Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Dio mora da izarcis!!!

2. Jebi ga Čače, jeste akustara, ali akustara koja može na pojačalo, tako da ipak imam kablove:D
    Ići ću, ići ću :DDD

EDIT

Дечја, не дечја, таман да почнете да јебете сви у бенду.

Objasni molim te, kako ženski član benda može da jebe :D (imamo ženski vokal za neke pesme, a neke ću ja da rendam) :D

3. Ulili smo ti hrabrost !

4. Video ovu kuravu i napalio se

5. Kako će posle jebanja sa mnom da svira gitaru, kad joj se tresu ruke kao da je rumunska epileptična kurva na steroidima...:D

6. Dio svira akustaru na toj gitarijadi, tako da nema sta oko opreme, samo treba da navata neke cave :)

У, онда није фрка. Има да арчи 100%.

Шта је битна ствар. Немој случајно да си имао неку трему, то ти је трн-оф за рибиџоне. Мора да се понашаш шмекерски на бини и да зрачиш, да будеш опушћет. Ако треба, дрмни неки виски пре свирке да се опустиш. Онда има да луче влагу. И немој да изводиш егзибиције (типа да свираш џитру с трзалицом у зубима) ако видиш да се публика није напалила, мислиће да си чудак. Али ако видиш да су се напалили, можеш да им радиш шта 'оћеш. Типа да набијеш пецаљку за микрофон међу ноге и даш риби из публике да ти га блајв... пардон, да пева на микрофон док ти је међу ногама. Не би веровао на шта су све спремне кад се испонапијају.

Е, да, и гледајте да свирате што касније.

7. Džimi, ja sam uvek opušten kad sviram...a mislim da neće biti tolikih egzibicija na svirci, jer sviramo dve balade i jednu pesmu koja je po meni čisto govno :DDD

8. А које песме конкретно?

9. Ako su to samo bile laži-Plavi orkestar
    Send me an Angel-Scorpions
    Tears in Heaven-Eric Clapton

Prva pesma je sranje, i zbog nje sam se premišljao o sviranju na gitarijadi...

10. Za plavi orkestar se pravi nezainteresovan ko da te teraju da sviras i bices smeker u fullu

11. Send me an Angel-Scorpions
    Tears in Heaven-Eric Clapton

Кул ствари, мање више, али не за вас. Треба да свирате нешто што цаве ваших година (14-15) увелико већ знају, да би могле да се попримају на то. Овако има само бело да вас гледају и нећете јебати.

Штавише, та ствар од Плавог оркестра вам је најбоља ако хоћете да јебете. :)

12. Kada sam saopštio odeljenju spisak pesama, ženski deo je odmah ovlažio na pomen plavog orkestra, a za ostale nisu u životu čule...
    Svhatam ja da ženske vlaže na plavi orkestar, ali mi je nekako mrsko da sviram...:D

13. Kada sam saopštio odeljenju spisak pesama, ženski deo je odmah ovlažio na pomen plavog orkestra, a za ostale nisu u životu čule...
    Svhatam ja da ženske vlaže na plavi orkestar, ali mi je nekako mrsko da sviram...:D

Оћеш да јебеш или да уживаш у свирци? Можеш у музици да уживаш код и куће и на проби.

Слушај ти мене. Фурај Плави оркестар, Казалиште, Јабуку, Дугме. Без обзира колико то било шит, на то се ложе емо цаве у тим годинама. И јебаћеш. Е, касније, кад будеш постао проверен јебач, баци се на алтернативу.

14. Ajde da poslušam starijeg :D

15. Realno, jebanje > muzika.

16. да будеш опушћет

Najbitnija stvar od svega , provereno .

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.