molim
Dobro je bilo, mnogo degena otislo odma posle tisine u 11,52 majmuncine, mada dosta je bilo i uvece kod mosta
Ja zadovoljan, onako osecam se dobro, ispunjeno, bice nesto od ovoga
btw, kako bilo u Veterniku i Adicama?
brt krindze ne znaju ljudi, sav fokus je bio na prvom tajmingu, očli ljudi kućama da ručaju jedu pa posle dočli ponovo bukv
ko ne ostane ceo dan taj je ćaci ajde sad lol
jbt 15 marta kacam dolazio za bg horde mejmuna već ičlo kućama
mora neko nekad i da ode kući i da sere ponekad
De danas srao, ako nije tajna?
koveshibore kako si ti proveo dan shta si radio?
Menjao felne na audi A4 neki mejmun mi skino dva kom. Popizdeo
uglješa mrdić odjuče u štrajku sred ćacilenda koveshibor haška kuja ćuti i laje na hrku i bačulova
https://pbs.twimg.com/media/G4s8TgzX0AAQZb-?format=jpg&name=small
Danas nije bilo kenjanja, valjda jedan dan s vremena na vreme mozemo izdvojimo da svoje potrebe malo zapostavimo, pa i da trpimo.
Svkk dobra prica, prebrojavamo se kao nesto, nije dva meseca bilo veceg skupa od 1. sept u bg, mora jos vise grizemo na standard radnim mestima i tim nasim poznatim okruzenjima gde provodimo najveci deo vremena, ovo danas je samo masovna daća i znaci svakome kad vidi toliko ljudi koji mrze ove ubice i teroriste sto nas jebu toliko, nisi sam u sustini
Caro, taj nije nash to neki srbijanac trvomir.
ok dobro si ovo rekao:
u prevodu: sistemdžijama i drugim sisačima budžeta treba da bude još gore kako bi svoju smrdljivu ćacijevsku bulju pomerili i možda se pobunili. JEBO IM PAS TRI MATERE
u korelaciji ko je krivlji jer ovo govno i dalje traje:
prvo i drugosrpski budžetaši > kojekakvi soroši, usrulje, šreder, bler, putin, pizdulja... i džene nindže
Budžetlije drhte posle ovakvih prozivki.
vidi ružni, da su budžetlije kurca nekog vredne ne bi drug krindzgarden danas morao da se trigeruje na random ljude koji ne ostanu ceo dan i ruse zvalavog
da ne pricam da ni pazarcad ne bi morala budu na magistralama kojekakvim 16 dana majmunaro
Cara i drugar kirk nisu bili usamljeni danas.
a sta ako ti kazem da je laura žvalina kúrwa
Tužiće te vojvoda za plagijat
smesi ti se se smesi VOJVODA koveshi
pa kae
NISAM NISAM
NISAM ČIKO JA
NEOBORAZOVAN ESENESOVAC
NISAM NISAM
NISAM ČIKO JA
KOVESHIBORSHTINA
SEPARATISTA
NI SHIPTARCHINA