Prijava · Registracija
1201 : 80
16 em plus     16 em minus
1202 : 80
1201 : 81

Kasni mi

Rečenica koja te zatekne nespremnog, izgovorena od strane devojke, paničarke, koju poznaješ taman toliko dugo da joj broj telefona još uvek ne znaš napamet. Niti njenu prirodnu boju kose.
Grom iz vedra neba!
Smak sveta! Kraj, ništa više neće biti kao pre.
A verovao si da su šanse da ti se ovako nešto desi, baš sada, jednake verovatnoći da je vetrenjača iz Servantesovog Don Kihota, zaista div.

- Halo?
- Ja sam bubili. Izvini što te zovem ovako kasno, ne špijuniram te više, svega mi. Znaš da te ne bih budila u ovo doba da nije nešto hitno.
- Ooo da, znam.
- Znaš, danas sam ceo dan nešto nervozna i preosetljiva. Tri puta sam zaplakala na „Oči boje duge“. Mamin ručak nisam mogla ni da pipnem, sve mi nešto muka bilo, a znaš koliko volim podvarak. I još na sve to, ceo dan na TLC-u puštaju neke emisije o bebama, kao da znaju. Bubili? Je l’ ti to hrčeš? Ladno hrčeš! Sram te bilo, svinjo bezosećajna! KASNI MI!
- Čččč...čekaj, stani. Kako kasni? Zašto kasni? Jesi li ti sigurna?
- Nego šta sam! Sve simptome trudnoće imam, nisi me slušao!
- Dooobro, polako. Samo bez panike!
- Ne paničim!!!
- Slušaj, jutro je pametnije od noći. Lezi lepo, spavaj, pa ćemo sutra ujutru da rešavamo to, m?
- Kako to misliš da rešavamo?! To? Beba je za tebe TO?! Hoćeš da abortiram, jel?! Kao znamo se mesec dana i te priče? Nema šanse! Rodiću ga!
- Halo, halo...Jelena?

