Prijava
   

In rakija pizdarija

Stara srpska poslovica, srpski pandan latinskoj izreci "In vino veritas".

Komentari

a čuo sam i izraz "ako ti je dobra rakija" +

Хвала момци, хвала Лули. :)

Ništa bez dobre rakije. ++

Захваљујем људи. :)

Haha, super je ova, bas mi se svidja :)

Удри по препеченици, Спавалице.

Dodji na po jednu, Comatose :)

Dodji na po jednu, Comatose

Е кад једном дођем у Бегиш. Има се препаднете, Смарко има да се постиди. лоло Фала Нико јаране.

Ova ti je predobra=)

Што је ово једна предобра дефка. Може звезда. Може комотно. Може и пратња.

ni da je odabrana ne bi ništa falilo...

ni da je odabrana ne bi ništa falilo...

Фала Чемпс, фала Панинаро брат. Биће некад, јебем га. лоло

Е кад једном дођем у Бегиш. Има се препаднете, Смарко има да се постиди.

ja nema sta da se prepedam, ja sam ubedjena da ce biti kao sto ti kazes :)

лолололо, тај рад.

Nek i 701. bude moj :)

Омиљена дечаче. :Р :Д

Чу'ш дечаче, могу ти ћаћа бит'. лоло

Ма и ја тебе исто Стефане.

десбре Изи човече, те дира неко? А? ♥ Добродошла :*
плус ваљда овде :)

Нико Руски ♥ :*** боље те нашла, вратила сам се! :Д и дефку сам написала, пвт ти послала и тако :Д

Ma daj bre... Nije mi fora bila zanimljiva ni kad sam je prvi put procitao na fb-u pre ko zna koliko. A i cudi me kako niko nije izvalio da je plagijat, posto je bas ucestali. MINUSCINA

Ma daj bre... Nije mi fora bila zanimljiva ni kad sam je prvi put procitao na fb-u pre ko zna koliko.

Види колико ми минуса баци на дефку. Не верујем. Почели ме људи из праћења избациват'. Испадох јебени плагијатор. У праву си фазон није мој, наравно, стар је сигурно колико сам и ја. Мој ћале га зна. Видех како није дефинисан, па ставио дефку, што да не, јесу све твоје дефке лично твоје идеје? Који курац? Оптужујеш ме да сам мртви плагијатор на основу јебене фејзбук групе која има сличан назив? Стар је фазон, претходно недефинисан, сад дефинисан. Модови кажу да није плагијат, ето није. Ти си јајара, ето. Здрав ми био, сад узми и изрокај минусе на све дефке.

MAMAAAAA NEKO MI DAO MINUSE NA VUKIIIIII :'(((
Mojne da si devojcica. Pre svega, kolko vidim, dobio si vise pluseva nego minusa. Cela zanimljivost ove definicije je iscrpljena u samoj fori 'in vino veritas, in rakija pizdarija', Dakle koja je poenta onda definisati to? Cime si ti zasluzio plus na ovu definiciju? Time sto si pribelezio poznatu foru? Nisam rekao da si plagijator, ali ova definicija je plagijat. A isprovociran sam bio time sto se plagijat predlaze za naslovnu.
Ni jedna moja definicija nije plagijat. I naravno da necu da ti dajem minuse jer vecina definicija koje sam ti procitao zasluzuju pluseve.

Ти си јајара, ето.

Ovo je vec vredjanje. Neosnovano.

Наџите се у граду.

Fight, fight, fight....

MAMAAAAA NEKO MI DAO MINUSE NA VUKIIIIII :'(((
Mojne da si devojcica. Pre svega, kolko vidim, dobio si vise pluseva nego minusa.

Не бре, него ме нервира то, што на основу мишљења једног идиота, људи и не читају дефку.

Cela zanimljivost ove definicije je iscrpljena u samoj fori 'in vino veritas, in rakija pizdarija', Dakle koja je poenta onda definisati to? Cime si ti zasluzio plus na ovu definiciju? Time sto si pribelezio poznatu foru? Nisam rekao da si plagijator, ali ova definicija je plagijat. A isprovociran sam bio time sto se plagijat predlaze za naslovnu.
Ni jedna moja definicija nije plagijat. I naravno da necu da ti dajem minuse jer vecina definicija koje sam ti procitao zasluzuju pluseve.

А да прво прочиташ наслов дефиниције, па да коментаришеш? Човече јебено си контрадикторан у свакој реченици. Прво сам прибележио познату фору, па је онда дефиниција плагијат? Како бре плагијат јебемуматер, ако сам прибележио познату фору? Да ли си нормалан? Шта причаш? Шта бре, сви смо јебено оригинални, стварамо јебени сленг на интернету, сти луд? Ако је фазон опште познат и недефинисан какве то везе има са плагирањем? Ти испровоциран што је предложена за насловну, па који си ти курац овде, какви су то трипови децхко? Шта нико није чуо за фазон, па мораш ти да кобјасниш људима. Пун ми је курац вас душебрижника, њега провоцира плагијат, јеботе.

