Prijava
   

Kasni mi

Rečenica koja te zatekne nespremnog, izgovorena od strane devojke, paničarke, koju poznaješ taman toliko dugo da joj broj telefona još uvek ne znaš napamet. Niti njenu prirodnu boju kose.
Grom iz vedra neba!
Smak sveta! Kraj, ništa više neće biti kao pre.
A verovao si da su šanse da ti se ovako nešto desi, baš sada, jednake verovatnoći da je vetrenjača iz Servantesovog Don Kihota, zaista div.

- Halo?
- Ja sam bubili. Izvini što te zovem ovako kasno, ne špijuniram te više, svega mi. Znaš da te ne bih budila u ovo doba da nije nešto hitno.
- Ooo da, znam.
- Znaš, danas sam ceo dan nešto nervozna i preosetljiva. Tri puta sam zaplakala na „Oči boje duge“. Mamin ručak nisam mogla ni da pipnem, sve mi nešto muka bilo, a znaš koliko volim podvarak. I još na sve to, ceo dan na TLC-u puštaju neke emisije o bebama, kao da znaju. Bubili? Je l’ ti to hrčeš? Ladno hrčeš! Sram te bilo, svinjo bezosećajna! KASNI MI!
- Čččč...čekaj, stani. Kako kasni? Zašto kasni? Jesi li ti sigurna?
- Nego šta sam! Sve simptome trudnoće imam, nisi me slušao!
- Dooobro, polako. Samo bez panike!
- Ne paničim!!!
- Slušaj, jutro je pametnije od noći. Lezi lepo, spavaj, pa ćemo sutra ujutru da rešavamo to, m?
- Kako to misliš da rešavamo?! To? Beba je za tebe TO?! Hoćeš da abortiram, jel?! Kao znamo se mesec dana i te priče? Nema šanse! Rodiću ga!
- Halo, halo...Jelena?