Ok. Spustila mi je slušalicu. Nema veze. Bolje je tako...
I šta sad u pičku materinu? Jebote, imam 22 godine, još sam na faksu, moji me izdržavaju. Ma nema šanse, ne mogu da je oženim. Znamo se mesec dana. Nismo mi jedno za drugo. A nismo ni neki par, k’o kera i bandera smo. Ne znam ni kako joj se pudlica zove, koliko ispita ima do kraja, koje joj je boje kapija. Jebote, pa ja ne znam ništa o njoj! Smiri se, Nikola, smiri se. Pokušaj da odspavaš, tri sata je, ustaješ u pola sedam...
Čekaj, pa gde ćemo živeti? Kod mene nema mesta. Šta ako nosi trojke? Moraću da se zaposlim na građevini kod ćaleta. ĆALE! Jebote, ubiće me ćale! Dobro, pa i on je mene napravio sa 20. Znam, reći će: "To su bila druga vremena!". Kako da mu saopštim uopšte, ima slabo srce, neće izdržati. Juče mu se slošilo kod kuma Ranka na svadbi. Svadba! Sigurno će hteti veliku svadbu, pričala mi je da ima mnogo rodbine. Mrzim ta opštenarodna veselja! Ma ne, nećemo se uzimati. Priznaću dete i gotova priča. Plaćaću elimentaciju, nisam ja nikad bio skot. Viđaću ga vikendom. Pa da, vodiću ga i u vrtić ako treba, odlaziti po njega. Pa kad ga odvedem prvi put na pecanje, a on onako mali, jedva 5 godina, pa se kikoće pored vode. Vodiću ga i na upis u prvi razred, moj junak mali, veća torba od njega. Tačno ga vidim. Grli me na hodniku i gleda njegovim malim bečatim okicama i kaže: „Biću dobar, tata.“ TATA! Pa ja sam nečiji tata! Moram da zapalim pljugu, razbio sam san.
Dobro, moram reći mojima. Ljutiće se par dana, pa će ih proći. Kao i ono kad sam pao godinu i kad me murija uhapsila posle Derbija. Derbi! Jedva čekam da ga odvedem prvi put na stadion. Kupiću mu šal i duksić, biće pravi mali navijač. Junak tatin! A šta ako bude žensko? Šta onda? Nikada sebe nisam video kao oca devojčice. Mada, slatke su onako male, u haljinici i šnalicama u kosi. Biće lepa devojčica. Samo da ne povuče na mene velik nos. Biće bečata na mene, garant. Princeza tatina. Vrtirep mali, sa dugom crnom kosicom. Smaraće me da je vodim na balet i ritmičku gimnastiku, vodiće je taja njen. Učiću je od malih nogu šta je prava muzika. Izbaciću Pink iz memorisanih kanala. Ja ću joj izvaditi prvi mlečni zubić i staviti joj ga pod jastuk. Čitaću joj Andersenove bajke pred spavanje...
Nikola, o čemu to razmišljaš? Otišao si predaleko. Ništa to još nije sigurno. Nema veze, svanulo je, moram da odspavam makar ovih pola sata dok ne zazvoni alarm...
A šta ako mi zabrani da viđam dete? Ako se odseli u drugi grad? Ne daj Bože uda za nekog drugog?! Neki rmpalija da mi vaspitava dete! Nema šanse! Oženiću je, pa da. Nije ona toliko loša. Nije čak ni ružna. Ako izuzmemo klempave uši i krive noge. Dobro, i govornu manu. Al’ ima lep osmeh. I oči su joj lepe. Ima koji kilogram viška, ali nije to ništa. Pa eeej, nisam ni ja žgolja, fin smo par, onako kad stanemo jedno pored drugog. Nije čak ni ljubomorna. Preterano. Samo dva puta je pravila scene do sada. Ništa to nije. Čak je i palačinke pravila za moju ekipu kada smo se okupili da gledamo tekmu. A slatka je... To je to! Rešio sam! Provešću sa njom život! Rodiće mi malo voljeno biće. Imam plan. Saopštiću mojima ujutru, pa kud puklo, da puklo. Oni nam sigurno neće odmoći. Uselićemo se u babin stan, stanare ćemo otkazati od sledećeg meseca. Ja ću sam da ga okrečim. Mića će da mi uradi stolariju. Nebojšu ću zvati da mi sredi kupatilo. Duguje mi. Dečiju sobu ćemo da uredimo sami nas dvoje. Srušiću i onaj krivi zid, napraviću šank. Gajba će nam biti ko bombonica. FLEKICA! Tačno, Flekica joj se zove pudla. ŽENIM SE! Ako treba svadbu, dobiće i veliku svadbu! Moram sutra da javim ortacima. Ko ga jebe, jednom se živi! Biću prvi ćale u našem društvu. Jebote, ponosan sam na sebe. Tražiću da prisustvujem porođaju.
Alarm?! Kad pre? Toliko od spavanja. Nema veze, sredio sam svoj život. VOLIM JE! Savršena je! Zaprosiću je. Danas. Odmah! Moram da je pozovem!

- Halo, ljubavi. Jesam li te probudio? Nisam? Dobro je. Slušaj me. Sve sam isplanirao. Dolazim večeras do tebe. Što? Izlaziš sa drugaricama? Pa dobro, dolazim onda popodne, da se dogovorimo nešto. Otkud sad to? Što da ne dolazim? Boli te stomak? Nema veze, ovo ne može da čeka, rešio sam da te...aham, dobila si, pa dob...ŠTA?! DOBILA SI! Kako dobila?! Zašto dobila?! Jesi li sigurna?! Ne vičem! Noćas dobila? Kako možeš to da mi uradiš? Kako šta?! Pa jel znaš šta si mi sad uradila? Jel znaš?! Sve si mi snove srušila! Da, ti meni! Sinoć si mi rekla da ti kasni! Koliko?! Kasnilo ti je dva dana?! DVA DANA?! Eeej! Pa jesi li ti normalna?! NE VIČEM!!! Ja sam noćas već vodio decu u školu i na balet, a ti mi kažeš da ti je kasnilo samo dva dana?! Ti se bre igraš sa mojim osećanjima! Ne mogu da se smirim! Kako da se smirim?! Ne znam kad se vidimo. Zvaću te. Ajde.

I šta sad? Nemam više dete. Nema ni svadbe...ničeg više nema. Opet sam sam. Sa podočnjacima od neprospavane noći. Nema veze. Kad malo bolje razmislim...i nije bila neka riba.

Komentari

Thumb casla santo
16 em cross

SnoopDoggyDogg

Skupljam oči po podu. +

Thumb staje
16 em cross

sunshine

Nadgenijalna, slutio sam kraj al sam navijao da se uzmu :D +

Thumb presentation1
16 em cross

Reservoir dog

:+D
Predugačak primer za moj (ne)čitalački ukus, ali jbg sve pročitah.

ne špijuniram te više

VIŠE pobedilo.

