Prijava
   

HD spotovi domaće produkcije

Uvod: Plačem, plačeš, sama sam u hodniku, glumim Toni Brexton (ona je bila riba dok je to radila), masnica mi na oku, gledam kroz zamagljen prozor, plačem i dalje sa masnicom na drugom oku, podižem haljinu - masnica mi i na nozi, na sisi mi tetovaža sa tvojim imenom (imam dobre sise), ti si Vuk Kostić, želim te, svarovski luster, ikona plače, rotvajler trči, valjam se po podu.

Zaplet: U pozorištu - ti sa njom, ljuta sam što su za spot izabrali statistkinju lepšu od mene, razbijam masku o zid, staje muzika, trenutak napetosti, slow motion maska se raspada, ja padam sa balkona, čuju se otkucaji srca.

Kulminacija: Nisam pala, premam omču od platine, dolaziš da me tražiš, bežim od tebe kroz šljivike i livade. Teleportovala sam se, opet sam u kući, držim omču, milujem masnicu na nozi i na sisi tetovažu sa imenom tvojim, pevam nešto nepovezano, riba sam. Šalju te u zatvor jer si Vuk Kostić.

Rasplet: Zajebala sam i Sindi Šeldona sad, opet stade muzika, otkucaji srca, sprema se sahrana - a meni srce kuca, došao si na moju sahranu, moram ja da umirem u spotu jer jebiga ti si Vuk Kostić. Držiš je za ruku a ja u sanduku. Opet teleport, ja te držim za ruku ona je u sanduku, nemam masnicu, ona ima tetovažu na sisi. Kraj spota. Otvara oči.

Komentari

Ахахахахаха, насмеја ме право :))

Једноставно одлична дефка ! :)

+

Али не разумем, што баш Вук Костић ?

Oduševljen sam. + i * Vjerovatno jer stzvarno postiji taj spot, i glumi Vuk Kostić.

ahahhahahhah svaka čast! + i * :D

na naslovnu!!! + i *

Vrisn'o sam već na prvom pasusu. :-D

opak scenario, vrlo kreativno.
+++

Kako je ovo dobro:) Još kad ovo prvo pročitaš na početku dana, uz jutarnju kafu. +++

I ja oduševljen. +

ni meni se ne svidjaju ovakve definicije. ono, koga boli kurac za domace spotove.

није лоше, само не знам да ли си намерно написао 'синди'.

Ti si institucija!

Definicija mnogo slikovita, baš dočarava patetiku i apsurd tih spotova +

Užasi politoksikomanije. +++

Daidža, odvalio si ga... +

kako je dobra defka... +