Kajdek

1. Kada se toliko iznerviraš što ti se lik ne javlja već dve nedelje, i onda ti tarot kaže da će se ipak javiti, pa pokušaš da kažeš ‘kad’ i ‘ajde’ u isto vreme…
    Rezultat je: KAJDEK

Kako upotrebiti "kajdek" u rečenici?
    "Dečko mi se nije javio 14 dana, a tarot kaže da oseća nešto...kajdek."
    "Napravila sam 4 fake naloga da vidim da li će mu izaći story view... Kajdek mi je postao lifestyle."
    "Manifestujem, vizualizujem, slušam 432Hz, a on i dalje ghost. Kajdek level: ludilo."
    "Svaki put kad se ponadam da će mi se javiti, a ne javi se... samo osetim kajdek u grudima."
    "Prijatelj: Šta ti je na licu?
    Ti: Maska za lice i kajdek"
    #kajdekhaker

2. mordoss koll-e, smanji dozivljaj

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.