Prijava
 1.    

  Hleb I kifle

  Manifest beogradskog mini-snobizma za svakoga. Ako niste na vanzemaljsko-intelektualno-kul nivou Sergeja Trifunovića, a opet se ne osećate prosečno i seljački, ne brigajte, jer je otvoren lanac pekara Hleb I Kifle - gde ćete za samo 240 dinara moći da pojedete pirošku od 20 grama sa specijalnom ružičastom solju sa Himalaja i trunčicom krvi aljaskanske krabe, ili dansko pecivo sa autentičnom kapljicom Oprinog znoja za samo 320 dinara. Burek ii kuvani đevrek stoje u izlogu čisto radi ambijenta, jer niko od klijentele nije toliki seljak da jede burek od 50 dinara, a i masno je tako aut ove zime! Planira se ograničena serija “mafina” koje će potpisivati Džastin Timberlejk lično.

  Konačno imam gde da prezalogajim uz Kosta Kafu za poneti koju sam kupio za samo 280 dinara, kao I da prošetam svoju kinesku majčicu iz Teranove koju sam uzeo na “sejlu” za samo 14.000 dinara. Bliss.

  Jeb’te što je strava onaj Hleb i Kifle, ko da sedim u „Paul“-u u Parizu!

 2.    

  Hleb i Kifle

  Franšiza pekara zastupljenim diljem kruga dvojke a i šire, skromnog naziva, a sa imidžom starinske, ali i istovremeno ultramoderne i visokokotirane ustanove za pravljenje sićušnih, ali savršenih zalogaja testa, i ostalih đakonija, u kojoj se žu-žu kupuje na komad, a ljudi stoje u redu naslagani ko haringe. Sveukupan utisak je da ste ubačeni u čudnu mešavinu stereotipizirane, visokobudžetne reklame za margarin ili džem, a jedna od najduhovitijih posledica odlaska u ovu ustanovu pekarske umetnosti jeste sledeći primer.

  A: mljac, hrus, žvać, njam, hrus (jede neko egzotično pecivo plus krempite)
  B: hej, Milorade, šta s' to uz'o?
  A: pa, hleb i kifle.

  (onda se čuje onaj zvuk klarineta, u znak propale fore)

 3.    

  Hleb i Kifle

  Lanac fensi pekara,koje treba zaobilaziti u velikom luku,sto zbog cena,a i zbog cinjenice da ne prodaju ,Njegovo Velicanstvo Burek!
  Valjda burek nije dovoljno fensi...?

  ....serem im se na danska peciva,norveske kifle,belgijske ustipke,cezar salate,kada nema bureka!

 4.    

  hleb i kifle

  mesto na kome cete naci sve sem toga

 5.    

  Hleb i kifle

  Jedino pogrebno preduzeće koje prodaje pecivo.

  -Ajmo ovde da kupimo neki has...
  -Brate šta ćeš tu koj kurac? Vidi "P. P.Kerber"?
  -U jebote učinilo mi se "Hleb i kifle" tako crno, ništa ajmo dalje...

 6.    

  Hleb i kifle

  Pogrebna pekara.

  - Ajmo u hleb i kifle na neki has.

  - Heh, ja mislio da je to pogrebna oprema.