Ok. Spustila mi je slušalicu. Nema veze. Bolje je tako...
I šta sad u pičku materinu? Jebote, imam 22 godine, još sam na faksu, moji me izdržavaju. Ma nema šanse, ne mogu da je oženim. Znamo se mesec dana. Nismo mi jedno za drugo. A nismo ni neki par, k’o kera i bandera smo. Ne znam ni kako joj se pudlica zove, koliko ispita ima do kraja, koje joj je boje kapija. Jebote, pa ja ne znam ništa o njoj! Smiri se, Nikola, smiri se. Pokušaj da odspavaš, tri sata je, ustaješ u pola sedam...
Čekaj, pa gde ćemo živeti? Kod mene nema mesta. Šta ako nosi trojke? Moraću da se zaposlim na građevini kod ćaleta. ĆALE! Jebote, ubiće me ćale! Dobro, pa i on je mene napravio sa 20. Znam, reći će: "To su bila druga vremena!". Kako da mu saopštim uopšte, ima slabo srce, neće izdržati. Juče mu se slošilo kod kuma Ranka na svadbi. Svadba! Sigurno će hteti veliku svadbu, pričala mi je da ima mnogo rodbine. Mrzim ta opštenarodna veselja! Ma ne, nećemo se uzimati. Priznaću dete i gotova priča. Plaćaću elimentaciju, nisam ja nikad bio skot. Viđaću ga vikendom. Pa da, vodiću ga i u vrtić ako treba, odlaziti po njega. Pa kad ga odvedem prvi put na pecanje, a on onako mali, jedva 5 godina, pa se kikoće pored vode. Vodiću ga i na upis u prvi razred, moj junak mali, veća torba od njega. Tačno ga vidim. Grli me na hodniku i gleda njegovim malim bečatim okicama i kaže: „Biću dobar, tata.“ TATA! Pa ja sam nečiji tata! Moram da zapalim pljugu, razbio sam san.
Dobro, moram reći mojima. Ljutiće se par dana, pa će ih proći. Kao i ono kad sam pao godinu i kad me murija uhapsila posle Derbija. Derbi! Jedva čekam da ga odvedem prvi put na stadion. Kupiću mu šal i duksić, biće pravi mali navijač. Junak tatin! A šta ako bude žensko? Šta onda? Nikada sebe nisam video kao oca devojčice. Mada, slatke su onako male, u haljinici i šnalicama u kosi. Biće lepa devojčica. Samo da ne povuče na mene velik nos. Biće bečata na mene, garant. Princeza tatina. Vrtirep mali, sa dugom crnom kosicom. Smaraće me da je vodim na balet i ritmičku gimnastiku, vodiće je taja njen. Učiću je od malih nogu šta je prava muzika. Izbaciću Pink iz memorisanih kanala. Ja ću joj izvaditi prvi mlečni zubić i staviti joj ga pod jastuk. Čitaću joj Andersenove bajke pred spavanje...
Nikola, o čemu to razmišljaš? Otišao si predaleko. Ništa to još nije sigurno. Nema veze, svanulo je, moram da odspavam makar ovih pola sata dok ne zazvoni alarm...
A šta ako mi zabrani da viđam dete? Ako se odseli u drugi grad? Ne daj Bože uda za nekog drugog?! Neki rmpalija da mi vaspitava dete! Nema šanse! Oženiću je, pa da. Nije ona toliko loša. Nije čak ni ružna. Ako izuzmemo klempave uši i krive noge. Dobro, i govornu manu. Al’ ima lep osmeh. I oči su joj lepe. Ima koji kilogram viška, ali nije to ništa. Pa eeej, nisam ni ja žgolja, fin smo par, onako kad stanemo jedno pored drugog. Nije čak ni ljubomorna. Preterano. Samo dva puta je pravila scene do sada. Ništa to nije. Čak je i palačinke pravila za moju ekipu kada smo se okupili da gledamo tekmu. A slatka je... To je to! Rešio sam! Provešću sa njom život! Rodiće mi malo voljeno biće. Imam plan. Saopštiću mojima ujutru, pa kud puklo, da puklo. Oni nam sigurno neće odmoći. Uselićemo se u babin stan, stanare ćemo otkazati od sledećeg meseca. Ja ću sam da ga okrečim. Mića će da mi uradi stolariju. Nebojšu ću zvati da mi sredi kupatilo. Duguje mi. Dečiju sobu ćemo da uredimo sami nas dvoje. Srušiću i onaj krivi zid, napraviću šank. Gajba će nam biti ko bombonica. FLEKICA! Tačno, Flekica joj se zove pudla. ŽENIM SE! Ako treba svadbu, dobiće i veliku svadbu! Moram sutra da javim ortacima. Ko ga jebe, jednom se živi! Biću prvi ćale u našem društvu. Jebote, ponosan sam na sebe. Tražiću da prisustvujem porođaju.
Alarm?! Kad pre? Toliko od spavanja. Nema veze, sredio sam svoj život. VOLIM JE! Savršena je! Zaprosiću je. Danas. Odmah! Moram da je pozovem!

- Halo, ljubavi. Jesam li te probudio? Nisam? Dobro je. Slušaj me. Sve sam isplanirao. Dolazim večeras do tebe. Što? Izlaziš sa drugaricama? Pa dobro, dolazim onda popodne, da se dogovorimo nešto. Otkud sad to? Što da ne dolazim? Boli te stomak? Nema veze, ovo ne može da čeka, rešio sam da te...aham, dobila si, pa dob...ŠTA?! DOBILA SI! Kako dobila?! Zašto dobila?! Jesi li sigurna?! Ne vičem! Noćas dobila? Kako možeš to da mi uradiš? Kako šta?! Pa jel znaš šta si mi sad uradila? Jel znaš?! Sve si mi snove srušila! Da, ti meni! Sinoć si mi rekla da ti kasni! Koliko?! Kasnilo ti je dva dana?! DVA DANA?! Eeej! Pa jesi li ti normalna?! NE VIČEM!!! Ja sam noćas već vodio decu u školu i na balet, a ti mi kažeš da ti je kasnilo samo dva dana?! Ti se bre igraš sa mojim osećanjima! Ne mogu da se smirim! Kako da se smirim?! Ne znam kad se vidimo. Zvaću te. Ajde.

