Prijava
   

Gastarbajteri

Tvoja rodbina iz Švajcarske koja dođe kod tebe jednom godišnje i maše ti francima pred nosem i podsmeva se bedi u kojoj je i sama nekad živela, a u kojoj ti, prosečna Srbenda trenutno živiš.

Rođak: E rođače, zovem te večeras u osam da ti kažem kad i gde da idemo na večeru!
Srbenda: Važi rođače, zovi me u osam!

Osam sati... Sasvim slučajno prolaziš pored luksuznog restorana i unutra ugledaš tvog debelog bogatog rođaka koji kao svinja ždere jastoga na žaru. On u tom trenutku primeti tebe i nije mnogo srećan zbog toga.

Rođak: Eee rođačee...
Srbenda: Zar nismo imali dogovor da me pozoveš i da zajedno idemo?
Rođak punim ustima: Noe, ti si meone trebao nazvaati (polako guta) nema veze, ulazi da spičimo ovog jastoga!
Srbenda: Neka hvala, samo ti žderi svog jastoga, ja idem kući da kusam svoj domaći pasulj...

Komentari

Koristim ja vrlo dobro pretragu, kao i uvek, i sad sam. Ova dva primera nisu ista kao moj. I što ne kažeš ovo likovima koji definišu nešto što je na potpuno isti način definisano deset puta.

Ja sam dao minus zato sto ne volim projektovanje kao sto sam objasnio u definiciji intex bazen. Dosadio je taj stereotipni nacin izrazavanja od nastanka do sad. Procitao sam i definicju cuvenog jogurta o slusacima bez sluski i stvarno je tesko sranje od defke i nevidjena pomama u komentarima eto to je ono sro do dana danasnjeg uveseljava i odusevljava vukajlijase. Imam i ja sranje definiciju doktor napisanu u naletu inspiracije ali sam svestan da nista tu nema pametno receno nego je cista zajebancija.

Ne pali se masa na nesto interesantno i pametno napisano nego samo na elokventne akrobacije proserancije i lupetanja. Tako je nastala tarzanija.

Rodjak nije bitan, njegova osecanja nisu povredjena. Ovo je naopaka fantazija.
Nikad ne znas do duse. Ko zna kakve probleme rodjak ima ako je to uradio namerno.

Koristi pretragu.

Prijatelju, nije bitno što je već definisano, bitno je da se razlikuje. Znaj da je sve već izgovoreno, napisano i definisano, samo radimo rimejk. Strofa iz pesme Dobar dan od grupe Istok iza: "Doći će dan kad čovek shvatiće sam
da sve je ovo samo prolazna stvar
i svaka pametna reč, davno je rečena več
ni jedan pesnik ne zna otkud mu dar!"
Na kraju krajeva i ja sam bezveze napisao definiciju Bes pa je dogurala do odabrane a nije ništa posebno. Inače plus

Ma slažem se.
Jedino ne znam u kojoj meri projektujemo svoje eventualno kajanje što nismo odmaglili kad i on. Mislim pre svega na sebe pošto imamo isti stav po tom pitanju.

+