Ovo je vec vredjanje. Neosnovano.

А то што ти радиш је јебена клевета. Пуши курац, сјаши бре више. Ако неко мисли да је плаг, нека брише, пуца ми бре курац.

Могу и ја да се свађам са вама ?!
Уств. могу ја да се свађам против вас 2 заједно и да вас одерем ?! :)))
Плус сам дао још давно, мојне се вређате :)

Може Цокулоооо браћелааа. Немој бити превише суров према мени, њега туци. лоло

Чек да размотрим ситуацију тј. коментаре :))

Хммм, дефка је у дебелом плусу, од 35 коментара 28 позитивних, један позитиван од мода. Шта рећи ?
НАЏИТЕСЕ У ГРАДУ И РЕШИТЕ КО ЉУДИ!!!
Јес да је стара фора али није дефинисана, ако није плаг нема разлога да не остане ДЕЦХКО!

In rakija pizdarija na naslovnu! :D
Decko je isprovociran, ok, ja to razumem lolo

Koliko si plitak...

Види колико ми минуса баци на дефку. Не верујем.

Не бре, него ме нервира то, што на основу мишљења једног идиота, људи и не читају дефку.

Slozices se da se ne uklapa.

на основу мишљења једног идиота

Opet vredjas. A i ne pravis razliku izmedju misljenja i cinjenica. (cinjenica je da ti ovo nisi smislio, sto je bila i poenta mog prvog komentara)

А да прво прочиташ наслов дефиниције, па да коментаришеш?

Procitao sam naslov definicije par puta pre nego da prokomentarisem prvi put.

Човече јебено си контрадикторан у свакој реченици. Прво сам прибележио познату фору, па је онда дефиниција плагијат? Како бре плагијат јебемуматер, ако сам прибележио познату фору?

Ne znas znacenje reci ''kontradiktoran'' i/ili ''plagijat''. Definicija jeste plagijat i jeste i poznata fora. Jedno ne iskljucuje drugo. Ne mora nesto da bude vec definisano na vukajliji pa da tek tad bude plagijat. Ako tako posmatras, onda ni Fatal Eror nije plagijator.

Да ли си нормалан?

Potpuno.

Шта причаш?

Da je definicija plagijat, i da plagijat NIKAKO ne treba da zavrsi na naslovnoj.

Шта бре, сви смо јебено оригинални, стварамо јебени сленг на интернету, сти луд?

Da se zakljuciti da imas previse povrsno znanje o zargonu (slengu), da ne kazem - nikakvo. I nismo svi jebeno originalni, ali je upravo originalnost ono sto odvaja ovaj sajt od drugih.

Ако је фазон опште познат и недефинисан какве то везе има са плагирањем?

Posto vec po drugi put ne znas: Plagiranje je rec koja oznacava knjizevnu kradju.

Ти испровоциран што је предложена за насловну, па који си ти курац овде, какви су то трипови децхко?

Ja sam autor na vukajliji, kao i bilo koji drugi autor i imam prava da predlazem, komentarisem i slicno. Cak i kad bi postojao minimum poena, staza, procitanjih definicija itd. koji moras ispuniti da bi dobio te opcije - sa sigurnoscu bi ih imao vec ispunjene. Pored toga sam ljubitelj vukajlije, i veoma mi smeta dregadacija vukajlije. I da, ako napravis odnos izmedju moje aktivnosti na sajtu i tvoje, a sa druge strane izmedju mog broja poena i tvog (ili proseka), shvatices da sam kompetentan barem koliko i ti da komentarisem na vukajliji. A i ono sto je najvaznije... Cak i ne moram da budem autor na vukajliji da bih reko da ovo nisi ti smislio i da vec postoji na internetu.

Шта нико није чуо за фазон, па мораш ти да кобјасниш људима.

Da. Ti ovi nisi napisao zato sto je kul, pa si hteo da i drugi procitaju nesto jako kul. Napisao si zbog pluseva. A s obzirom da su to ne zasluzeni plusevi - da, moram da ''kobjasnim'' ljudima.

Пун ми је курац вас душебрижника, њега провоцира плагијат, јеботе.

Meni je pun kurac plagijatora. I pun mi je kurac jajara. I slihtara. I ljudi koji bi dali rc za saku pluseva. I plitkih, glupih, neobrazovanih osoba koje se prave pametne. I pickica. Koga boli kurac?

А то што ти радиш је јебена клевета.

Jos jedna rec kojoj ne znas znacenje.

Пуши курац, сјаши бре више.