I šta sad? Nemam više dete. Nema ni svadbe...ničeg više nema. Opet sam sam. Sa podočnjacima od neprospavane noći. Nema veze. Kad malo bolje razmislim...i nije bila neka riba.

Komentari

Skupljam oči po podu. +

Nadgenijalna, slutio sam kraj al sam navijao da se uzmu :D +

:+D
Predugačak primer za moj (ne)čitalački ukus, ali jbg sve pročitah.

ne špijuniram te više

VIŠE pobedilo.

Tri puta sam zaplakala na „Oči boje duge“.

Ovde sam dao plus. :)

Meni se ovo desilo u četvrtom srednje +

Svaka čast bejbe.
Pošto obožavam da pročitam kvalitetnu dugu defku, a ova je stvarno kvalitet ovde ide jedna * od mene.

ne špijuniram te više, svega mi.

Hahahhahahhaha

Derbi! Jedva čekam da ga odvedem prvi put na stadion.

Odma na JNA :) kad razmišlajm o deci to je jedino pozitivno čega mogu da se setim,odvesti ga na stadion i u Pionir :)

Ostao sam bez teksta, svaka čast od mene + i patrik

hhahhahhahhahhahha +

Mnogo je dobro. Omiljena odmah, primer je objasnio više puta. Svaka čast! ++

Hvala ljudi.
Tačnije, hvala vam što ste uopšte imali strpljenja pročitati ovoliku "knjigu" :)

Hvala ljudi.

Nema na čemu, mada ja tražim da se zahvalnost izrazi sa dva "doga" kada stignem kući :)

inače mi se ne da čitati i kraće definicije 10 puta bukvalno od ove od ove. al moro sam + odlicna je

Jebote, imam 22 godine, još sam na faksu, moji me izdržavaju. Ma nema šanse, ne mogu da je oženim. Znamo se mesec dana

ah,sećanja...doduše, imo sam 23 tada,al to je to,da.
omilj svastiks.

ah,sećanja...doduše, imo sam 23 tada,al to je to,da.
omilj svastiks.

Zete, sam ti pogodila žicu, a? ;)

Pa dobro bre Kurajberi ne može više ovako. Mnogo dobre definicije pišete, je l' vi mislite da je lako stalno udarati krs' sunce mu poljubim. Zaboravio sam i gde se nalazi minus na vašim defkama 'lebac mu ražani. :)

Е, ова ти је стварно одлична!

Ово је једна од ретких које сам прочитао у невероватно лаганом цугу! Како је написано, јебе све живо и мртво! Звезда!!!

Ово је једна од ретких које сам прочитао у невероватно лаганом цугу!

Možda zato što je i pisana u cugu. Nekako su se stvari same od sebe pisale :)
Zahvaljujem :)

Ела, ко ја риба на аватуу твојему?

Ела, ко ја риба на аватapу твојему?

Marina Mišević :)

Možda zato što je i pisana u cugu. Nekako su se stvari same od sebe pisale :)
Zahvaljujem :)

Како јебено живо делује пример, чудом се чудим... Опет сам морао да прочитам...! :-Д
Кад биднем дошао до шест месеци, ово ћу да предложим за одабране! :-)

A' će da radi gugl sad, a? ;)))

Пи, како је добра!