Thumb bla
16 em cross

Ajvarnaleba

Tri puta sam zaplakala na „Oči boje duge“.

Ovde sam dao plus. :)

Thumb index
16 em cross

Glavni

Meni se ovo desilo u četvrtom srednje +

Thumb untitled24
16 em cross

Johnny Kurajber

Svaka čast bejbe.
Pošto obožavam da pročitam kvalitetnu dugu defku, a ova je stvarno kvalitet ovde ide jedna * od mene.

Thumb parni valjak
16 em cross

TucanKamen

ne špijuniram te više, svega mi.

Hahahhahahhaha

Derbi! Jedva čekam da ga odvedem prvi put na stadion.

Odma na JNA :) kad razmišlajm o deci to je jedino pozitivno čega mogu da se setim,odvesti ga na stadion i u Pionir :)

Ostao sam bez teksta, svaka čast od mene + i patrik

Thumb harry plopper 2
16 em cross

HariPloper

hhahhahhahhahhahha +

Thumb 04ughe1mec
16 em cross

Месечарка

Mnogo je dobro. Omiljena odmah, primer je objasnio više puta. Svaka čast! ++

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Hvala ljudi.
Tačnije, hvala vam što ste uopšte imali strpljenja pročitati ovoliku "knjigu" :)

Thumb untitled24
16 em cross

Johnny Kurajber

Hvala ljudi.

Nema na čemu, mada ja tražim da se zahvalnost izrazi sa dva "doga" kada stignem kući :)

Thumb default
16 em cross

akak

inače mi se ne da čitati i kraće definicije 10 puta bukvalno od ove od ove. al moro sam + odlicna je

Thumb medium l
16 em cross

Манијак

Jebote, imam 22 godine, još sam na faksu, moji me izdržavaju. Ma nema šanse, ne mogu da je oženim. Znamo se mesec dana

ah,sećanja...doduše, imo sam 23 tada,al to je to,da.
omilj svastiks.

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

ah,sećanja...doduše, imo sam 23 tada,al to je to,da.
omilj svastiks.

Zete, sam ti pogodila žicu, a? ;)

Thumb medium medium 543px gonzo redhotcheckeredpeppers
16 em cross

gonzo

Pa dobro bre Kurajberi ne može više ovako. Mnogo dobre definicije pišete, je l' vi mislite da je lako stalno udarati krs' sunce mu poljubim. Zaboravio sam i gde se nalazi minus na vašim defkama 'lebac mu ražani. :)

Thumb 115032305244182
16 em cross

Џафтара

Е, ова ти је стварно одлична!

Thumb images
16 em cross

Niko Ćosavić

Ово је једна од ретких које сам прочитао у невероватно лаганом цугу! Како је написано, јебе све живо и мртво! Звезда!!!

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Ово је једна од ретких које сам прочитао у невероватно лаганом цугу!

Možda zato što je i pisana u cugu. Nekako su se stvari same od sebe pisale :)
Zahvaljujem :)

Thumb 13230294 1537183729922321 4383549793170298324 n
16 em cross

пероксид

Ела, ко ја риба на аватуу твојему?

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Ела, ко ја риба на аватapу твојему?

Marina Mišević :)

Thumb images
16 em cross

Niko Ćosavić

Možda zato što je i pisana u cugu. Nekako su se stvari same od sebe pisale :)
Zahvaljujem :)

Како јебено живо делује пример, чудом се чудим... Опет сам морао да прочитам...! :-Д
Кад биднем дошао до шест месеци, ово ћу да предложим за одабране! :-)

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

A' će da radi gugl sad, a? ;)))

Thumb 13230294 1537183729922321 4383549793170298324 n
16 em cross

пероксид

Пи, како је добра!

