U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Sta mislite o seriji Sablja koja se emituje od 02.11 na RTS-u? Vidim da i Hrvati "hvale" seriju. Meni licno se serija dopada ali sad iskreno jebes proslost. Bilo mu je sudjeno da ga ubiju kao sto je bilo nama sudjeno da nas uniste.
SABLJA SERIJA SABIJA. SRBIJA!
Ko što je vuku suđeno da ga proba
Kroz ovu seriju hoce narodu da pokazu kako je JSO ("Crvene beretke") bila losa jedinica i da su to bile ubice. Ti ljudi su se borili za ovu drzavu. I naravno predstavljaju Milosevica po ko zna koji put kao monstruma, sigurno nije bio dobar to je ok ali mi ga debelo tupimo. Hrvati ili Muslimani nikad to ne bi uradili. Gde si ti video da Hrvat vredja Tudjmana ili Bosnjak vredja Izetbegovica? To samo mi mozemo i zato smo propali.
nemoj da pišeš ošišanom latinicom a da se zoveš BeČlija umesto beclija
Da autor vuk.
Nmg gledam ta govna
нмг гледам та говна исто
ауторе вук језиви сте
https://www.youtube.com/watch?v=gR9pH-tPlGg
Glupa serija. Jedino pohvalno je uloga glumca koji glumi Đinđića, a ostalo je sve velika nula. BESA je milion svetlosnih godina ispred te serije.
беса shqiptare kuq e zii