Prijava
   

GSP vratari

Pojava koja je postala naročito popularna otkad su kontrolori u gradskom prevozu dobili šljašteće kineske prsluke da ih ne bi kakav kontrolor-prevarant pretekao u poslu i bezobrazno naplatio kazne umesto njih.
Kao posledica pojave šljaštećih prsluka pojavili su se GSP vratari; grupa ljudi različitog pola, rase, uzrasta, koja vreme u gradskom prevozu uglavnom provodi pozdravljajući nove putnike i ispraćajući stare. Neretko se desi da moraju da izađu da bi izašli ostali putnici, što oni čine sa naročitim entuzijazmom, jer im spontani izlazak napolje obezbeđuje pregled terena, uz mogućnost da deluju potpuno naivno i dobroćudno.
Istina je da se iza te naivne spoljašnjosti krije zločinac koji bahato boravi u autobusu..... bez karte!
Ukoliko ste u prilici da posmatrate neiskusnog GSP vratara, kome je promakla žuto-zelena boja, najverovatnije ćete čuti: "Silazim na sledećoj..."

Komentari

Sta imas protiv onih sto ne placaju prevoz u Srbiji? :) Ja ne placam i ponosan sam na to a gsp kontrola je ameboidna sekta koja svaki dan evoluira neprimetno ali po malo. Skinuli su ultra zelene dreseve tako da smo mi ''vratari'' na jos vecem oprezu. To je svakodnevna borba za prezivljavanje i nije smesno ni malo ;)

Nije... :( tužna sudbina nas koji posmatramo svet kroz vrata autobusa... :(