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Како јебено живо делује пример, чудом се чудим... Опет сам морао да прочитам...! :-Д

Lažeš da si čitao ponovo? ;)
Svaka ti čast! :)

Thumb 13230294 1537183729922321 4383549793170298324 n
16 em cross

пероксид

Могу само да се нервирам јер не води љубав са мном већ са неким другим. Да, она се не јебе, она води љубав. Сва је чедна. Заљубијо сам се! ><

Thumb images
16 em cross

Niko Ćosavić

Lažeš da si čitao ponovo? ;)
Svaka ti čast! :)

'Де нисам, јако ми се допада...! Сад ћу брату да средим систем на компу, па зовем га да и њему прочитам! лололо

Thumb tele
16 em cross

Champy

Pročitao još kad je neko objavio na Fejsu, evo sad da komentiram. A zna se šta je dato. +

Najduža do sada. :)

Thumb crni gruja i kamen mudrosti
16 em cross

crnigrujan

Mnogo bre dobro, Kurajberka je u zamahu ovih dana.

Mnogi su se ovako zajebali, dobro kaže srpska keva 'pazi koga spavaš'. Ovaj iz primera se izvuko.

Thumb leopard
16 em cross

boysie

Odlično, Elo! +++

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Fala vam svima.
Nisam očekivala da će ove dužine defka, biti toliko čitana :)

Thumb sah
16 em cross

syngrafeas

Hahaha, Ela legendo! Koje joj je boje kapija!
Odlično praćenje toka misli, ozbiljno.

Thumb bdvx6slf
16 em cross

Bruce

ovo je čisto iskustvo, vidi se iz aviona... zato ja nisam ništa spavao do 23 godine...

Thumb sah
16 em cross

syngrafeas

ovo je čisto iskustvo

Slažem se. Ja bih ovo na naslovnu. Samo da nahvatam nekog moda.

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Bruce

ovo je čisto iskustvo, vidi se iz aviona

Ovim komentarom si samo potvrdio koliko si ti jedan inteligentan čovek, kog je život naučio svemu! :)

zato ja nisam ništa spavao do 23 godine...

Nisam ni ja do 23...nijednu devojku spavala ;D

Thumb bdvx6slf
16 em cross

Bruce

Ih, ja sam moje par puta ispratio na Vojnu akademiju, jedno me častilo kad je upisalo Ratnu školu... sad se više i ne obazirem kad kaže kasni mi - samo iznesem dušek i krevetac da se izluftiraju...

Thumb izzie+stevens+1
16 em cross

Izzie

ТО царице! Јој како сам се смејала :Д оплакла сам је јебено :Д тако си је мајсторски написала, ма покидала, речи немам! :Д омиљ, мора!!1 +++

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Bruce

Ih, ja sam moje par puta ispratio na Vojnu akademiju, jedno me častilo kad je upisalo Ratnu školu... sad se više i ne obazirem kad kaže kasni mi - samo iznesem dušek i krevetac da se izluftiraju...

I dobi ti dve male princeze. :)
Opleti po trećem, možda padne Vojna akademija ;)

Thumb bdvx6slf
16 em cross

Bruce

Neka ide ova mlađa, prababa joj je bila kapetan I klase, može i ona...

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Neka ide ova mlađa, prababa joj je bila kapetan I klase, može i ona...

Hahahhahahaha ala sam se izvrištala sad! :)))
To ona malena, što se rodila na patkama :)

Thumb bdvx6slf
16 em cross

Bruce

Ta malena ima 14 kila sa 11,5 meseci, a nije debela pa ti vidi :)

a prababa joj je stvarno bila KIK, iz II svetskog...

Thumb vrisak
16 em cross

Тхе Проф

Hiljadu puta obrađena tematika al' čini se ovaj put najkvalitetnije!
A ovo

Kad malo bolje razmisli...i nije bila neka riba.

- definitivno idealan kraja idealne defke!

Bravo!!!
+++

Thumb image
16 em cross

jezzillia

Oću da vidim nastavak! Moramo da vidimo će se uzmu na kraju ili će da odjebe klinku što dobije kad ne treba.

Thumb kriza identiteta
16 em cross

Mala Vidra

Ovo ti je najbolja definicija ikad, mame mi. Skidam šljapu! ;D *

Thumb 12772 233827380135599 1650667900 n
16 em cross

Thazz Dugg

čiću je od malih nogu šta je prava muzika.

Da Džoni presnimi Tupaca i Rakima i da se sluša dok još ne zna ni da priča - PODRŽAVAM! :D

Inače osvrt na defku... Ovo je, barem meni skotu, jako, jako gej tema od koje mi se sere i povraća, ali odlično si napisala, ništa kao ono što sam očekivao. Primer jebe majku od glave do pete, pažljivo sam pratio svaki red i uživao. Ne znam kako drugačije da pohvalim. Eh da... Predvideo sam takav kraj, otprilike sam znao kako će se završiti i koja će reakcija biti na to ''dobila sam''. :D Zaslužena pluščina!

