Puši kurac aco šiptare ♪ ♫ ♬

1. a što se terminologije "aca šiptar" tiče sve i da je powerslaw (a nije) svaka kritika i psovka je utemeljena jer zlodela koja radi a samo da bi očuvao vlast i poziciju moći ga svrstavaju u red klasičnih janjičara izdajnika

2. Sve kul brt niko to ne spori i ne brani lol samo si nekako sve vrijeme pokušao da spinuješ kao da “negiram istorijsku činjenicu” dok sam ja zapravo ukazivao na mitologizaciju (valda se tako kae) cijelog događaja. Ali vidi, ako je to nužno da bi mit opstao i ostao dio identiteta kako kažeš, onda ni to ne treba da se spori bilo kome. Samo možeš da vjeruješ u to ili da jednostavno ostaneš baziran na istorijske činjenice.

nije mit, u tome jeste cela poenta, ovo sto je dodatno nabacano i neproverljivo je nebitno bukv.
    Kad kazes vidovdan to znaci otpor tiraninu nista drugo. Sad od toga mozes da pravis razne price i spinujes al to ne umajuje osnovnu vrednost dogadjaja jbg.

3. ne znam dal ima veceg blama kad danas npr kod vas ili kroasani kazu da je žvala četnik lol. I to bi trebalo da je uvreda haha

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.