Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Meni je oduvek Les Pol bio privlačniji. :)

2. Лес Пол ми је лепши, али бих више волео да имам Ес Џи.

3. Meni je nekako SG pa sve ostalo, a čini mi se kao da mnogo više ljudi svira LP.
    Još da sviram kao Angus :)

4. Још да имам паре за њега...

5. SG jebe!! Angus, Iommi, Santana...

6. Jedno vreme sam razmisljao da uzmem LP ili SG, vise sam vukao na SG.
    Sad da kupujem dvoumio bih se izmedju LP i FV.

7. Ма код мене нема дилеме, друга озбиљна гитара коју будем куповао биће ес џи!

8. Ja da imam pare, gledao bi' da kupim Yamahu SG2000.

9. Стратокастер!

10. Стратокастер!

11. Стратокастер!

12. Росонери, честитке на куповини. Добра куповина! :)

Елем, тражио ја неке чивије пре неки дан и налетим на ово:

http://www.musiccentar.com/i-4465/schaller-800-is0020-allen-wrench-key-sw-20-mm-komad

http://wineberserkers.com/images/smilies/rofl.gif

Јеботе, 800 кинти за комадић гвожђа! :)) А ја данас за 120 динара у гвожђари купио комплет инбуса од 1 до 10 милиметара. Питам се да ли заиста има људи који дају 800 динара за један инбус!

13. Ladno imbus 8 eura o.O
    Pa znaš o čemu se radi, narod blesavi koji ne razmišlja će da kupi ovaj imbus jer je BOLJI zato što je skuplji, kao da će volove da natežu njime... Isto je kao za bilo što... Recimo moja majka je frizer, i kod njih u salonu je šišanje 3,5 eura, a ima Zoran, koji je poznatiji, kod njega je šišanje 15 eura, i svi jebote trče kod Zorana ka' da je on sto puta bolji majstor od ovih ovamo, a ustvari nije, nego osvaja takmičenja kerefecima i nekim sranjima, i onda može da diže cijene kako mu odgovara...

Izasrah ne znam ni ja što, ali dako skapirate što htjedoh reć'

14. А ти је л' се шишаш код мајке ил' код Зокија?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.