Како јебено живо делује пример, чудом се чудим... Опет сам морао да прочитам...! :-Д

Lažeš da si čitao ponovo? ;)
Svaka ti čast! :)

Могу само да се нервирам јер не води љубав са мном већ са неким другим. Да, она се не јебе, она води љубав. Сва је чедна. Заљубијо сам се! ><

Lažeš da si čitao ponovo? ;)
Svaka ti čast! :)

'Де нисам, јако ми се допада...! Сад ћу брату да средим систем на компу, па зовем га да и њему прочитам! лололо

Pročitao još kad je neko objavio na Fejsu, evo sad da komentiram. A zna se šta je dato. +

Najduža do sada. :)

Mnogo bre dobro, Kurajberka je u zamahu ovih dana.

Mnogi su se ovako zajebali, dobro kaže srpska keva 'pazi koga spavaš'. Ovaj iz primera se izvuko.

Odlično, Elo! +++

Fala vam svima.
Nisam očekivala da će ove dužine defka, biti toliko čitana :)

Hahaha, Ela legendo! Koje joj je boje kapija!
Odlično praćenje toka misli, ozbiljno.

ovo je čisto iskustvo, vidi se iz aviona... zato ja nisam ništa spavao do 23 godine...

ovo je čisto iskustvo

Slažem se. Ja bih ovo na naslovnu. Samo da nahvatam nekog moda.

Bruce

ovo je čisto iskustvo, vidi se iz aviona

Ovim komentarom si samo potvrdio koliko si ti jedan inteligentan čovek, kog je život naučio svemu! :)

zato ja nisam ništa spavao do 23 godine...

Nisam ni ja do 23...nijednu devojku spavala ;D

Ih, ja sam moje par puta ispratio na Vojnu akademiju, jedno me častilo kad je upisalo Ratnu školu... sad se više i ne obazirem kad kaže kasni mi - samo iznesem dušek i krevetac da se izluftiraju...

ТО царице! Јој како сам се смејала :Д оплакла сам је јебено :Д тако си је мајсторски написала, ма покидала, речи немам! :Д омиљ, мора!!1 +++

Bruce

Ih, ja sam moje par puta ispratio na Vojnu akademiju, jedno me častilo kad je upisalo Ratnu školu... sad se više i ne obazirem kad kaže kasni mi - samo iznesem dušek i krevetac da se izluftiraju...

I dobi ti dve male princeze. :)
Opleti po trećem, možda padne Vojna akademija ;)

Neka ide ova mlađa, prababa joj je bila kapetan I klase, može i ona...

Neka ide ova mlađa, prababa joj je bila kapetan I klase, može i ona...

Hahahhahahaha ala sam se izvrištala sad! :)))
To ona malena, što se rodila na patkama :)

Ta malena ima 14 kila sa 11,5 meseci, a nije debela pa ti vidi :)

a prababa joj je stvarno bila KIK, iz II svetskog...

Hiljadu puta obrađena tematika al' čini se ovaj put najkvalitetnije!
A ovo

Kad malo bolje razmisli...i nije bila neka riba.

- definitivno idealan kraja idealne defke!

Bravo!!!
+++

Oću da vidim nastavak! Moramo da vidimo će se uzmu na kraju ili će da odjebe klinku što dobije kad ne treba.

Ovo ti je najbolja definicija ikad, mame mi. Skidam šljapu! ;D *

čiću je od malih nogu šta je prava muzika.

Da Džoni presnimi Tupaca i Rakima i da se sluša dok još ne zna ni da priča - PODRŽAVAM! :D

Inače osvrt na defku... Ovo je, barem meni skotu, jako, jako gej tema od koje mi se sere i povraća, ali odlično si napisala, ništa kao ono što sam očekivao. Primer jebe majku od glave do pete, pažljivo sam pratio svaki red i uživao. Ne znam kako drugačije da pohvalim. Eh da... Predvideo sam takav kraj, otprilike sam znao kako će se završiti i koja će reakcija biti na to ''dobila sam''. :D Zaslužena pluščina!