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Da Džoni presnimi Tupaca i Rakima i da se sluša dok još ne zna ni da priča - PODRŽAVAM! :D

To se podrazumeva :)

Ovo je, barem meni skotu, jako, jako gej tema od koje mi se sere i povraća, ali odlično si napisala, ništa kao ono što sam očekivao. Primer jebe majku od glave do pete, pažljivo sam pratio svaki red i uživao. Ne znam kako drugačije da pohvalim.

Da znaš da si me presek'o prvom rečenicom ;) Hvala :)

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

LG(ludi gavra)

jebote...

Hahaha Gavro, šta bi? lololo

Thumb put oko sveta
16 em cross

Penzioner

Kasni mi , Ella Kurajberka

Jupiii biće malih KURAJBERA!!!!!!!

Thumb opanci
16 em cross

Миле Бубрег

tako to kad se pise iz cuga. al imas cug jbt :)
+ no sta

Thumb alal vera
16 em cross

DjordjeSr

Odlično i ja sam navij'o da se uzmu. Kurajberka jesu li se uzeli, a a a?

Thumb fandjo
16 em cross

turgenjev

Читао сам је из офа отприлике кад је и изашла, скратила ми је пут :) +++

Thumb medium default
16 em cross

Vučica21

Posle čitanja ove defke, počela sam da te pratim. :) +++

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

O fala, fala.
Milo mi je, em drago :)

Thumb fb33
16 em cross

Kobe braTe

Davno ja ocijenio ovu defku... nego, Kurajberka nije odavno svraćala ...

Thumb black wolf by wolfroad d4uis4c
16 em cross

Vuk_Vucko

Predobro, ovo ce imati posebno mesto medju mojim omiljenim defkama. Da nisi ti slucajno musko, isuvise mi je ovo verodostojno docarano? :D

Thumb jessica biel
16 em cross

sandrita

Ella svaka ti čast.... obično ne čitam duge definicije al ovo me oduševilo.... :)

Thumb untitled24
16 em cross

Johnny Kurajber

Da nisi ti slucajno musko, isuvise mi je ovo verodostojno docarano? :D

Hehe nije muško garantujem :)

Inače ovo joj je omiljena njena duga defka, pa će baš da se obraduje kada joj javim da je odabrana.

Thumb images
16 em cross

Џимикс

То се моја тета расписала! Тета Ело, свака част за ово ремек-дело! Иде једна * за тебе :)

Thumb n8494661903 1899414 3150901
16 em cross

Staki3

Svaka cast,isplatilo se procitati! +++

Thumb psy coollight
16 em cross

buxnocadic

Najbolje sto sam procitao na Vukajliji! Sigurno! BRAVO! *, +!

Thumb images
16 em cross

Niko Ćosavić

Ово сам хтео и да предложим! Оцењено давно, прочитано неколико пута! Честитам, Ела!

Thumb 1368317484152960
16 em cross

СМарко

Da nisi ti slucajno musko, isuvise mi je ovo verodostojno docarano? :D

Овај што ти је испод одговорио има удјела у томе, он јој је диктира' како се осјећа' кад му је рекла вјероватно :Д

Thumb giphy
16 em cross

Advokado

Posebno mi se sviđaju sigurni simptomi, mada je kod nas u prvom slučaju simptom bila želja za zeljanicom (obišao sam pola grada dok na kraju nismo našli na Zelenjaku) a drugi put kisela voda.
Defka antologijska, primer genijalalalan, tok misli savršen, emocije pogođene, rasplet očekivan ali opravdan, sve u svemu + i *

Thumb images  2
16 em cross

Dumke

Svet si mi srušila...kučko, i šta ja sad da radim sa plišanim ružičastim medom...pljus more i zvijezda na Balkanom:D

Thumb default
16 em cross

 YeahBatch

Ela, brate, oprala si... Ne znam sta vise da kazem.

Thumb crni gruja i kamen mudrosti
16 em cross

crnigrujan

Strašno dobra stvar, iščitao sam onda i ocenio a mogao bi opet... da iščitam, kamo lepe sreće da mogu i da ocenim.

