Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Koja ti je ovo gitara enemy?

2. Epiphone magneti? o.O

3. Pa šta fali epiphone magnetima?

4. Ne vidim na slici koji su magneti, ali na mojoj su Randall. Fino rade, nisu najbolji na svetu ali nisu ni loši.

5. http://www.youtube.com/watch?v=mlGzjtb79RQ moz' neko da mi rece akorde za prvu strofu? Ali one koje on svira.

6. Am Dm G C kad bije drugi krug Am Dm E Am

7. Hej ljudi, meni došlo da testiram malo gitaru, pa reko' da se zabavimo svi kolektivno preko toga. Pade mi na pamet da snimim samo intro rifove nekih pesama, a vi da pogadjate koji su to. Ima par poznatijih (hit) stvari a ostatak se može pogoditi vrlo lako, ako ste u svemu metal i rok muzike. Evo, ko pogodi prvih 12 stvari je viner, i napisaću mu pesmu po želji! :D

http://www.youtube.com/watch?v=ObxlO7X3m3o

8. Peti je Ozzy - Crazy Train, sedmi(valjda sam ubo broj) je ACDC - Hells Bells, osmi je Alive od Pearl Jam-a, deveti je Alice in Chains ne znam koja pesma, deseti mi je poznat jako, valjda nesto od Metallice, jedanaesti mi je jako poznat, znam deo teksta, ali necu da varam pa da trazim u Winampu :) Dvanaesti mi je isto poznat, ali ne znam tacno sta je.

EDIT: Jel ovo Down in a Hole od AIC?

9. Evo, vamo ću da apdejtujem pogodjeno.

1.
    2.
    3.
    4.
    5. Ozzy - Crazy train.
    6.
    7. AC/DC - Hells bells.
    8. Pearl Jam - Alive.
    9. Alice In Chains - Rooster.
    10.
    11. Led Zeppelin - Tangerine.
    12.

Ovo je za sada.

10. 5. Crazy train
    7. Hells Bells
    10. Fade to Black

11. Jeste, Fade to Black, znao sam da je Sektalikina balada, a Chavez jel ono od AIC Down in a Hole? Jedanaesti je Tangerine od Led Zeppelina.

12. Nije Fade to Black. Hint samo, nema Metalike na listu uopšte.
    A 11. jeste Tangerine, bravo. I jeste AIC, samo nije Down in a hole.

13. Onda je Nutshell. Ili ti lose sviras :)

EDIT: Debil sam, ovo je Here comes the Rooster

EDIT 2: Iron Maiden - Children of the Damned

14. Samo to u editu je tačno u tvom postu.
    :D

15. 2
    neke su zene pratile vojnike

16. Evo sad je i drugi edit dobar, a sviras super, zezam se.

17. Children of the Damned i Fade to Black su isti u tom pocetnom delu .

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.