Da Džoni presnimi Tupaca i Rakima i da se sluša dok još ne zna ni da priča - PODRŽAVAM! :D

To se podrazumeva :)

Ovo je, barem meni skotu, jako, jako gej tema od koje mi se sere i povraća, ali odlično si napisala, ništa kao ono što sam očekivao. Primer jebe majku od glave do pete, pažljivo sam pratio svaki red i uživao. Ne znam kako drugačije da pohvalim.

Da znaš da si me presek'o prvom rečenicom ;) Hvala :)

LG(ludi gavra)

jebote...

Hahaha Gavro, šta bi? lololo

Kasni mi , Ella Kurajberka

Jupiii biće malih KURAJBERA!!!!!!!

tako to kad se pise iz cuga. al imas cug jbt :)
+ no sta

Odlično i ja sam navij'o da se uzmu. Kurajberka jesu li se uzeli, a a a?

Читао сам је из офа отприлике кад је и изашла, скратила ми је пут :) +++

Posle čitanja ove defke, počela sam da te pratim. :) +++

O fala, fala.
Milo mi je, em drago :)

Davno ja ocijenio ovu defku... nego, Kurajberka nije odavno svraćala ...

Predobro, ovo ce imati posebno mesto medju mojim omiljenim defkama. Da nisi ti slucajno musko, isuvise mi je ovo verodostojno docarano? :D

Ella svaka ti čast.... obično ne čitam duge definicije al ovo me oduševilo.... :)

Da nisi ti slucajno musko, isuvise mi je ovo verodostojno docarano? :D

Hehe nije muško garantujem :)

Inače ovo joj je omiljena njena duga defka, pa će baš da se obraduje kada joj javim da je odabrana.

То се моја тета расписала! Тета Ело, свака част за ово ремек-дело! Иде једна * за тебе :)

Svaka cast,isplatilo se procitati! +++

Najbolje sto sam procitao na Vukajliji! Sigurno! BRAVO! *, +!

Ово сам хтео и да предложим! Оцењено давно, прочитано неколико пута! Честитам, Ела!

Da nisi ti slucajno musko, isuvise mi je ovo verodostojno docarano? :D

Овај што ти је испод одговорио има удјела у томе, он јој је диктира' како се осјећа' кад му је рекла вјероватно :Д

Posebno mi se sviđaju sigurni simptomi, mada je kod nas u prvom slučaju simptom bila želja za zeljanicom (obišao sam pola grada dok na kraju nismo našli na Zelenjaku) a drugi put kisela voda.
Defka antologijska, primer genijalalalan, tok misli savršen, emocije pogođene, rasplet očekivan ali opravdan, sve u svemu + i *

Svet si mi srušila...kučko, i šta ja sad da radim sa plišanim ružičastim medom...pljus more i zvijezda na Balkanom:D

Ela, brate, oprala si... Ne znam sta vise da kazem.

Strašno dobra stvar, iščitao sam onda i ocenio a mogao bi opet... da iščitam, kamo lepe sreće da mogu i da ocenim.

uh... kad se samo setim :D haha napravio bih dupli da ti dam jos jedan + :)

FE-NO-ME-NAL-NO ZVEZDA

:skida šešir i naklon do poda:

AU! Zemo,jebala si mu kevu! :)
Plus i zvezda se podrazumevaju!

Drago mi je da je odabrana, jer je stvarno maestralna. Stoji u omiljenima odavno.

Потпуно заслужено одабрана +

ne kajem se sto sam procitao celu *+

Odlicna, prosto vidis kako mu rade zupcanici u glavi... + i * :)

Ovako dugu,a kvalitetnu definiciju još nisam pročitao na Vukajliji! Genijalno!
:+) :*)

brate Ella,kako bi rekli,jebala si im kevu!

Obicno ne citam ovako duge defke,ali ova je stvarno odlicna :) +

Плус , патрик и шер :) Свака част . одлична је !

