Video sam to na YT. Hvala, ali me zanima da nije neko možda imao iskustvo sa tim pojačalom. Ja sam inače prilično rešen da uzmem, al reko' da pitam i ovde.
@Dzimi video sam tvoj odgovor sa jedno dve nedelje zakašnjenja.
Imam Apolovu kopiju fender jazz bass-a.
Čeprkao sam po youtube-u gledao snimke tutorijala i zajebancija sa ovom pedalom, ni jedan od njih nije uspeo da postigne zvuk kakav bih ja želeo, svima distorzija zvuči previše veštački.
Videću da uzmem od nekog gitarski overdrive, pa da probam.
Odlučio sam da kupim ovu Stagg ozvučenu gitaru kada završim sve obaveze oko maturskog i upisa na fakultet, znači negde u julu. Lepo izgleda, lepo zvuči, a i povoljna je.
Michelangelo - možda ti ovaj video pomogne:
http://www.youtube.com/watch?v=Wi04QtHtH-A
Video sam to na YT. Hvala, ali me zanima da nije neko možda imao iskustvo sa tim pojačalom. Ja sam inače prilično rešen da uzmem, al reko' da pitam i ovde.
@Dzimi video sam tvoj odgovor sa jedno dve nedelje zakašnjenja.
Imam Apolovu kopiju fender jazz bass-a.
Čeprkao sam po youtube-u gledao snimke tutorijala i zajebancija sa ovom pedalom, ni jedan od njih nije uspeo da postigne zvuk kakav bih ja želeo, svima distorzija zvuči previše veštački.
Videću da uzmem od nekog gitarski overdrive, pa da probam.
Amerima je B naše H, to je fora.
A kako onda oni obeležavaju sniženo H?
A#, valjda.
Означавају са
Bm
/зајебао сам, 'тако?
Aj dogovorite se xD
Џими је у праву бре, Bm је H мол.
b-снизилица
#-повисилица
Мислим да мешам мол и снижен тон.
То је акорд. :) Говоримо о тоновима.
Дакле:
Aha, kapiram sad.
Hvala na objašnjenju.
Моја грешка, океееј. Нисам пратио. Одох да се самобичујем.
Možda se varam, ali primetio sam da je Džimi Pejdž većinu pesama od Cepelina komponovao da kreću iz A mola. Jel tako?
Pa solo iz sterveja krece iz a mola nzm sad mrzi me da istrazujem.
Da, to znam, nego sam preslušao nekoliko albuma i čini mi se da više pesama kreću iz a mola.
Moze biti i Bb i A# sve zavisi od skale. A to je tako zato sto je u nemackoj stampariji doslo do greske i umesto B su napisali H.
Odlučio sam da kupim ovu Stagg ozvučenu gitaru kada završim sve obaveze oko maturskog i upisa na fakultet, znači negde u julu. Lepo izgleda, lepo zvuči, a i povoljna je.
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/9020-Stagg-SW201-VT/
Šta mislite?
Колико је плаћаш половну? За 9 сома имаш и бољих..
Aklo budes uzimao uzmi crnu bas je sexy