Trece vredjane. Da si ovako postupio na ulici, faksu, kafani... popio bi par pesnica. Ili par samara - jer cenim da bi mi bilo zao da te udaram, jer ako si na internetu dovoljno devojcica da places za pluseve, ko zna kakav si u pravom zivotu.
Kolko si plitak... NEMOJ DA MI ODGOVARAS! Nema potrebe. Pokazao si dovoljno u prethodnom komentaru.

Elem, da se osvrnem na ovo sto je Devetar reko.

Хммм, дефка је у дебелом плусу, од 35 коментара 28 позитивних, један позитиван од мода. Шта рећи ?

Odnos pluseva i minusa nista ne znaci (uzmi samo za primer onu shomijevu definiciju o detinjstvu). A i na fatalovim posterima je bilo po 100 pozitivnih komentara i ni jedan negativan (cak ih je i vise modova hvalilo)

http://www.google.com/search?hl=en&output=search&sclient=psy-ab&q=in+vino+veritas,+in+rakija+pizdarija&btnK=#q=in+vino+veritas,+in+rakija+pizdarija&hl=en&prmd=imvns&ei=wqBXT579L-7O4QSUhJ2qDw&start=0&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=95e6f5d098e4da22&biw=1366&bih=667

Темељан експозе на конкретну тему. Зајебао си и Циклона.

Koliko si plitak...

Видим ти си веома дубокоуман.

Opet vredjas. A i ne pravis razliku izmedju misljenja i cinjenica. (cinjenica je da ti ovo nisi smislio, sto je bila i poenta mog prvog komentara)

Не, нисам, фору сам чуо негде, (баш чуо, као у рил лајфу чуо, сетио се да се може дефинисати) и преточио у дефку. Не проводим толико времена на фејсу да бих пратио фејсбук групе и њихове називе. Курдов Моцарт иначе једна од дефиниција која је прославила Вукајлију је позајмљена фора. Шта ти то говори?

Ne znas znacenje reci ''kontradiktoran'' i/ili ''plagijat''. Definicija jeste plagijat i jeste i poznata fora. Jedno ne iskljucuje drugo. Ne mora nesto da bude vec definisano na vukajliji pa da tek tad bude plagijat. Ako tako posmatras, onda ni Fatal Eror nije plagijator.

Плагијат чега? Познате форе? Плагијат фејзбук групе? Одакле знаш да сам одатле покупио уколико је позната фора. На томе се темељи моја одбрана када сам рекао да клевећеш, што је и тачно. Докажи.

Da je definicija plagijat, i da plagijat NIKAKO ne treba da zavrsi na naslovnoj.

Није плагијат и нисам је ја предложио за насловну, већ обичан аутор, много бољи од тебе могу рећи. љољ

Posto vec po drugi put ne znas: Plagiranje je rec koja oznacava knjizevnu kradju.

Озбиљно?

Pored toga sam ljubitelj vukajlije, i veoma mi smeta dregadacija vukajlije.

Плитак сам, објасни ми појам "дрегадације"?

Napisao si zbog pluseva. A s obzirom da su to ne zasluzeni plusevi - da, moram da ''kobjasnim'' ljudima.

А ти пишеш због чоколадица и цвећа? Незаслужени се пише одвојено. Зашто си неписмен?

Meni je pun kurac plagijatora. I pun mi je kurac jajara. I slihtara. I ljudi koji bi dali rc za saku pluseva. I plitkih, glupih, neobrazovanih osoba koje se prave pametne. I pickica. Koga boli kurac?

Опет клевећеш. Шлихтара? Паметан, нисам, штавише сматрам себе прилично просечне интелигенције. Пичкица? Ко? Ја? Е дочеках да ме неко назове пичкицом преко интернета. лололо

Jos jedna rec kojoj ne znas znacenje.

Лажеш пичко, лажеш. лололо

Trece vredjane. Da si ovako postupio na ulici, faksu, kafani... popio bi par pesnica. Ili par samara - jer cenim da bi mi bilo zao da te udaram, jer ako si na internetu dovoljno devojcica da places za pluseve, ko zna kakav si u pravom zivotu.
Kolko si plitak... NEMOJ DA MI ODGOVARAS! Nema potrebe. Pokazao si dovoljno u prethodnom komentaru.

ХАХАХАХАХАХАХАХА! Ја имам 95 кила, 192 цм, три године одређене борилачке вештине (што се курчим, лоло). Шта доживех, човек ме преко нета назива девојчицом и прети шамарима. А ја сам иначе миран лик, пацифиста, али ако већ хоћеш, можемо се начи у граду да "причамо"... лоло А што волиш ту реч "плитак" употребио си је десет пута? Него, да завршимо, ето ти сматраш да је плагијат, модератори не, ја као аутор дефке, такође мислим да није, да ми завршимо ово? Даљњу расправу можемо наставити преко ПВТ да нас не би обојицу бановали. И да, претходни мој пост јесте био претеран, и ја се стога извињавам.