Odlichna defka.
Meni se desila skoro pa slichna situacija.
Samo sam ja od pochetka bio za bebu.
Na kraju se chulo samo ono: Aprilililili...
Poludio sam.
Moracu i ja da napishem moju verziju.

Care, kralju, sahu, padisahu +++++

vrh vrhova!!!! careee!!! KRALJU!!!! nasmejao sam se do suza... evo već bare na laminatu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Не могу да верујем да сам прочитао оволку дефиницију. +

super sve, samo je ALIMENTACIJA ne ELIMENTACIJA :)

Šta reći osim da je vredelo sve pročitati +++

Imam običaj da čitam i duže definicije , ali ne mogu da poverujem koliko sam brzo pročitao ovu . Sve je tako pitko i povezano . Ne da si je napisala nego si joj jebala kevu . Plus i patrik :)

Čitao kad si je napisala tek, možda čak i prvi plusno, čitao jutros kad sam vidio da je odabrana i sad na glas čitali kolektivno. Evo, iako si me izjebala oko one teladi i kafe, patrikujem sedmu...Uzdravlju!

Vrhunska. Svaka čast.

Jel stvarno ovo neko procitao sve? :D
Svaka mu cast

To je to. Gasite Vukajliju. Nema dalje.

Ti si bre devojko ceo zivot prosecnog mladica u Srbiji pretocila u ovaj tekst. Da mogu, placao bih ti pivo ceo zivot. Svaka cast! ( }(^_^)

Spomenik momku da se podigne! + i patrik!

Ooooo, pa ovo mora u omiljene. :-) ++++++++++
Jebote, meni se ovo desilo u trećem srednje, bilo je identično ovako, LOL.
Za ovu defku zaslužuješ u društvo književnika... :-)
Nego, ova rečenica je jebena pobeda:

Tri puta sam zaplakala na „Oči boje duge“

О Д Л И Ч Н А!

Au, svaka cast! Rasturila si!

Ost'o bez teksta +++

Ljudi moji, pretrazili smo ceo Zemunski Kej da navatamo wi-fi, da mogu da vam se zahvalim!!!
HVALA VAM PUNI SVIMA! I MODU KOJI JE OVO ODABRAO!
Nisam ocekivala ovoliki citanost duge defke.
Aj uzdravlje :)

Честитамо! Изврсна кратка прича (могла би да се штампа), без обзира што се крај наслућује, битан је пут којим се до њега дошло.
Уживао сам у читању.
Нећу више да те хвалим, да се не уобразиш, хвалићете и после овог коментара.

__
__l l__
l__ __l
l__l

.......__
...__l l__
..l__ __l
......l__l

htedoh da napravim + al ne ide :D

Svaka čast, ovo je za odabranu godine!!! :) Samo promeni u tekstu elimentacija u alimentacija. +++++++++++

boja kapije :D +
a opis odgajanja devojčice zamalo suzu da izmami :)))

Malo podseća na "Kad porastem bicu kengur"...

Kod "Kasni mi" sam se zainteresovao za defku kao sto si je ti napisala u "cugu" tako sam je i ja procitao u cugu jer jednostavno je napisana poput price pa nisam mogao da se odvojim... Svaka cast bravo! Nisam imao licnih ovakvih iskustava , ali znam dosta ortaka koji jesu :)

@_@ izbuljaveo ali sve iz prve, prve bez stajanja .... pepeo cu kasnije da pokupim cim podelim kompliment.....svaka cast !

