Prijava
   

Gastarbajteri

Ne, nisu vanzemaljci i ako se tako ponašaju. Gastarbajteri su obični ljudi, porijeklom sa "ovih" prostora koji sticajem okolnosti žive i rade "vani". Osnovna odlika ovih bića je da posebno u ljetnom periodu piju krv lokalnom stanovništvu. Prepoznatljivi su po frizurama ala Mario Baloteli, maksericama što ih ne bi oko kuće nosio i debelim novčanikom... to im je sav ponos. Zanemariće da im je BMW sa kojim su došli iz (recimo Švabije) uzet na Rent-a-Car, u periodu njihovog boravljenja izvan gore imenovane države. Jer, valja svoj šupak dobro natrljati da bi tvoji ljudi u tamo nekoj "tvojoj" državi vidjeli da ti imaš.

a) Momci, ako možete samo osloboditi separe, dolazi neka ekipa iz Švabije, piće Džek, piće Red Bull i ostala skupa sranja...
b) Kelner, napuši se tople kite! Daj šes piva!

Komentari

Evo ti +. Inače, nije im ni novčanik debeo, tamo žive ko' Kinezi da sakupe da se ovde razbacuju. A, i tamo ne voze ništa sem, možda, bicikle, pa ne poznaju saobraćajne propise i ne umeju da upravljaju džinovskim automobilima, koje su na rent-a-car uzeli, pa u sred leta prave još veći pakao od saobraćaja. Na svu sreću, ja ne izlazim na mesta na koja bi oni izašli, gledao sam ih par puta kako zbunjeno gledaju okolo kad uđu u džez, bluz, rok, metal mesta, pokidao sam se od smeha, ali misliš li da normalni klinci za godinu dana potroše manje nego ova stoka za mesec dana bahanalisanja? Kratkovide su te gazde ako za njih čiste separe.

GastaRbajteri. Uopšte je pisano bez mnogo pažnje.