Thumb 169050 10150089832301704 554591703 6264000 4145214 n
16 em cross

dokle_vise

uh... kad se samo setim :D haha napravio bih dupli da ti dam jos jedan + :)

Thumb giant panda 520
16 em cross

Four

FE-NO-ME-NAL-NO ZVEZDA

Thumb tanit 1
16 em cross

Morgothmir

:skida šešir i naklon do poda:

AU! Zemo,jebala si mu kevu! :)
Plus i zvezda se podrazumevaju!

Thumb 123asd
16 em cross

Mr.RaleQ

Drago mi je da je odabrana, jer je stvarno maestralna. Stoji u omiljenima odavno.

Thumb a346149d7c8741bf9c452a3f13bd2ebe
16 em cross

Shomy23

Потпуно заслужено одабрана +

Thumb monica
16 em cross

ivke32

ne kajem se sto sam procitao celu *+

Thumb zagadjenje u pancevu
16 em cross

ChemicTown

Odlicna, prosto vidis kako mu rade zupcanici u glavi... + i * :)

Thumb medium frojd 1
16 em cross

M70

Ovako dugu,a kvalitetnu definiciju još nisam pročitao na Vukajliji! Genijalno!
:+) :*)

Thumb text wide wallpaper 1920x1080 049
16 em cross

Deaddoza

brate Ella,kako bi rekli,jebala si im kevu!

Thumb joda
16 em cross

Mita97

Obicno ne citam ovako duge defke,ali ova je stvarno odlicna :) +

Thumb 12
16 em cross

branka985

Плус , патрик и шер :) Свака част . одлична је !

Thumb n1323683272 432983 969084
16 em cross

GoodYear

Odlichna defka.
Meni se desila skoro pa slichna situacija.
Samo sam ja od pochetka bio za bebu.
Na kraju se chulo samo ono: Aprilililili...
Poludio sam.
Moracu i ja da napishem moju verziju.

Thumb photo11
16 em cross

Zvekan

Care, kralju, sahu, padisahu +++++

Thumb 536791 10150658328322462 698662461 9604743 2092993711 n 2
16 em cross

zeleny

vrh vrhova!!!! careee!!! KRALJU!!!! nasmejao sam se do suza... evo već bare na laminatu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Thumb vuka
16 em cross

skmi2007

Не могу да верујем да сам прочитао оволку дефиницију. +

Thumb 16262 1292107546757 1352323696 30809287 8317985 n
16 em cross

DaRkO 206

super sve, samo je ALIMENTACIJA ne ELIMENTACIJA :)

Thumb dr house 300x350
16 em cross

AjdeBeziuKurac

Šta reći osim da je vredelo sve pročitati +++

Thumb 1184183 boban marjanovic ls
16 em cross

MlaDiLuk

Imam običaj da čitam i duže definicije , ali ne mogu da poverujem koliko sam brzo pročitao ovu . Sve je tako pitko i povezano . Ne da si je napisala nego si joj jebala kevu . Plus i patrik :)

Thumb beri 1
16 em cross

Džonovan

Čitao kad si je napisala tek, možda čak i prvi plusno, čitao jutros kad sam vidio da je odabrana i sad na glas čitali kolektivno. Evo, iako si me izjebala oko one teladi i kafe, patrikujem sedmu...Uzdravlju!

Thumb image 0 02 05 441b5b65a1f381df520aa079c4f25019fea1998cece1f459c73876b3a34c1728 v
16 em cross

Šalabajzer

Vrhunska. Svaka čast.

Thumb vzue0o
16 em cross

Blazo86

Jel stvarno ovo neko procitao sve? :D
Svaka mu cast

Thumb 10463970 10201134734689235 944852936439396894 n
16 em cross

Marvellous

To je to. Gasite Vukajliju. Nema dalje.

Ti si bre devojko ceo zivot prosecnog mladica u Srbiji pretocila u ovaj tekst. Da mogu, placao bih ti pivo ceo zivot. Svaka cast! ( }(^_^)

Thumb cart0149
16 em cross

Boske93

Spomenik momku da se podigne! + i patrik!

Thumb images  1
16 em cross

Totally Irrelevant

Ooooo, pa ovo mora u omiljene. :-) ++++++++++
Jebote, meni se ovo desilo u trećem srednje, bilo je identično ovako, LOL.
Za ovu defku zaslužuješ u društvo književnika... :-)
Nego, ova rečenica je jebena pobeda:

Tri puta sam zaplakala na „Oči boje duge“

Thumb 14958499 705753072924816 1954110634 n.png
16 em cross

МајаПи

О Д Л И Ч Н А!