Svaka cast kurajberka bolju defku nisam procitao
mozes odmah da se udajes imas moj blagoslov :D

Kako je je*eno moguce da je zensko opisalo ono sto se meni jednom dogodilo sto na javi sto u glavi u toj situaciji ...!?!KAKO!
Od mene "zvezdana" za ovo ali sada sam u rebusu...:ako one znaju kako mi razmishljamo u situacijama vrsta raznih onda smo mi NEMACI POJMA a one po 3 poteza ispred....QQ crno nam se pise...ja sam sebi posle ovakve situacije postavio jedno jedino boldovano pravilo u glavi a to je da nema sexa vise bez "prezervativa" do braka a posle "ojsa djurdjo" ;)

...Stending ovejsn,znaci bravo...

jelena kurva uvek joj kasni!!1
+

Јелене су најгоре!

Свака ти дала! +

Свака похвала Ела,смејала сам се до суза :)

Da ti pohvalim ovo štivo, čitao sam iz offa (jedina defka koju pročitah u tih 10 dana)

Samo gazi!

Coveceeeee :D
++++++++++++++++++++++++++++

Ja sam odusevljen + i *

Jebote, sad vidim da mi ova kilometarska defka nabila hiljadu pluseva....
Još jednom, fala na čitanju narode: )

ела, ја сам ово тек сад прочитао, и сматрам да си краљ. може л' пиво (величина се не доводи у питање, подразумева се да 0,33 таква људина као ти не пије мо'ш само врсту да бираш, да л' јагодинско ил' беге!)?

Hahaha Gavro, šta bi? lololo

ja lagano nisam odgovorio.pa ostao bez teksta,eto šta.turio sam i zvezdu ovde,davno još.suvišno reći da je odlična.

Znaci Oci boje duge. :D AHAHAHAHA

Ovo je za sva vremena... Epski!

Au, kakva defka! Jes da je dugačka ko' pesme Milančeta Radosavljevića ali, baš kao i one, razvaljuje! + i *

Au, kakva defka! Jes da je dugačka ko'
pesme Milančeta Radosavljevića ali,
baš kao i one, razvaljuje!

A šta ću kad mi pola mozga podešeno da radi po muški; )

Слаб скор овде, јебеш га...

A slab, jebiga, jedva hiljadu pluseva; )

За овакву дефку је ово екстремно слаб скор! :-)
Кад си избацила ову, рекао сам себи да, када почнем да пратим људе, ти 'ш бити међу праћенима! :-Д

Jope sam pročito defku i pride komentare da vidim jel se ko usudio da pljuje .. :)

i ne bi ništa od kašnjenja, a ja sve čekam pa čekam... osećam se izdanim :)

Najmilije omiljenovanje do sada. Ako je moguće tako reći.
Uh, jebem ti prašinu, upade mi u oko.

sunshine

Jope sam pročito defku i pride komentare da vidim jel se ko usudio da pljuje .. :)

TA DI SME!!!1!

Bruce

i ne bi ništa od kašnjenja, a ja sve čekam pa čekam... osećam se izdanim :)

Biće, biće, daće Bog :)

Uh, jebem ti prašinu, upade mi u oko.

Vidim ima vas mnogo što su vam proradile uspomene...

pročitao sam ono što se od reči do reči desilo i meni (čak je i nadimak identičan). I dalje ne verujem.+

Jest', ova ti je najbolja.
Sećam se da sam je čitala preko mob.
3 puta mi se gasio telefon; mislila sam tad da je Oxova.
+ i *, tek sad, da se zna da nikad nije kasno. :))

Mičeli

pročitao sam ono što se od reči do reči desilo i meni (čak je i nadimak identičan)

Je l' to misliš na "bubili"? ;)

U jednom trenutku sam pomislo da čitam knjigu +

Прочитао сам целу дефку и све коментаре а и даље се кезим ко креле. + и омиљеновато. :)

Jbt, kasnim. Tek sad plus i petokraka, ne znam otkud nisam ocenio pre, a čitao. Zaboravio valjda dok sam stigao dokraja

Јбт, ово је умјетност!
Иако моје размишљање у оваквој ситуацији није било ни слично... ;)

Najbolja dugačka ikad napisana.

cini mi se da sam ovo isto procitao na tarzaniji...