Prijava
   

komšiluk

Ozloglašenija organizacija od CIA-e i KGB-a. Imaju najsavršenije izvore proverenih informacija koje dobijaju od profesionalno obučenih špijuna koji su u stanju da za jedno jutro razmene sve novosti idući od kuće do kuće pod izgovorom jutarnje kafe.
Imaju konstantnu vizuelnu pokrivenost cele teritorije za koju su zaduženi. Kroz ulicu je nemoguće proći neidentifikovan. Zapisuje se termin prolaska uljeza, opis njegovih aktivnosti, a uz posebnu opremu (dvogled) oni uvek znaju čak i šta nosite u torbi sa pijace.

Komentari

Buahahahahahahaha....totalno si u pravu....ne zna se da li je gore po zgradama ili kucama....mada mislim da su veci shpijuni ovi iz zgrada, imaju vishe posla....

Ja sam ziveo u zgradi,a sad zivim i u kuci.Postao sam imun na njihovu organizaciju.

aa, zgrada je zakon! jos ako im je prozor na strani ulaza u zgradu... sreci nikad kraja. :)))

Имала сам један брачни пар у комшилуку, старији људи, а мој деда је за њих говорио: "Не може птица да пролети а да њима промакне". Они су се и на брачном нивоу фантастично организовали. Она на тераси, а он прави сачекушу у ходнику. Ако те не виде кад идеш негде, обавезно те виде кад се враћаш.

Jednom prilikom mi se nije dalo nositi malu kesu smeca do kontejnera jer sam zurila negdje i ostavim u je podrumu, rekoh kasnije cu...Dolazim kuci i kaze mi stara da je predsjednik kucnog savjeta ostavio tu istu kesu pred vratima ispreturanu. Oni su 'ladno preturali po smecu da bi otkrili chije je i vjerovatno nashli neki papiric sa nashim imenom ili sl. i donjeli....