Thumb yao ming meme
16 em cross

milanNbg

Au, svaka cast! Rasturila si!

Thumb 11604 grave apple 358
16 em cross

Sherman

Ost'o bez teksta +++

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Ljudi moji, pretrazili smo ceo Zemunski Kej da navatamo wi-fi, da mogu da vam se zahvalim!!!
HVALA VAM PUNI SVIMA! I MODU KOJI JE OVO ODABRAO!
Nisam ocekivala ovoliki citanost duge defke.
Aj uzdravlje :)

Thumb download
16 em cross

Џо

Честитамо! Изврсна кратка прича (могла би да се штампа), без обзира што се крај наслућује, битан је пут којим се до њега дошло.
Уживао сам у читању.
Нећу више да те хвалим, да се не уобразиш, хвалићете и после овог коментара.

Thumb 21546 348826238295 348754293295 4734472 2665753 n
16 em cross

Milorrad

__
__l l__
l__ __l
l__l

Thumb 21546 348826238295 348754293295 4734472 2665753 n
16 em cross

Milorrad

.......__
...__l l__
..l__ __l
......l__l

Thumb 21546 348826238295 348754293295 4734472 2665753 n
16 em cross

Milorrad

htedoh da napravim + al ne ide :D

Thumb 14189998534 tiles fb
16 em cross

fs_Milos

Svaka čast, ovo je za odabranu godine!!! :) Samo promeni u tekstu elimentacija u alimentacija. +++++++++++

Thumb kandinsky.comp 8
16 em cross

Ime Prezime

boja kapije :D +
a opis odgajanja devojčice zamalo suzu da izmami :)))

Thumb images
16 em cross

noprk

Malo podseća na "Kad porastem bicu kengur"...

Thumb 6448 1029267747684 1705072337 61973 1192361 n
16 em cross

Exot1c

Kod "Kasni mi" sam se zainteresovao za defku kao sto si je ti napisala u "cugu" tako sam je i ja procitao u cugu jer jednostavno je napisana poput price pa nisam mogao da se odvojim... Svaka cast bravo! Nisam imao licnih ovakvih iskustava , ali znam dosta ortaka koji jesu :)

Thumb shine
16 em cross

BERLUSKA

@_@ izbuljaveo ali sve iz prve, prve bez stajanja .... pepeo cu kasnije da pokupim cim podelim kompliment.....svaka cast !

Thumb blue ranger high resolution wallpapers.stillmaza.com 1
16 em cross

binba

Svaka cast kurajberka bolju defku nisam procitao
mozes odmah da se udajes imas moj blagoslov :D

Thumb default
16 em cross

BogOtac najrasniji O

Kako je je*eno moguce da je zensko opisalo ono sto se meni jednom dogodilo sto na javi sto u glavi u toj situaciji ...!?!KAKO!
Od mene "zvezdana" za ovo ali sada sam u rebusu...:ako one znaju kako mi razmishljamo u situacijama vrsta raznih onda smo mi NEMACI POJMA a one po 3 poteza ispred....QQ crno nam se pise...ja sam sebi posle ovakve situacije postavio jedno jedino boldovano pravilo u glavi a to je da nema sexa vise bez "prezervativa" do braka a posle "ojsa djurdjo" ;)

Thumb default
16 em cross

Danny Blue

...Stending ovejsn,znaci bravo...

Thumb img 1424868566519 v
16 em cross

Tračica

jelena kurva uvek joj kasni!!1
+

Thumb photo
16 em cross

enemyofthefreeworld

Јелене су најгоре!

Thumb 78
16 em cross

Denino

Свака ти дала! +

Thumb default
16 em cross

Дантеа

Свака похвала Ела,смејала сам се до суза :)

Thumb an old mans teeth
16 em cross

Дејс!

Da ti pohvalim ovo štivo, čitao sam iz offa (jedina defka koju pročitah u tih 10 dana)

Samo gazi!

Thumb default
16 em cross

Gmazful

Coveceeeee :D
++++++++++++++++++++++++++++

Thumb 39896 417362840834 100837030834 4842546 5547972 n
16 em cross

UbarZaGronje

Ja sam odusevljen + i *

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Jebote, sad vidim da mi ova kilometarska defka nabila hiljadu pluseva....
Još jednom, fala na čitanju narode: )

Thumb jablan
16 em cross

Јованча

ела, ја сам ово тек сад прочитао, и сматрам да си краљ. може л' пиво (величина се не доводи у питање, подразумева се да 0,33 таква људина као ти не пије мо'ш само врсту да бираш, да л' јагодинско ил' беге!)?

