Sablja (Serija) - Istina ili laz?

1. Sta mislite o seriji Sablja koja se emituje od 02.11 na RTS-u? Vidim da i Hrvati "hvale" seriju. Meni licno se serija dopada ali sad iskreno jebes proslost. Bilo mu je sudjeno da ga ubiju kao sto je bilo nama sudjeno da nas uniste.

2. SABLJA SERIJA SABIJA. SRBIJA!

3. Ko što je vuku suđeno da ga proba

4. Kroz ovu seriju hoce narodu da pokazu kako je JSO ("Crvene beretke") bila losa jedinica i da su to bile ubice. Ti ljudi su se borili za ovu drzavu. I naravno predstavljaju Milosevica po ko zna koji put kao monstruma, sigurno nije bio dobar to je ok ali mi ga debelo tupimo. Hrvati ili Muslimani nikad to ne bi uradili. Gde si ti video da Hrvat vredja Tudjmana ili Bosnjak vredja Izetbegovica? To samo mi mozemo i zato smo propali.

5. nemoj da pišeš ošišanom latinicom a da se zoveš BeČlija umesto beclija

6. нмг гледам та говна исто
    ауторе вук језиви сте

7. Glupa serija. Jedino pohvalno je uloga glumca koji glumi Đinđića, a ostalo je sve velika nula. BESA je milion svetlosnih godina ispred te serije.

8. беса shqiptare kuq e zii

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.