Prijava
 1.    

  Hajduci

  Ajduci se vraćaju, kao što se bili Hajduci pre sto godina. Sad se vraćaju Hajduci. Hajduci su postali u hajdučkoj dolini. Dooolina, hajdučka dolina gde hajdukuju i pobegnu u šumu. Eeee, znači Hajduci su postali. Znači postali - to su, oni su narod! Hajduci su narod.

  Jedno drugoga džanderišu, jedno drugoga skidaju golog, jedno drugoga- to su Hajduci, znate? Uzmu sve i svašta rade. Prema tem, to su Hajduci mnogo opasno koje nastala svet i zemlja. Hajdučka.

  To su Hajduci koje napadamo. Džendarišu, aaa... poneveravaju... divlji. CENE DIŽU, skidaju narod! To su Hajduci. Završili smo sa Hajducima.

  U celini i celosti. Zeleno. Nadrealizam.
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Žika Obretković daje zdravicu... Na Bulevaru.
  Svim našim lepim prijateljima,
  Našim drugovima.
  Našim saradnicima. Žika zdravicu.Novogodišnju.
  Srećna Nova Godina, sa vinom,
  Pečenjom, sarmom, ćurećinom i pićem...
  Sve raznovrsno.
  I mlade ženske...

 2.    

  Hajduci

  Za vrijeme turske vladavine, specijalna jedinica za borbu protiv korupcije.

 3.    

  Hajduci

  Srpski pirati.

  Lik koji drži tezgu sa diskovima: "Ma slabo nam ide posao, ne može čovek da živi od ovih što su zapeli sa autorskim pravima!"

  (True story)

 4.    

  "Hajduci"

  Najverovatnije poslednja procitana knjiga u zivotu najveceg dela stanovnistva Srbije. Svojom interesantnom i gradacijskom radnjom intrigira male proletere da je dovrse, ali ne i da nastave sa proucavanjem domace knjizevnosti. Pored "Bele Grive" i nesto 'opsirnijeg' "Malog Princa" zauzima mesto najcitanije knjige u nasoj zemlji. Nazalost.

 5.    

  Hajduci

  Razbojnici koji su, zahvaljujući tome što su posle propasti srednjovekovne srpske države na ovim prostorima jedino Turci imali nekih dobara vrednih otimanja, boreći se sa istima nezasluženo stekli oreol boraca za slobodu.

  - Dobar dan, gospodine. Da pišem pojas?
  - Nemam! Go se ne skida! Dokad više bre! Kako vas nije sramota, na putu otimate pare od naroda ko da ste u gori 'ajduci!
  - Znači, pišemo i pojas i svetla...

  Za takmičenje

 6.    

  Hajduci

  Cobanska mafija.