Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. E dobro si prošao, ali si mogao neko malo jače pojačalo da kupiš...

2. Mogo ali za 3500 odlicno.

3. Mozda je glupo al aj da pitam. Kad podizem ili spustam magnete, kakav uticaj ima na zvuk?
    Nemam pojacalo pa ne mogu da probam.

4. Kada su magneti blizu zice, jaci je ton, ostriji. Kad su dalji, malo je tuplji, priguseniji. Zato imas razlicite pick-upove

5. Mislim(99 posto sam siguran) da kad ih spustas zvuk bude mutniji i priguseniji, a kad dizes bude ostriji i jasniji.
    Nesto kao kod ton potenciometra.

6. Eto odgovorio covek.

7. po pravilu, magneti na vratu treba da su najblizi zicama, humbucker nesto srednje, a ako imas i u sredini, taj treba da je nisko

8. Zar ne treba bridz magnet da bude blihi zicama od nek magneta?

9. Pa za bridz zavisi sta hoces, ali neck treba da su dosta blizu

10. Meni je na ovoj bridz blizi.Valjda tako i treba, bridz da bude ostriji, a nek malo mutniji.

11. Danas sam uzeo slajd u Mitrosu i mogu slobodno da kažem da sam oduševljen tom stvarčicom. :)

12. 836 dinara, očekivao sam da će to biti nešto jeftinije. Ali zadovoljan sam. :)

13. Preterase ga.Uzmes bocicu od laka za nokte i vozi :)

14. Uzmeš cašicu za rakiju, kao lokalni tamburaši. :)

15. Joj, čašicu za rakiju sam pre upotrebljavao kao slajd, majka je mislila da sam počeo da se alkoholišem. :)

16. haha, taj slajd, ja sam koristio kašiku jednom, ma bilo šta što ti je pri ruci :D

17. Šta mislite o ovome?
    http://www.rockpalace.com/gfx_productcode/108539/Marshall-MS2R-Mini-Stack.jpg

Meni lično, s obzirom na trenutni skill i ambicije, vrši posla. Štaviše, obožavam ga, odličan je! ♥

18. Dobar je ovaj, ima ga moj drug... Meni je zvuk sasvim ok

19. Šta vam se više sviđa, više volite i sl. Les Paul ili SG?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.