Thumb slikacitava
16 em cross

Otac Gavrentije

Hahaha Gavro, šta bi? lololo

ja lagano nisam odgovorio.pa ostao bez teksta,eto šta.turio sam i zvezdu ovde,davno još.suvišno reći da je odlična.

Thumb 322885 2604002932438 1025817086 32275377 108626509 o
16 em cross

SekuloskiM

Znaci Oci boje duge. :D AHAHAHAHA

Thumb dr zoran djindjic
16 em cross

Philips

Ovo je za sva vremena... Epski!

Thumb untitled 1
16 em cross

Роки Билбао™

Au, kakva defka! Jes da je dugačka ko' pesme Milančeta Radosavljevića ali, baš kao i one, razvaljuje! + i *

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Au, kakva defka! Jes da je dugačka ko'
pesme Milančeta Radosavljevića ali,
baš kao i one, razvaljuje!

A šta ću kad mi pola mozga podešeno da radi po muški; )

Thumb images
16 em cross

Niko Ćosavić

Слаб скор овде, јебеш га...

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

A slab, jebiga, jedva hiljadu pluseva; )

Thumb images
16 em cross

Niko Ćosavić

За овакву дефку је ово екстремно слаб скор! :-)
Кад си избацила ову, рекао сам себи да, када почнем да пратим људе, ти 'ш бити међу праћенима! :-Д

Thumb staje
16 em cross

sunshine

Jope sam pročito defku i pride komentare da vidim jel se ko usudio da pljuje .. :)

Thumb bdvx6slf
16 em cross

Bruce

i ne bi ništa od kašnjenja, a ja sve čekam pa čekam... osećam se izdanim :)

Thumb vivianmaier06
16 em cross

Šanzamm

Najmilije omiljenovanje do sada. Ako je moguće tako reći.
Uh, jebem ti prašinu, upade mi u oko.

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

sunshine

Jope sam pročito defku i pride komentare da vidim jel se ko usudio da pljuje .. :)

TA DI SME!!!1!

Bruce

i ne bi ništa od kašnjenja, a ja sve čekam pa čekam... osećam se izdanim :)

Biće, biće, daće Bog :)

Uh, jebem ti prašinu, upade mi u oko.

Vidim ima vas mnogo što su vam proradile uspomene...

Thumb snpdl
16 em cross

Mičeli

pročitao sam ono što se od reči do reči desilo i meni (čak je i nadimak identičan). I dalje ne verujem.+

Thumb christian bale in american psycho stockings workout 1
16 em cross

Nana Og

Jest', ova ti je najbolja.
Sećam se da sam je čitala preko mob.
3 puta mi se gasio telefon; mislila sam tad da je Oxova.
+ i *, tek sad, da se zna da nikad nije kasno. :))

Thumb 104817
16 em cross

Ella Kurajberka

Mičeli

pročitao sam ono što se od reči do reči desilo i meni (čak je i nadimak identičan)

Je l' to misliš na "bubili"? ;)

Thumb image 0 02 05 b0386493099662fbbae4795b5e1cb9631656a89f14e2737b790f331aceabb830 v
16 em cross

Drug Raja _-_

U jednom trenutku sam pomislo da čitam knjigu +

Thumb judge holden2
16 em cross

rnrt-rain

Прочитао сам целу дефку и све коментаре а и даље се кезим ко креле. + и омиљеновато. :)

Thumb tamag
16 em cross

Count Zеro

Jbt, kasnim. Tek sad plus i petokraka, ne znam otkud nisam ocenio pre, a čitao. Zaboravio valjda dok sam stigao dokraja

Thumb nbb3i5q84upx6wx3j0ml
16 em cross

gunnerBL

Јбт, ово је умјетност!
Иако моје размишљање у оваквој ситуацији није било ни слично... ;)

Thumb abby ncis
16 em cross

Kafa

Najbolja dugačka ikad napisana.

Thumb default
16 em cross

Dejan1994

cini mi se da sam ovo isto procitao na tarzaniji...

Thumb 20214434 680810898773465 5536511585289240576 n 1
16 em cross

Stevčo smetalo

mrzim žensko kad vrtiperi +++